Arama sonuçlarınız

1. fako

Ayılar Hakkında Neler Biliyorsunuz?

Ynt: Ayılar Hakkında Neler Biliyorsunuz? ayı konusu benim öğrenci evimde de tam bir muammaydı ve sık sık gündeme gelirdi. Sivaslı bir arkadaşıımın dediğine göre ayı aşık olur, ayı taş atar, ayı yüzer, ayı hızlık kosarmıs :):):) Şaka bi tarafa insanlar hayvanların yasam alanlarını katledip...

2. fako

Kişisel Galeri (doğuşlu)

Ynt: Kişisel Galeri (doğuşlu) elinize ve emeğinize sağlık çok güzel fotograflar çalışmalarınızın devamını diliyorum
  3. fako

Kişisel Galeri (eftaLYa)

Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) fotograflar gercekten sahane cok begendim tebrik ediyorum kediler özellikle mükemmel:):)

4. fako

Elif Şafak ve 40 Kural

Ynt: Elif Şafak ve 40 Kural mükemmel...
  5. fako

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? moğolllar gece sesleri.

6. fako

İstanbul'da Görülesi Yerler Konusunda Tavsiyeleriniz?

Ynt: İstanbul'da Görülesi Yerler Konusunda Tavsiyeleriniz? büyükadayı kesinlikle görmenizi öneririm. bisikletle yapılacak ada turu emin olun hersey değer.

7. fako

Yılan Sokması

Ynt: Yılan Sokması hayvan eğer ki sokuyosa sadece kendini kormuak içindir. bişeyler atmak falan bence hiç hoş devranışlar değil. hayvanların yaptığı hiçbişey sebepsiz değildir. insanlar aslında çok daha tehlikeli. hem hayvanların yaşam alanlarına girip hemde zarar vermek ... neys ekonuyla pek...
  8. fako

1850 km. Kuzey Sahili Turu...

Ynt: 1850 km. Kuzey Sahili Turu... bende tebrik ediyorum turdan dolayı ve raporu fotograflar eşliğinde merakla bekliyorum
  9. fako

Cemal Gülas, Vahşi Hayat Derneğini Kurdu

Ynt: Cemal Gülas, Vahşi Hayat Derneğini Kurdu öncelikle başarılar diliyorum cemal gülas ve ekibine. umarım yollarından ve iiyi niyetlerinden asl sapmazlar

10. fako

Devrilen CJ5 ve Yangın Tehlikesi

Ynt: Devrilen CJ5 ve Yangın Tehlikesi çok geçmiş olsun ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri