Arama sonuçlarınız

1. burakbicak

S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya Yavaş yavaş abi, bir kaç ufak tefek sorunu var onları hallettikten sonra, gezilerde felan görürsünüz zaten. Sonra zamanla yavaş yavaş toplayacam. Üniversiteden yeni mezun oldum. Birden yüklenmek olmaz şimdi.: :D :D :D :D :D :D

2. burakbicak

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya Muhacir senin aracın serüvenini bir çırpıda okudum. Gerçekten çok emek harcamızsın. Sanırım satmak zorunda kalldın. İnşallah daha iyilerini yaparsın. Ersel abi senin araca diyecek lafımız yok. Bizimki seninkinin yanında oyuncak daha. Bende benim aracın ilk...
  3. burakbicak

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya Sevgili Muhacir; Teşkkürle verdiğiniz bilgiler için, ben bu sevdaya daha önceden üniversitede offroad yarışlarını organize ederken kapılmıştım. O zamanlar Ankara Offroad kllübünün MUHTEREM isminde bir aracı vardı. Onunla çok günlerim oldu. Bizede ordan...

4. burakbicak

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya Arkadaşlar Merhaba yeni bir S100 alıp toplamaya başladım. Motor sorunlarını hallettim, kaporta üzerine çalışmaya başlıyorum. Fakat aldığımda üzerinde standart lastik ve jantları vardı, bende arazi için lastik jant almak istiyorum. Sizlerin tavsiyesi ne...
  5. burakbicak

Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010) Arkadaşlar sorgun göletine geçen hafta bizde kamp yapmaya gittik. Ben çok beğenmedim. Ona yakın ama daha güzel bir göl daha var. Daha önce gideniniz vardır belki. Aynı şekilde otobandan güdül ayrımından ayrıldıktan...

6. burakbicak

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Burak Süleyman Bıçak Doğum Tarihi ve Yeri: 1986 - Ankara Memleket: Şarkışla / Sivas Semt: Çayyolu İlgi Alanı: Kamp, Off-road, Motor Sporları, Doğa Yürüyüşü. Not: Merhaba ankara grubuna ekleyebilirseniz sevinirim. 4 seneyi aşkın süredir motor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri