Arama sonuçlarınız

1. caneroz

Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ?

Ynt: Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ?

2. caneroz

Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ?

Ynt: Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ? MIDLAND GXT1000VP4 TWO WAY RADIO WALKIE TALKIE 36 MILE ihtiyaçlarınızı fazlasıyla göreceği inancındayım. saygılar
  3. caneroz

Rize - Pazar Hemşin Gezimizden Fotoğraflar

Ynt: Rize - Pazar Hemşin Gezimizden Fotoğraflar Gidesim geldi birden rizeye

4. caneroz

Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı merhaba sizin mevcut akünüzle saydıklarınızı 2saat çalıştırabilmeniz bile mucize. bu kadar fazla şeyi aynı anda yapmaya kalkmanız bence doğru değil. invertörünüzün kapasitesi saydığınız cihazları çalıştırsa bile bu şekilde aküye yüklenmeniz akünüzün kısa...
  5. caneroz

Yorumsuz...(no comment..:)

Ynt: Yorumsuz...(no comment..:) vardır bir sebebi orada olmasının. sebepsiz hiç birşey yok bu hayatta

6. caneroz

Samurai'mi Dostlarla Paylaşmak İstedim..

Ynt: Samurai'mi Dostlarla Paylaşmak İstedim.. güle güle kullanın

7. caneroz

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai çok iyiymiş ;D ;D ;D
  8. caneroz

Balıkesir-Çanakkale-Bursa Gezimden Notlar,Kareler...

Ynt: Balıkesir-Çanakkale-Bursa Gezimden Notlar,Kareler... Emin adımlarla gidiyorsunuz, devamını dilerim. Eğer taylanda giderseniz veya giden arkadaşınız olursa Bangkokta pantip plaza gibi büyük alışveriş merkezlerinde nikkor ve sigma olarak sizin makinenize uyumlu geniş açı lensleri uygun...
  9. caneroz

Rüzgar Jeneratörü Yapımı

Ynt: Rüzgar Jeneratörü Yapımı merhba izninizle konuyu hortlatmak istiyorum. yurt dışından gelirken beraberimde getirmiş olduğum 400 watt 24 V lık rüzgar türbinini 10 metrelik bir direk hazırlatarak kurdum. ancak bulunduğum bölgede rüzgar potansiyeli iyi olmasına rağmen 4 adet 70 amperlik...

10. caneroz

Karagöz Balığı Avı ve Fotoğrafları

Ynt: Karagöz Balığı Avı ve Fotoğrafları Eski günlerime dönüp olta takımlarımı sandıktan çıkartsam mı? süper kareler

11. caneroz

Balıkesir-Çanakkale-Bursa Gezimden Notlar,Kareler...

Ynt: Balıkesir-Çanakkale-Bursa Gezimden Notlar,Kareler... merhaba fotoğraflarınızdaki kompozisyon ve ışık uyumunu çok beğendim. gezdiğiniz yerleri çok güzel fotoğraflamışsınız. fotoğraf ekipmanlarınız neler acaba? saygılar
  12. caneroz

E-bay'dan Alışveriş Yapanlar

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar Ben uzun zamandan beri yurt dışı alışverişi yapıyorum. Ancak son zamanlarda bu huyumdan vazgeçtim. Çünkü ciddi bir uygulama var ortada. dikkat etmekte fayda var. Aldığınız 10 dolarlık bir ürün sizi epey bir uğraştırabilir. Saygılar

13. caneroz

Tayland

Ynt: Tayland Merhaba arkadaşlar Herkes Tuk tuk lardan şikayet etmiş . Şikayet eden arkadaşlara taksiye binmelerini tavsiye edeceğim. Ortalama 20 km.lik bir mesafe için 100-150 baht (4 dolar)para ödüyorsunuz. araçlar son derece yeni ve klima sürekli açık. Serin serin gitmek varken ingilizce...
  14. caneroz

Tayland Turu (Şubat - Mart 2011)

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) Evden yasak gelmesi gayet normal ;D
  15. caneroz

Malezya Tayland Singapur Laos

Ynt: Malezya Tayland Singapur Laos Merhaba Yaklaşık 20 gün önce Bangkok tan döndüm. Sizin kadar fotoğraf çekmeye vaktim olmadı doğrusu ama gittiğiniz bir çok yeri ziyaret edebildim. Çok güzel fotoğraflar çekmiş ve verdiğiniz kısa özet bilgilerle olayı bitirmişsiniz. Pattayadan fazla fotoğraf...

16. caneroz

E-bay'dan Alışveriş Yapanlar

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar Arkadaşlar dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. İnternetten yurtdışı alışverişe kısıtlama! Devlet Bakanı Yazıcı: Vergi muafiyeti suistimal ediliyor Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, internet yoluyla yurt dışından yoğun bir şekilde gıda takviyeleri, sporcu gıdaları...
  17. caneroz

Kefken - Dikili - Akcakoca - Düzce Güzeldere Gezimiz

Ynt: Kefken - Dikili - Akcakoca - Düzce Güzeldere Gezimiz Çok güzel fotoğraflar paylaşmışsınız. Teşekkürler.
  18. caneroz

Gezenbilir Antakya; Amanoslar Kartalalanı Kazıklı Yaylası Offroad Gezisi (14 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Antakya; Amanoslar Kartalalanı Kazıklı Yaylası Offroad Gezisi (14 Mart 2010) Güzel bir etkinlik olmuş Saygılar

19. caneroz

Çorum Off-Road Gezilerimizden Kareler (Şubat 2010)

Ynt: Çorum Off-Road Gezilerimizden Kareler (Şubat 2010) Araçların performanslarına bayıldım.
  20. caneroz

Gezenbilir Fotoğraf Gezisi ve Tanışma Toplantısı (31 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Gezisi ve Tanışma Toplantısı (31 Ocak 2010) Güzel paylaşım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri