Arama sonuçlarınız

1. M

1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy)

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) Iyi niyetlerinoz icin tesekkurler Bende bu kadr ise girmee niyetim yoktu ama arabanin parcalarinin ucuzlugu bollugu Ve en onemlisi arabamin gerek kapartosunda gerek motorunfa gerekse diger her iscilikte Maslak sanayideki arkadasim cok...

2. M

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) elimden geldigi kadar resim koyacam lutfen fikirlerinizide paylasin elbette gozden kacacak unsurlar olacak
  3. M

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) simdilik bukadar 1 haftadir aracla ilgilenemiyorum :) ama isallah 2 ayda dort dortluk biter umudundayim

4. M

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) on takimi koymaya basladik
  5. M

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) arabanin motor koydugumuz yeri boyamaya basladik ic kisimda operasyonlar yapmaya devam

6. M

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) motorada el attik tabiiki nerdeyse herseyi sifirladik vidalardan aparatlara kadar 1600 cc olan motoru 1700 cc yaptik pistonlarina kadar krankina kadar hersey 1700 oldu

7. M

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy)
  8. M

9. M

10. M

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) uzun zamandir bosladim buraya resim koymayi arabadaki gelismeleri resimlerde gorebilirsiniz :)

11. M

89 lada aldım

Ynt: 89 lada aldım selam hayirli olsun butun parcalari arda otomotivden bulabilirisin ahmet cok yardimci olur
  12. M

Tüm Kullanılmış Lada Niva'lar Bu Durumda mı.?

Ynt: Tüm Kullanılmış Lada Niva'lar Bu Durumda mı.? selam arkadasim ben tecrubemi soyle soyleyim 1986 model 4000 tl ye lada aldim ... butun herseyini soydum ve mumkun oldugunca sifir seklinde toplamaya calisiyorum senin kafandalki 9-10 bin tl alacagin arabaya en az 2-3 bin harcaman lazim...

13. M

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) Acikcasi gorulmeyen taraflara yani arabanin sase ile kapartosu arasina yapmayi fusunuyiruz sizin tavsiyeniz nedir acaba
  14. M

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) Arabanın her tarafini pastan kurturmak ve iyi bir off road aracı yapmak istiyoruz öncelikle pütür denilen bir malzemeyle arabaya hem pasa karşı korumak hemde saci güclendirmek için araca sürmeye başladık
  15. M

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) iç tarafı saçla desteklenecek onun ustene izalasyon yapılacak bakalım bugun ne yapılmış arabaya akşam bakacam :) resimleri paylaşırım

16. M

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) bügünden biraz görüntü paylaşayım dedim :)
  17. M

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) Mesajlariniz için teşekkürler cok uzun gerek yorucu gerekse maddi olarak cok emek isteyen bir projeye başladım farkındayım ama tek emelim arabanın dört dörtlük olması beni yolda bırakmaması ve en az 4-5 sene masrafsiz arazide bana...
  18. M

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) Ve bugün arabayı sökmeye başladık işallah iyi birşekilde araba biter uzun ve zahmetli aylar bekliyor. Kısmetse 2 aya kadar arabayı bitirmek istiyoruz. kademe kademe sizlerle paylaşmak isterim alınan kapartolar

19. M

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) İlk sürüşte biraz arabayı tanımak ve ne durumda oldugunu görmek istedik ustamla beraber arabanın saglam bir bakıma lazım olduguna inandikl öncelikle arabayı ufak tefek bakımlarla bu kişi atlatıp yazın gerek izalasyon gerekse boya...
  20. M

İyi Sürüşler arkadaşlar uzun zamandir bir lada niva almak hayalimdi daha dogrusu bir jeep almak gerek bütceme gerekte parca bolluğu ve 3 arabam olması gibi faktörlerden daha ucuz bir arabaya kaymak için ladayi sectim 26 ekim tarihinde tesadüfen buldugum ve 13:00 de araba sahibiyle konuşup...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri