Arama sonuçlarınız

1. gunozkolayli

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan) Üstadım kolay gelsin, inşallah herkezin böyle bir karavanı olsun yeter. Zamanla hepsi yapılıyor. İyi gezmeler.

2. gunozkolayli

Mercedes 207 Alkoven (2. Karavanımız)

Ynt: Mercedes 207 Alkoven (2. Karavanımız) Sevgili arkadaşlarım karavanınızı tekrar güle güle kullanın. Bizlerinde çorbada azda olsa tuzu bulunduysa ne mutlu. İnşallah hep beraber güzel geziler yaparız. Kendinize iyi bakın. Selamlar ve sevgiler..
  3. gunozkolayli

2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan

Ynt: 2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan Sevgili Serkan ve Salih kardeşim. Karavanı güzel ve sağlıklı günlerde kullanın. İnşallah yazın hep birlikte karavanlar minibüsler eşliğinde Türkiye gezisi bizi bekliyor herhalde. İnşallah en kısa zamanda yaz gelir ve turumuz başlar. Tekrar...

4. gunozkolayli

İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011)

Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011) Sevgili Perihan Hanım ve Celal Bey güzel görüntüler için sağolun. İznik'in bu kadar güzel ve dinlendirici bir yer olduğunu bimiyordum. Hakikaten insana huzur veren görüntülerden sonra yazın okullar kapandıktan sonra gezilecek yerler...
  5. gunozkolayli

Ege Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Ynt: Ege Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010) Sevgili arkadaşlar herkeze merhaba. Daha öncede belirttiğim gibi oğlanı asker yaptık. Adana İl Jan. Komutanlığı. Kısmetse bugün 17.45 uçağıyla gidiyoruz 1 akşam yatıp askeri teslim edip yarın akşam dönücez. Gönül...

6. gunozkolayli

Yine Marmaristeyiz (15 - 20 Kasım 2010)

Ynt: Yine Marmaristeyiz (15 - 20 Kasım 2010) Serkan Kardeşim bilgisayarda birsorun vardı resimlere ve yazılanlara yeni bakabildim. Gerçekten nefis geçen bir bayram tatili, helal olsun inşallah bizde birgün beraber gideriz.Tabiki Metin Abi-Sami Bey ve biraderinle beraber. Güzel anlatımın ve...

7. gunozkolayli

Ege Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Ynt: Ege Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010) Sevgili Şeref Abi iyi akşamlar. Oğlum o tarihde askere gidicek eğer bir değişiklik olursa ailecek gelmek isteriz ve sizlerle tanışmak isteriz. Ama görüşemezsekde en yakın bir tarihde buluşmak dileğiyle.. Hürmetler...
  8. gunozkolayli

Kaz Dağları Gezimiz (29-31 EKim 2010)

Ynt: Kaz Dağları Gezimiz (29-31 EKim 2010) Sevgili arkadaşlar maşallah İzmir Karavancılar grubu faaliyette. Çok güzel geziler ve sohbetler oluyor. Sevgili Serkan kardeşim ve Metin Beyin önderliğinde Bayramdan sonra karavancılar grubu olarak bir tanışma toplantısı yaparsak veya ortak bir...
  9. gunozkolayli

Kaz Dağları Gezimiz (29-31 EKim 2010)

Ynt: Kaz Dağları Gezimiz (29-31 EKim 2010) Sevgili Serkan kardeşim hoş geldiniz. Sizleri aradım ama telefondan ulaşamadım herhalde çekmiyordu. Allah içinize sindirsin çok güzei bir gezi olmuş, resimlerde harika. Herhalde bayağı güzel anılarınızda olmuştur. İlk görüşmemizde senin,abinin ve...

10. gunozkolayli

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010) Sevgili arkadaşlar umarım sağ salim ve gezerek,eğlenerek Kaz Dağları gezsiniden dönmüşünüzdür. Yedğiniz içtiğiniz sizin olsun. Heyecanla görüntülerinizi ve yaşadıklarınızı paylaşmayı bekliyoruz. Görüşmek dileğiyle...

11. gunozkolayli

Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor?

Ynt: Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor? Arkadaşlar merhaba. Bende hafta başında Kia Besta 94 Model minibüs aldım. İnşallah motokaravan olarak kullanmaya çalışıcam . Ufak tefek düzenlemelerden sonrada resim koyarım. Herkeze iyi geceler ve kazasız güzel sürüşler. Günöz KOLAYLI
  12. gunozkolayli

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010) Sevgili arkadaşlar sizlere telefonla ulaşamıyorum. Keyifleriniz nasıl, umarım soğuk ve yağış sizleri etkilememiştir. Bizim yerimizede kafaları çekin, yiyin için. Herkeze bol eğlenceler. Güzel anlatımlarınızı ve...

13. gunozkolayli

2010 Yazı'da Böyle Geçti...

Ynt: 2010 Yazı'da Böyle Geçti... Sevgili Egeli, Merakla, heyacanla ve büyük bir keyifle eşim ve ben yazılarınızı ve resimlerinizi bekliyoruz. İnşallah önümüzdeki yaz bizlerde sizler gibi gezmeye başlıyacağız, hatta mümkünse beraber dolaşırız. İzmir Karşıyaka'dan selamlar ve sevgiler. Günöz KOLAYLI
  14. gunozkolayli

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010) Sevgili arkadaşlar oğlanın 29 Ekim törenleri için geziye katılamıyoruz bu sebeple çok üzgünüz. Geçen hafta aldığım 94 Model Minibüsümüde yolda denemek istiyordum ama kısmet değilmiş. İnşallah birdahaki...
  15. gunozkolayli

balkanlar

Ynt: balkanlar Sevgili Corrado 41 Nefis anlatımınız ve harika görüntüler için teşekkürler. Balkanlar gerçekten umduğumuzdan daha güzelmiş. İnşallah ailemle beraber en kısa zamanda bizde bu ziyareti gerçekleştireceğiz. Hele hele bu görüntülerden sonra gitmeye sabırsızlandık. Tekrar teşekkürler...

16. gunozkolayli

Jet Hızıyla Balkanlar

Ynt: Jet Hızıyla Balkanlar Sayın Yazkan, Anlatımınız nefis olmuş. Harika bir gezi, sindire sindire yazınızı okudum sanki bende ailemle geziyormuşum gibi. İnşallah çok kısa zamanda bizde bu rotayı deniyeceğiz. İzmirden selamlar ve sevgiler.
  17. gunozkolayli

Aliağa - Yenifoça - Eskifoça Gezimiz (03 Ekim 2010)

Ynt: Aliağa - Yenifoça - Eskifoça Gezimiz (03 Ekim 2010) Arkadaşlar çok güzel gezi ve harika fotoğraflar. Az kaldı inşallah bende karavanımı alıp sizlere katılıcam. Selamlar ve sevgiler..
  18. gunozkolayli

Fotoğraflar ile 2010 Karadeniz Gezimiz

Ynt: Fotoğraflar ile 2010 Karadeniz Gezimiz Sayın EnverDede harika anlatımınız ve görüntüler için teşekkürler. İnşallah bizde karavanımızı yaza kadar alırsak karavanla, alamazsak da kendi aracımızla öncelikle Karadenizi sindire sindire gezmek istiyoruz. İzmirden selamlar ve sevgiler.

19. gunozkolayli

VW T3 ile Hırvatistan ve Ucundan da Balkanlar...

Ynt: VW T3 ile Hırvatistan ve Ucundan da Balkanlar... Sevgili Altann tekrar iyi akşamlar. Verdiğiniz cevaplara teşekkür ederim, dediğiniz gibi azıcık cesaret ve biraz da şans la bu olmayacak iş değil. İnşallah şeytanın bacağını kırıp benim gibi bu işe hevesli bir ailede ayarlayabilirsek...
  20. gunozkolayli

VW T3 ile Hırvatistan ve Ucundan da Balkanlar...

Ynt: VW T3 ile Hırvatistan ve Ucundan da Balkanlar... Sevgili Altann öncelikle eşine ve sana mutluluklar dilerim. Gezi notların harika, kısa ve öz anlatmışsın, resimler de çok güzel. Özellikle Kotor'a hanımla beraber bayıldık. Üstad sorum şu--Bende eşim ve oğlum la yazın kendi aracımızla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

SON KONULAR

Geri