Arama sonuçlarınız

1. gunozkolayli

Salzburg

Ynt: Salzburg Sevgili Vectras, anlatımınız ve resimler için teşekkürler. Hakikaten güzel yerler.Ben 2004 te İtalya-Avusturya-Almanya yaparken İnsburg da kalmıştık. Buraları görememiştim, sayenizde buraları da görmüş olduk. Tekrar teşekkürler ve selamlar.

2. gunozkolayli

Midilli Adasında gezilecek yerler.

Sevgili arkadaşlar önümüzdeki hafta eşim,ben ve iki oğlumla beraber günü birlik Foça dan Midilli ye gidicez. Şu an için günübirlik ziyarette pasaport yeterli, vize yok. Buraya ilk defa gideceğimiz için daha önceden giden arkadaşlar varsa nerelere gidelim, gezilecek cazip yerler, dikkat edilecek...
  3. gunozkolayli

Haftasonu Kaçamağımız; Uludağ (20-22 Ağustos 2010)

Ynt: Haftasonu Kaçamağımız; Uludağ (20-22 Ağustos 2010) Cem Bey hayırlı günler. İnşallah bende aradığım Motokaravan ı bulup sizin gibi ailemle gezmek istiyorum. Gerçekten gezdiğiniz yerler ve fotoğraflar harika. Bu sıcakda baya serinledik. Sizlere mutlu ve sağlıklı günler dilerim

4. gunozkolayli

Yunanistan'a Vize Muafiyeti Hakkında

Ynt: Yunanistan'a Vize Muafiyeti Hakkında Arkadaşlar ben İzmir de oturuyorum, özel bir bankadan emekliyim. Umuma mahsus pasaport sahibiyim. Yunanistan ziyareti için vize şartı muhakkak arıyorlar. Bu bilgiyi bugün öğrendim, maalesef daha vize olayı can sıkmaya devam edicek. Biz de kısmetse...
  5. gunozkolayli

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sevgili karavancı dostlar ve gezenbilir forum üyeleri, Yaklaşık 1 haftadır İzmir dışında ve internet olmayan biryerde idik. bu sebeple bana hoşgeldiniz diyen ve fikir belirten tüm dostlara ancak şimdi teşekkür edebiliyorum. Gerçekten arkadaşların hepsi harika ve...

6. gunozkolayli

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sevgili arkadaşlar İzmir'den merhaba.Adım Günöz KOLAYLI. Geçen sene T.İş Bankasından emekli oldum. Yaşım 49.Bostanlı/K.Yaka da ikamet etmekteyim. Eşim ve çocuklarımla beraber en büyük hobimiz olan gezmeyi şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz Sitroen Berlingo...

7. gunozkolayli

Karadeniz Gezisi - Unye - Trabzon - Rize

Ynt: Karadeniz Gezisi - Unye - Trabzon - Rize Kısmetse bizde ailecek Temmuz ayı ortalarında gitmeyi planlıyoruz. Anlatımlarınız harika, resimler mükemmel. Şimdiden canımız çekti. İnşallah gidip bizde anılarımızı yayınlarız. Herşey için teşekkürler.
  8. gunozkolayli

Benim Karavanım; Hyundai H100 Alkovan - Şeref Güçlü (mseref)

Ynt: Benim Karavanım; Hyundai H100 Alkovan - Şeref Güçlü (mseref)
  9. gunozkolayli

Ynt: Benim Karavanım; Hyundai H100 Alkovan - Şeref Güçlü (mseref) Sevgili mşeref abim öncelikle düşünceleriniz için teşekkür ederim, Yakın zamanda Mordoğan a gelicem çayımızı içerken hem konuşur hem de karavanınızı tanıma fırsatım olur. Görüşmek dileğiyle hoşcakalın.

10. gunozkolayli

Ynt: Benim Karavanım; Hyundai H100 Alkovan - Şeref Güçlü (mseref) Sevgili Şeref Bey karavanı iyi günlerde kullanın gerçekten güzel gözüküyor. Ben İzmir Bostanlıda yaşamakla beraber eski Mordoğan köyünde evimiz var , genelde yazları oradayız,karavancılık merakı bendede yeni oluşmaya başladı ...

11. gunozkolayli

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım O Rh + İzmir /K.Yaka Bende donör olarak en azından 4 veya 5 ayda bir kan veriyorum ve gerçekten mutlu oluyorum. Saygılarımla
  12. gunozkolayli

Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008) Sevgili Elif, Resim yüklemesi ile ilgili açıklamalarına teşekkürler, son aşamaya kadar geldim,bilgisayarıma aktardığım resmi kaydettim ama kopyalama yapacağım sayfa neresİ? S

13. gunozkolayli

Bir Yıllık Motor Kullanıcısından Tavsiyeler

Ynt: Bir Yıllık Motor Kullanıcısından Tavsiyeler Sevgili Taiga , Biz yeni motorcular için söylediklerin gerçekten önemli. Teşekkürler. Günöz Kolaylı
  14. gunozkolayli

Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008) Sevgili Yengeç, senle tanışamasakda diğer arkadaşlarımızla buluştuk ve güzel bir gün geçirdik. Kalabalıkdan seslerimiz birbirine karışsada yeni arkadaşlarla tanışmak çok güzel. Umarım bundan sonra daha sık bir araya gelir güzel geziler...
  15. gunozkolayli

Solo İzmir Bozdağ Zirvesi Doğa Yürüyüşü (30 Ağustos 2008)

Ynt: Solo İzmir Bozdağ Zirvesi Doğa Yürüyüşü (30 Ağustos 2008) Hocam bende siteye 1 hafta önce kayıt oldum ve her sayfayı sindire sindire yavaşca okuyorum. Gerçekten anlatımınız ve resimler harika. Ayağınıza ve yüreğinize sağlık. Umarım bir gezinizde biz acemileride yanınıza alırsınız...

16. gunozkolayli

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken Sevgili Delimengi öncelikle yanıtların için teşekkürler.Biz oğlumla beraber incelemelerimizi sürdürüyoruz.Dediğin motorlar çok güzel ama hem benim hemde oğlanın binebileceği ayrıca ekonomik olarak düşündüğümüz Honda CBF 150 veya 250 lik Rebel türü araçlar...
  17. gunozkolayli

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken Sevgili Delimengi, Öncelikle forumda yazdığın yazılar çokm güzel ve yönlendirici bunun için sağol. Foruma yeni üye olduğum için ancak okuyabildim. Ben 47 yaşında Bankadan yeni emekli olan birisi olarak yaklaşık 4 yıldır 125 ve 150 cclik skooter kullandım, artık...
  18. gunozkolayli

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Bizim de eşimle beraber kullandığımız 150 cc lik skooter ımız var. Vallahi o kadar güzel oluyorki park derdi yok , her yere girip çıkıyoruz. Arabayı neredeyse kullanmaz olduk. Kesinlikle kasklarımızı takarız ve kurallarada uyarız. Motorumuz Çin malı ve 4 yıllık fakat...

19. gunozkolayli

2009 Yurt Dışı Gezi İçin Yol Arkadaşı Aranıyor

Ynt: 2009 Yurt Dışı Gezi İçin Yol Arkadaşı Aranıyor Sevgili Neczer yalnız ben 47 yaşındayım Bankadan yeni emekli oldum, izin ve maddiyat konusunda sıkıntım yok. Yaklaşık 4 yıl önce bir aile dostumuzla Çeşmeden Feribotla İtalyaya özel aracı ile geçip oradan da Avusturya ve Almanya yapıp...
  20. gunozkolayli

2009 Yurt Dışı Gezi İçin Yol Arkadaşı Aranıyor

Ynt: 2009 Yurt Dışı Gezi İçin Yol Arkadaşı Aranıyor Sevgili arkadaşım bende Avrupaya gidecek gönüllü arkadaşlar arıyorum. Bu gezi özel araba ilede olur veya kendi imkanlarımızla birkaçkişi biraraya gelerek otobüs,tren vse gemi ile de olabilir. İstersen görüşebiliriz İyi geceler,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR