Arama sonuçlarınız

1. F

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

fark etmez, kilitler var nasıl olsa. şileye haftalar önce gitmiştim, çok güzel yerler. Kısmet olursa yaparız birşeyler.

2. F

sen fordu hazırla, ben 42" izlerinden seni takip etmeye çalışırım.
  3. F

göktuğ kolay gelsin, tekrar ediyorum " BENİ TAŞINDIĞIMA ĞİŞMAN EDİYORSUN " :)))

4. F

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu takip ;D
  5. F

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 telefonum 532 7329772, gündüz ararsanız konuşuruz.

6. F

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 parçalar olmadanda aracı satmaya karar verdim, tekliflere açığım

7. F

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 eline sağlık, en azından makine hareket halinde olursa bende rahat ederim. gecikme için pardon, dışardaydım yeni geldim. Halil usta binebildiği kadarbinsin hatta hafta sonu sizinle gitsin.
  8. F

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 teklif nasıldı? arada kaynadı galiba nasıl yani? ;D ;D ;D
  9. F

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 Antep tarafında anlaşılan işler bayaaa yoğun, Allah iş yoğunluğu, bereketi versin. Hepinize kolay gelsin

10. F

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 nooldu başkan, satacaktın?

11. F

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 ...
  12. F

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 takipteyim

13. F

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 işlerim düzelsin hemen yaptıracam. Bir hafta sonu organize edinde gelip biraz hasret giderelim. Bütün arkadaşlara selam.
  14. F

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 işi çok yok, bu işi seven zaten severek yapar. Ben Gaziantep te kalsaydım çoktan yapılmış ve çamur içinde olurdu.
  15. F

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 bisikletide göktuğ başkanım verecek

16. F

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 G230 ile G280 arasındaki fark sadece motor farkıdır, diğer mekanik aksamlar aynı. Normal şartlarda bu araçalrın hepsi kilitli üretiliyor fakat TR'ye gelirken bazı modeller kilitsiz alınmış ( toplu alımlarda). Bizim getirttiğimiz parçalar standart bir G280 den...
  17. F

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 Göktuğ'un yerine ben biraz cevap vereyim, parçalar Hollanda'dan G280'den sökülüp getirildi yani uydurma değil orjinal çalışan parçalar. aracın içinde kumada için yerler mevcut, her modelde var. motorunda benzin ve lpg ile ilgili bir sorun yok. römork ruhsata işli...
  18. F

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 güncel, araç gaziantep te

19. F

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 düşünücek pek fazla şey yok aslında, ben aracı alırken çalışmıyodu. Bir kere yaptırıyorsun sonra sadece yakıtın koyup geziyorsun. Bir de her geziden sonra yıkatıp yağ-su kontrolü yaparsan yetiyor.
  20. F

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 arkadaşlar yeni araba alıyorum ( binek tarzı), G nin biran önce satılması lazım. :'( :'( :'(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri