Arama sonuçlarınız

1. ardakaan

Isuzu Fotoğraflarımızı Paylaşalım

Ynt: isuzu resimlerini paylaşalım Yeni aracımdan bir kaç görüntü

2. ardakaan

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş hocam, güzeldi ancak tek başına çok da keyifli olmuyor. 9. Büyük etkinliğin yeri ve içeriği belli midir? Ön hazırlık gerekli midir? Amatörlere açık mıdır? Zorluk seviyesi nedir? Gerekli ekipmanım (vinç, doğru lastikler vs.) henüz yok...
  3. ardakaan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Kurtlandım iyice, duramıyorum...

4. ardakaan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ben de hafta sonu hem biraz stres atıyım hem de aracı test edeyim diyerek Abdüsselam dağına kırdım direksiyonu. Eskişehir yolu Malıköy'den girip devam edince, bir kaç köy geçtikten sonra dağa ulaşılıyor. Yollar genelde çamurluydu, yükseklere...
  5. ardakaan

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 2 sene önce almıştım sertifikayı, bu sene de denk geldi güncelleme eğitimine gittim. Düzenli güncelleme de inanın çok önemli, ne olursa olsun, sürekli kullanmadığımız şeyler olduğu için insan unutuyor bazı şeyleri...

6. ardakaan

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012)

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Teşekkürler, takip edeceğim

7. ardakaan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, ben Arda... 4x4 bir Dmax'im var, bisiklete binerim, fotoğraf çekmeyi severim, doğada yürüyüş yapıyım, temiz hava alıyım bayılırım. Ağaç orman da severim, kar kış da severim. Ama bunların hepsi bahane, hepsi mangal ve muhabbet için :)
  8. ardakaan

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012)

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Merhabalar, ben Arda... Yakın zaman içinde bir etkinlik bahanesi ile ben de tanışmak isterim sizlerle...
  9. ardakaan

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Gurubu 6. Büyük Etkinliği-Çamkoru Göleti Görselleri

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Gurubu 6. Büyük Etkinliği-Çamkoru Göleti Görselleri Merhabalar, ben Arda... Yakın zamanda etkinlik planları var mı? Ben de katılmak ve tanışmak isterim böyle bir bahane ile...

10. ardakaan

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? Bir video ile kıyaslıyorum, kararımı da değiştiriyorum, çünkü bahsi geçen konu ESP performansı. Benim için arazi performansı ve dayanıklılıktan önce geldiği için kararımı bu kadar hızlı verdim. Başta da söyledim, yorumlarım ve seçimim benim önceliklerime...

11. ardakaan

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? En iyi demeyelim de, bir arkadaşın söylediği gibi amaca uygun diyelim. Bence her birinin avantajları ve dezavantajları var. Bir süredir pickupları araştırdım, kendimce en uygun olanını seçtim. Yorumlarım kişiseldir, benim önceliklerim ise şöyle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri