Arama sonuçlarınız

1. ahmetozduman

cj 5 cam silecek takımı

Ynt: cj 5 cam silecek takımı Unalcim zahmet ettin sen zaten sakat mal satmazsin

2. ahmetozduman

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi evet yaa yapmak lazım bir gezi... tüm markalar yaptı bi jeepçiler kaldı...
  3. ahmetozduman

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi henüz rodajdaki motora bu kadar devir yaptırılmaz ünal... sakin kullan :)

4. ahmetozduman

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi ünal bu senin evlatlik garajın olmuş ... sende artık bir bakıma manevi baba sayılırsın ;)
  5. ahmetozduman

cj 5 cam silecek takımı

Ynt: cj 5 cam silecek takımı Tahmin ettim :)

6. ahmetozduman

cj 5 cam silecek takımı

Ynt: cj 5 cam silecek takımı ünal bunlar baya kaliteli görünüyor, ben en adilerini aldım 50 tl ye :))))

7. ahmetozduman

5 Aralık 2010 Pazar günü Ayazağa gezisi hazırlığı

Ynt: 5 Aralık 2010 Pazar günü Ayazağa gezisi hazırlığı düşünülebilir, karma bir gezimi?
  8. ahmetozduman

XJ Cherooke İçin Ön Cam Kepi Yerli Fiber

Ynt: XJ Cherooke İçin Ön Cam Kepi Yerli Fiber bu ne yağmur! dışarı çıkılmıyo, sanayiye gidecektim vazgeçtim... sen evdemisin?
  9. ahmetozduman

XJ Cherooke İçin Ön Cam Kepi Yerli Fiber

Ynt: XJ Cherooke İçin Ön Cam Kepi Yerli Fiber benim cj nin arkasına olurmu ? :D

10. ahmetozduman

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) kesinlikle! derler değil...diyorlar zaten... :) bazen sende biliyorsun günümüz sanayide geçiyor ama hatun işteyiz sanıyor ;)

11. ahmetozduman

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) :)
  12. ahmetozduman

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) başımızdaki bu sevgi nedir? en masumane aldatma heralde böyle oluyor :) demekki hepimiz aynı taktığı uyguluyormuşuz :)) asla gerçek rakamları bilemeyecekler ;)

13. ahmetozduman

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) heyecan verici fotolar. akü süper! eminim yapılan masraflara ait net rakamlardan yengenin haberi yoktur ;)
  14. ahmetozduman

Jeep Tanponu İçin Çeki demiri bağlama Yeri Yerli imalat

Ynt: Jeep Tanponu İçin Çeki demiri bağlama Yeri Yerli imalat
  15. ahmetozduman

Jeep Tanponu İçin Çeki demiri bağlama Yeri Yerli imalat

Ynt: Jeep Tanponu İçin Çeki demiri bağlama Yeri Yerli imalat

16. ahmetozduman

CJ5 için Dar Çamurluk Dodiği

Ynt: CJ5 için Dar Çamurluk Dodiği SİZDE BASKI-BALATA VARMI? BENİMKİNİ YAKTIMDA ÜNAL BEYYY ;)
  17. ahmetozduman

CJ Şase Numarası

Ynt: CJ Şase Numarası Hadi hayirlisi ruhsattak no ile sasideki ortusuyormu? Bieksiklik varmi? Sonucu merakla bekliyoruz
  18. ahmetozduman

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) hadi hayırlısı. bugün bu konu ile ilgili yetkili jeep servisinden yazı aldım. 2 saat incelediler ve mutlaka 17 dijit olmalıymış.. geri kalanlar korozyon ve sürtünmeyle yok olmuşlar dendi... sanırım ek 1 ile tekrar ruhsata işleticem.. yoksa ist.da tüv hayal olacak

19. ahmetozduman

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) merak ettim şasi numarası kaç digit çıktı ?
  20. ahmetozduman

Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ?

Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ? Ben boya ve pas çözucuyle temizleyip sildikten sonra tekrar boyadim paslanmamasi icin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri