Arama sonuçlarınız

1. ahmetozduman

Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ?

Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ? Sag arka tekerin bulundugu yerde tam kambur kismin sirt tarafinda kupa ile şasinin arasinda kaliyor

2. ahmetozduman

Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ? ben bugün yetkili bir jeep servisine gittim ve konuyu anlattım servisin patronunu çağırdılar.. nazik bir şekilde bu araçları tanımadıklarını ve tanıyan başka bir servis önerebileceklerini söylediler :))) sizin dediğiniz ek 1 ile işlem daha...
  3. ahmetozduman

Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ? anyı sorun benim cj de var. bu durumu başka bir aracımı muayeneye götürdüğümde tüvdeki yetkiliye izah ettim. bana söylediği bu aracın tr de yetkili bir servisi mutlaka vardır git oraya şase numarasının şasede son altı rakamının oldugunu bu...

4. ahmetozduman

Jeep Tanponu İçin Çeki demiri bağlama Yeri Yerli imalat

Ynt: Jeep Tanponu İçin Çeki demiri bağlama Yeri Yerli imalat iyi düşünülmüş, iyi bir çalışma! bunun benzeri fakak daha geniş olanını yapmak mümkünmü? hummer da olduğu gibi?
  5. ahmetozduman

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) siz her şeyi hazırlamışssınız madem hayırlısı olsun ... ya da yedek parçalarla bi jeep daha yapabilirsiniz ;) bende ön ve arkada wagoneer , arb havalı kilit taktım , arb nin kırmızı kalıın kapaklarıyla ne yapsak değecekti... ve o sistemi uyguladık.(rotları yukarı...

6. ahmetozduman

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) cj , "daha başka ne yapabilirim bu araca" fikrini sürekli canlı tutan ,eski fakat mordern çağın yetişkin oyuncağı rolünü devam ettiren güzel bir tutkudur. cj 5 teki azmi şimdide cj8 görüyorum ve tebrik ediyorum. yapılan modifikasyonlar bütçe ile büyük olçüde...

7. ahmetozduman

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar) masalar konusunda bir ilan gözüme çarptı , demonte olması taşınma durumlarında işe yarayacağını düşünüyorum... belkide firmayla irtibata geçilirse daha uydun bir fiyat alınabilir....hadi masanın biride benden olsun...
  8. ahmetozduman

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar) Esra hanım çokta "oruçlu" görünmüyormuşuz :)
  9. ahmetozduman

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar) dün akşam ellerinde fotograf makineleri ile dolaşan arkadaşlar nerde acaba ?

10. ahmetozduman

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) haklısın gerçekten boştu... seni dinleyip imese de geçip oralarda dolaşsamıydık :) nasılsa vaktimiz boldu.. neyse yeni insanlarla tanışmak güzel oldu... bir dahaki ne zaman ;)

11. ahmetozduman

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) saat 16:00 da ordaydık sayende :) ünal sen olmasaydın iftar vaktina kadar nasıl sabrederdik :) herşey çok güzeldi... umarım daha da sık olur ve iftarlar dışındada bu tür organizasyonlar yapılır.. yeni tanıdığımız sedat arkadaşımıza...
  12. ahmetozduman

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) bayram hocam sana akis dayanmıyorki... :))

13. ahmetozduman

Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj

Ynt: Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj tebrikler
  14. ahmetozduman

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu hepimiz aynı konu tarafından muzdaribiz. bu yüzden iyice araştırdım ... bu araçları amerika yaptı ve bu tanımlama sistemini koydu... cj ler j harfiyle başlar.. sonraki rakam imal yılıdır...( mesela 1979 model ise 9 yazar..1980 model ise 0 yazar) daha...
  15. ahmetozduman

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu cj lerin şasi numarası son 6 hanedir.. diğer numaralar model yılını janzıman tipini vs kodlamalarıdır... kaputun altındaki perçinli plakada son altı hane, arka sağ tekerin orda deve boynu kısmında yazılıdır. ve istanbuldaki bir çok cj sorunsuz...

16. ahmetozduman

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu daha fazla detay ? nerede kalıyor tam olarak?
  17. ahmetozduman

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu fena bi makine olmuş.... bu usta hangi sanayide? bir gün ziyaret etmek isterim.
  18. ahmetozduman

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu cj lerin tümünde şasi üzerindeki no 6 hanelidir yani ruhsatta yazılanın son altı rakamıdır sizde böyle değilmi?

19. ahmetozduman

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu geçmiş olsun ... halledilemeyecek kusurlar değil sonuçta.... hangi istasyonda yaptınız? birde şasi nosu ile ilgili nasıl davrandılar?
  20. ahmetozduman

Arkadaslar CJ de T18 Şanzıman Hakında yardım

Ynt: Arkadaslar CJ de T18 Şanzıman Hakında yardım levent eski sanayide necmi usta var... yarışçı necmi inan... tavisye ederim... cj leri ezbere bilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri