Arama sonuçlarınız

1. Nenmor

Adapazarı Doğançay - Trekking Turu (26 Kasım 2006)

Ynt: Pazar Günü Adapazarı Doğançay - Trekking Turu neden bunda tarıh yok?

2. Nenmor

Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi... Mirc zamanlarinda "BamBam" ile baslayan nick arayisim, ortalikta cok fazla bambam nicki olmasindan dolayi degisti. ve MDK oldu, o zamanlarda oynadigim en kral oyunlardan biriydi. Tomb Raider tarzinda daha az dusunmeye daha cok siddete ve oldurmeye...
  3. Nenmor

Strateji Oyunu Sevenlere

Ynt: Strateji Oyunu Sevenlere Stratejı oyunumu ıstıyorsunuz, hemde netten... Cocuk oyunlarını bırakın ve en eskı net tabanlı stratejıye buyrun, (2 kere en ıyı net tabanlı oyun odulu almıstır) http://games.swirve.com/utopia/ ve bu oyunda makıne basında sabahlamanıza gerek yok, bırbırınden cok...

4. Nenmor

Sevgili Dediğin...

Ynt: Sevgili Dediğin... Kafanı yormayaz iken kafası yorulmayandır. (aynı frekansda olandır)
  5. Nenmor

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sonsuz bi yasam (!) ve ayni yerde, cennet olsa sıkılırsın. Ama dediğiniz gibi istanbul gercekten guzel bir yer, benim tek sorunum özlemek için uzak durmak gerektigini dusunuyor olmam. Bilirsiniz bir soz vardır "İnsanlar biseyi kaybettiginde degerini...

6. Nenmor

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, ben Erman. Uyesi oldugum bir bilgi-kultur formuna Sultanahmet dolaylarindaki eski bi Hipodrom ile ilgili gelen bi mail uzerine siteyle tanistim. Ve kamp(piknik ;D) trekking(umarim boyle yaziliyordu) vs... gibi faliyetler yapilabilir ve su...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri