Arama sonuçlarınız

1. zekierkal

Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik

Mrb 4 Yıldır karavancılık yapıyorum,Yaz Kış karavanda kalıyoruz, senenin 6 Ayı yurt içinde, 6 Ayıda Yunanistan ve adalarda,Bu güne kadar kötü bişile karşılaşmadık yurt içinde Opet benzin istasyonlarında,veya Sahilde merkezi yerde,Yurt dışındada öyle tehne yerlede kaldığımızda oldu assosta...
  2. zekierkal

Araba İle Yunanistan Turu

Mrb Paylaşımınız için tşk pargayada gitmenizi tavsiye ederim.

3. zekierkal

Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

Ynt: Mrb Bizde eylül birde bulgar,sırbistan Hırvat,bosna karadağ kosava, Arnavutluk , ve Yunanistan 45 günlük bir tur gerçekleştireceğiz. Tek karavan gerçekleştireceğiz gezimizi.Aslında sizinle bu geziniz hakkında soracaklarım vardı. tel vereyim müsaitseniz ararsınız .05349111234
  4. zekierkal

Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

Mrb Sayın Öztürk bizlerde o güzel paylaşımlarınız,için çok teşekkür ederiz.

5. zekierkal

Mrb Sayın Öztürk. Kavalada kalmış olduğunuz kampın 5 km ilerisinde,Iraklıtsa diye bir yer var.Sırf karavanlara ait kamp.ve çok güzel bir yer.

6. zekierkal

Zekierkal Sayın Öztürk gereksiz bir soru ama. kamp, gemi, otabanlara 1000 E masraf oldumu.
  7. zekierkal

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Zekierkal Türkiyem Türkiyem Her yönü ile Cennet bir Ülkede yaşıyoruz
  8. zekierkal

Çekme Karavanda Yasanırmı Beni Bilgilendirirseniz Mutlu Olurum

Zekierkal MRB Çekme karavanda yaşanırmı yaşanır. Eski Foçada lise öğretmeni bir bey 5 yıldır çekme karavanda yaz kış yaşıyor.Bende 4 yıldır yaz kış Motokaravanda yaşıyorum evim olmasına rağmen.Tek sakıncası bir çay dahi kaynatsan,hatta banyo yapsan kışın içersi buhardan nem oluyor ve bazı...

9. zekierkal

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Mrb Sayın Özer yazılarınız ve videonuzu takipteyiz güzel bir gezi.videonuz kaç saat Kayıt yapmakta.
  10. zekierkal

Mrb Anlatım ve resimler gerçekten.Harika

11. zekierkal

Mrb Sayın Öztürk Hırvatistanda kamp dışı konaklamalarda sakınca varmı yani risk.
  12. zekierkal

Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya

Mrb Sayın yalçın fotolarını merakla bekliyoruz.bizlerde Bornovadan
  13. zekierkal

Yaşam Aküsü Alım Bilgisi

Mrb Arkadaşlar bende 4 yıldır sulu akü var. Bu güne kadar hiç bir problem yaşamadım.Ve ben yaz kış karavanda yaşıyorum.Karavanımda derindonduruculu buzdolabı,tv ve kışında gece gündüz, Soğuk havalarda truma çalışıyor.3 tane Güneş panelim var.140wat toplam420 Saatte ceyran üretiyor.3tane 150 ve...

14. zekierkal

Mrb Sayın Öztürk kalmış olduğunuz,Kampların kordinatları sizde daha önceden varmıydı yoksa tesadüfenmi buluyorsunuz.İtalyaya gitmeye cesatetimiz yoktu. Hırsızlıktan dolayı,sizleri takip edince ,Bizdede bir heyecan başladı,
  15. zekierkal

Mrb Sayın Öztürk gerçekten çok güzel fotoğraflar. Merakla yenilerini bekliyoruz
  16. zekierkal

Mrb Sayın Öztürk Yunanistan,Mekodanya,Arnavutluk,Bulgaristan Bir ay bu Ülkelerde geçirip şu an 10 Gündür izmirdeyiz. Bayramdan sonra tekrar birbuçuk Aylık Avrupa turuna çıkacağız.

17. zekierkal

Mrb Sayın Öztürk çok güzel foto ve yazılarınız.sizlere hayırlı geziler dileriz.takipteyiz
  18. zekierkal

2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım Sayın Cantunc şu an dönüş yolundasın sanırım. Ohri gölünü görmeni tavsiye ederim. selanikten yakın sayılır, Ohriye giderken Atatürkün okuduğu Okuluda görebilirsin. Ohri yolu üzerinde Manastır kasabasında.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR