Arama sonuçlarınız

1. zekierkal

2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım Dediğin gibi hayat çok pahalı.Türkiye Avrupa birliğine girdiği an bizim de durumumuz aynı olacak. inşallah girmeyiz,Avrupadaki çoğu ülkede hırsızlıkta diz boyu. örnek olarak İtalya,Fransa bu geli,şmiş ülkelerde Kravanlara karşı çok hırsızlık oluyor...

2. zekierkal

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım Ve ucuz denilen Ülkeler dahi. Gıda geçim çok pahalı. Ülkemiz her yönüyle Cennet,
  3. zekierkal

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım Sayın Cantuc bende bir Aydır hemen hemen aynı Güzergahta dolaştım. Maalesef Avrupa yollarına Para dayandırmak zor.Sadece Arnavutluk ta otaban parası yok orda zaten tamtürüs yol yok ondan.

4. zekierkal

Karavanla Avrupa Turu İçin Yol Arkadaşı

Ynt: Karavanla Avrupa Turu İçin Yol Arkadaşı Atatürkün okuluyla ilgili. Birçok foto var.İlerki günlerde ekliyeceğim
  5. zekierkal

Ynt: Karavanla Avrupa Turu İçin Yol Arkadaşı Mekodanyada Manastır Kasabasındaki Atatürkün okumuş olduğu Okul

6. zekierkal

Ynt: Karavanla Avrupa Turu İçin Yol Arkadaşı Merhaba arkadaşım bu ay sonu.bulgaristan Yunanistan mekodanya mostar tarafına karavanımızla çıkıyoruz.Tel vereyim.05349111234

7. zekierkal

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım Arkadaşlar tatildeyiz neden hastalanalım.Hasta olmamak içinde hazır gıdalardan uzak duralım. Biz 4 yıldan bu yana yaz kış karavanda,yaşıyoruz. İnanaın hiç bir Ülkede ve yurt içinde ,lokantalarda sulu yemek, yemedik.Hastada olmadık.
  8. zekierkal

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Yavuz Bey İznikten Somaya olan gezinizi ilgiyle takip ediyoruz,ayaklarınıza sağlık
  9. zekierkal

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım tşk arkadaşlar

10. zekierkal

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım Arkadaşlar bu güzergahlarda problem ve hırsızlık söz konuşumu.haziran 16 da bende aynı güzergahta tatil düşünüyorum. Fransada ve iyalyada hırsızlık çokmuş.

11. zekierkal

Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013

Ynt: Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013 Etkinliğe katılanları müziği ile coşturan.fotoğrafları ile etkinliği ölümsüzleştiren ERDEN kardeşime çok teşekkür.
  12. zekierkal

Ynt: Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013 Bu arada Ayhan kardeşimize Çok Çok teşekkür ederiz. Bu katılımı gerçekleştirdiği için

13. zekierkal

Ynt: Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013 4 Yıldır yaz kış Karavancılık yapmaktayız Erdek buluşmasında.Çok değerli Karavancı arkadaşlarla tanıştık.dostluklar edindik GERCEKTEN KARAVANCILIK BUYMUŞ.
  14. zekierkal

Kısmetse bizde katılamak istiyoruz.Sizlerle tanışmak bize onur verecek
  15. zekierkal

12 VOLT EBERSPACHER ALMAN MALI ISITICI

Ynt: 12 VOLT EBERSPACHER ALMAN MALI ISITICI Merhaba benim vebostaya ihtiyacım var. ama bunlar biraz küçük geldi bana. vebosta marka 3900 önerdiler. bu marka varmı elinizde. saygılarımla

16. zekierkal

Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası Merhaba sayın konderk 4 tane 140 wat panele ihtiyacım var. üçreti ve hangi ülke ürünü.bilgi verebilirmisin.
  17. zekierkal

İtalya Alpleri ve İsviçre

Ynt: İtalya Alpleri ve İsviçre sayın. Güngör gönderdiğin linkten öğrenmiş oldum.
  18. zekierkal

Karavancıların Kamping'de Yada Kamping Dışı Konaklamalarını Tartışalım.

Ynt: Karavancıların Kamping'de Yada Kamping Dışı Konaklamalarını Tartışalım. Merhaba Mustafa bey tuvaletim kasetli. yat tipi olsaydı sorun yaşardım.

19. zekierkal

Ynt: Karavancıların Kamping'de Yada Kamping Dışı Konaklamalarını Tartışalım. cavit sezen siteyi yeni öğrenmeye başladım nerde nasıl başlık acılır daha çözemedim nasıl yazıldığını çözer çözmez karavanın resimlerini koyacağım bu karavan kendi çizimim başoğluna yaptırdım.sizlerle paylaşacağım
  20. zekierkal

Ynt: Karavancıların Kamping'de Yada Kamping Dışı Konaklamalarını Tartışalım. mrb aranızda bende yeniyim ama uzun zamandırda sitenize girip geziyorum.takein beyin görüşlerine katılıyorum. 2010 senesinin eylül 26 sından bu yana motokaravanla dışarlardayız. yurt içi ve yurt dışı bu güne kadar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR