Arama sonuçlarınız

1. Kelebek67

St Paul Yolu yürüyüşü Kasım 2010

Ynt: St Paul Yolu yürüyüşü Kasım 2010 Güzel yorumun için ben teşekkür ederim. Birilerini bu yolu yürümeye teşvik edebiliyorsam, "Ne mutlu bana". Kararını verdiğinde herhangi bir yardıma veya bilgiye ihtiyacın olup bana bildirirsen, seve seve tecrübem dahilinde paylaşırım.

2. Kelebek67

Nepal gezi planı

Merhaba, 2011 Ocak ayında 25 günlük boşluğumu ilk kez tecrübe edeceğim Nepal'de geçirmeyi planlıyorum. Tamamen cehalet aşamasında olan birisi olarak, yeterli-yetersiz, az-çok, gerekli-gereksiz demeden tüm Nepal'i tecrübe etmiş arkadaşlardan bilgi paylaşımlarını esirgemeyeceklerini ümit ediyorum...
  3. Kelebek67

Doğada Tek Başına Yürüyüş

Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş XanthosKing: Son yazdıklarınız için kendi adıma teşekkür ediyorum. Konuyu çok güzel özetlemiş bulunuyorsunuz. Benim asıl merak ettiğim: Erdogan17; Konuyu açman üzerine 2 yıl geçmiş. Bu süre içinde herhangi bir faaliyet gerçekleştirdin mi?

4. Kelebek67

Antalya'da Trekking Parkurları

Ynt: Antalya'da Trekking Parkurları Tamam, Nisan'da haberleşiriz.
  5. Kelebek67

Antalya'da Tenha Kamp Alanları

Ynt: Antalya'da Tenha Kamp Alanları Ben Beyoğlu Pandora Kitabevinden almıştım. Net'ten araştıracak olursan, online satış ta yapan başka kitapevlerinin de bu kitabı sattıklarını varsayıyorum. Ekip türkçe kitabın üzerinde çalışıyordu, bitirip yayınladılar mı bilmiyorum. Herşey biryana, umarım bu...

6. Kelebek67

Antalya'da Trekking Parkurları

Ynt: Antalya'da Trekking Parkurları Bir aksilik çıkmaz ve havalar izin verirse ben 29.11 Pazartesi günü Likya Yolu'na Fethiye Hisarönü'nden başlayıp gücümün yettiğince ilerleyeceğim. Programın uygunsa, çantanı topla, gel. Hayır, müsait değil isen, ben Ocak ayında bir ara ortadan yok olup, Şubat...

7. Kelebek67

Ynt: Antalya'da Tenha Kamp Alanları Yaz ayı için benim tavsiyem Likya yolunun Beycik-Hisarönü arasıdır. Daha önce de belirttiğim gibi, rakımı yüksek ve seni susuz bırakmayacak bir güzergah. Teknoloji ile aram iyi değil. GPS cihazıma kayıt ettiğim nokta ve yol işaretlerini "aklımın aldığı"...
  8. Kelebek67

Ynt: St Paul Yolu yürüyüşü Kasım 2010 Site üzerinden fotoğraf eklemeyi başaramadım. Sanıyorum resimlerin ebatları fazla büyük. İncelemek isteyenler için: http://picasaweb.google.com/103785431582527542522/StPaulSTrailTurkeyNov2010?authkey=Gv1sRgCJ-51vWynpSPGg&feat=directlink
  9. Kelebek67

Ynt: Antalya'da Tenha Kamp Alanları Slm. Eğer yaz aylarında yürümeyi düşünüyorsan sana şiddetle nehir ve akarsuyu bol olan St Paul Yolu'nu tavsiye edeceğim. Ben o yolun büyük bölümünü yapıp yeni eve döndüm. GeziNotları bölümünde tecrübelerimi edinebilirsin. Bu yol da işaretli ve Kate Clow...

10. Kelebek67

Likya (Birkaç Gün ve Birkaç Yer)

Ynt: Likya (Birkaç Gün ve Birkaç Yer) Sana tamamen katılıyorum. Likya yolu insana kendisi ve doğa ile başbaşa kalmak için oldukça az fırsat tanıyor iken, St.Paul yolunda her ikisinin zevkini sonuna kadar deneyimleme şansına sahip olabiliyorsun. Bu arada senden bir ricam olacak. Ben de gezi...

11. Kelebek67

Ynt: Likya (Birkaç Gün ve Birkaç Yer) Maalesef halen! özel mesajlara cevap veremiyorum. Ankara'daki etkinliğe Antalya'dan katılacaktım, ancak günübirlik bir faaliyet olduğunu öğrenince oraya ulaşımımı düşününce daha uzun süreli bir faaliyete katılmanın daha uygun olacağına karar verdim...
  12. Kelebek67

Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen

Ynt: Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen Tekrar merhaba, Benim Antalya'dan katılacağımı gözönüne alırsak, daha uzun süreli, asgari 3-4 günlük organizasyonlara dahil olmam daha uygun görünüyor. Katılacak olan tüm arkadaşlara şimdiden bol oksijenli bir gün diliyorum.

13. Kelebek67

Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen

Ynt: Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen Merhaba Serdar, Etkinlige niyetlendiğin tarih ve kaç gün süreceği belli mi?
  14. Kelebek67

22.10 tarihinde Perge’den başlayıp 27.10 tarihinde Tota Yaylası istikametinde yağışa yakalanıp yarım bıraktığım yürüyüşümden döndüğümden beri gözüm gökyüzünde, kulağım radyonun hava durumu değerlendirmesinde, sonunda önce Cumartesi, sonra Pazar, nihayetinde hava tahminini internetten inceleyip...
  15. Kelebek67

Ynt: Likya (Birkaç Gün ve Birkaç Yer) Özünde yalnız olduğumuzu farkettiğimiz andan itibaren yalnızlık "bilinen" anlamda yalnızlıktan çıkıyor zaten. Fazla felsefi oldu galiba. Çalışma hayatı konusunda haklısın. Ben de yollarımı iş hayatını terkettikten sonra keşfetmeye başlamıştım. Neyse öz...

16. Kelebek67

Ynt: Likya (Birkaç Gün ve Birkaç Yer) Merhaba, Yürüyüşünden bugüne 1 yılı aşkın bir süre geçmiş. Yolu devam ettin mi, yoksa illa da yoldaş arayışı ile kaldığı yerde bıraktın mı merak ettim doğrusu. Çektiğin kareler çok güzel. Ben Likya yolunun Göynük Yayla ile Hisanönü arası hariç kalan...
  17. Kelebek67

Off St Paul yolu - Sütçüler cıvarında yeni güzergahlar

Ynt: Off St Paul yolu - Sütçüler cıvarında yeni güzergahlar Fotoğraflarını dolaştım, hepsi çok güzel, ellerine sağlık. Bu bölümdeki 2.karedeki adam Çoban Sakallı Ahmet mi? Çürük Köyünde oturan... Ona benzettim.
  18. Kelebek67

Ynt: Antalya'da Tenha Kamp Alanları Kasım ayına girdik ve her ne kadar Antalya Merkez ılımanlığını koruyor olsa da, yükseklere çıktıkça gece çadırda ciddi üşüyor insan. Likya yolunun Tekirova, Olympos veya Adrasan'dan başlayan ve yürüyebildiğin kadar Fethiye istikametine doğru yol alman uygun...

19. Kelebek67

Yeni Üyelere Kısıtlama...

Ynt: Yeni Üyelere Kısıtlama... İmdat! Ben de yeni bir üyeyim ve bana gelen özel bir mesaja şu anda cevap verememek gibi bir "sorun"la boğuşuyorum.... Mesajı gönderen ve muhtemelen cevap bekleyen arkadaşın benim hakkımda ne düşünüyor olabileceğini açıkçası düşünmek bile istemiyorum. Napcam...
  20. Kelebek67

Ynt: Antalya'da Tenha Kamp Alanları Slm. Neden Likya Yolunu yürümeyi denemiyorsun?? Şu anda istemeyeceğin kadar tenha ve istediğin veya yorulduğun X yerde çadırını kurup dinlenebilirsin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri