Arama sonuçlarınız

1. ferruh55

Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör

Parayı Almaya bak insanı umut zarara sokar.

2. ferruh55

bu araç nasıl sizce...

Ynt: bu araç nasıl sizce... adamın almak isteyene bi küfretmediği kalmış.
  3. ferruh55

Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör

Hemde çinli diyorsun inşallah gelir

4. ferruh55

Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt takip kolay gelsin
  5. ferruh55

Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak

Ynt: Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak birazcık şehir efsanesine benziyor her halükarda turbo stop ettikten sonra 5 dakika daha dönecektir.

6. ferruh55

Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak

Ynt: Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak Eskiden Arabaları durduktan sonra bir müddet çalıştırmalarının sebebi motor hararetini düşürmek içindi arabayı istop edince soğutma sıvısı radyatör ile motor arasında devridaim yapmaz motor içinde soğutma sıvısı hapsolur fazla ısı...

7. ferruh55

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi) Atilla bey 1. de banyo çok işlevsel duruyor aracın içine girmeden banyoya girme şansın var veya banyoda temizlik yapılacaksa arka kapıdan bütün işler halledilebilir benim karavan yaparken kullanabileceğim plan. ranzanın...
  8. ferruh55

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi) hayırlı olsun atillla bey
  9. ferruh55

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) İki tarafa da hayırlı olsun güzel bir karavan

10. ferruh55

1 saat önce alınan crv'nin arıza ışığının yanması ?

Ynt: 1 saat önce alınan crv'nin arıza ışığının yanması ? oksijen sensörünün fakir veya zengin karışım algılamasından lpg li araçlarda genelde yanar.

11. ferruh55

4 Kişilik Çadır Önerisi

Aman Motor subabı gibi çelik malzemeye çekiç ile vurmayın çelik malzemeden kopan parça ya sizi kör eder yada sakat çekiçle vurulacak malzeme mutlaka yumuşak ve kopmayıp ezilecek malzeme olmalı saysılar
  12. ferruh55

İşsiz Manav

Ynt: İşsiz Manav Eger bunlar manavsa işsiz kalmaları doğal kimse ordan bir şey alıpta bozmak istemez.

13. ferruh55

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) Takip
  14. ferruh55

Minivanda ön yolcu koltuğu koltuğu dönderme

Ynt: Minivanda ön yolcu koltuğu koltuğu dönderme Ters oturan için emniyet kemerine ne gerek var veya hava yastığına koltuk önden çarpmalarda kafa hariç vucudu koruyacaktır. kafa ve boyunu korumak için başlığın kafaya destek olacak şekilde yükseltilmesi boyun zedelenmesini önleyecektir. duran...
  15. ferruh55

ARI KOVANI EDİNEBİLMEK,İÇİN BİLENLERDEN YARDIM TALEBİDİR

Ynt: ARI KOVANI EDİNEBİLMEK,İÇİN BİLENLERDEN YARDIM TALEBİDİR Kışı atlatan arıyı alabilirsiniz güvene bileceginiz ve yardım alabileceginiz kişilerden arı almaya gayret edin benim ilk denemem başarısız oldu 3 kovanım zayi oldu fakat denemeye devam edecegim başlamadan alerji testi yaptırsanız...

16. ferruh55

ARI KOVANI EDİNEBİLMEK,İÇİN BİLENLERDEN YARDIM TALEBİDİR

Ynt: ARI KOVANI EDİNEBİLMEK,İÇİN BİLENLERDEN YARDIM TALEBİDİR Internet ten araştır gönül verdiysen başarırsın 200 250 tl civarında arılı kovan lar satılıyor bulunduğun yerin yakınlarında arı satan vardır şimdilik 2 kovanla başla seneyi atlatırsan sağ salim artık gerisi gelir
  17. ferruh55

RANGER MOTOR OMRU NE KADAR?

Ynt: RANGER MOTOR OMRU NE KADAR? benim bildiğim 1.000.000 km isuzu npr kamyon yaptı araba sahibine fabrika ödül verdi diye duymuştum arabanın gömlekleri çelik digerleri 500.000 600.000 de motor yaptırmış.
  18. ferruh55

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Atilla bey cejap için teşşekkür ederim atık tankını duş bitince suyun oraya gönderilecegini göstermek için çizmiştim fakat akıl karıştımaktan başka bir işe yaramamış sistem şöyle temiz su tankından armatürün sıcak konumunu açarak...

19. ferruh55

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Bir kaç aydır siteyi takip ediyorum karavan yapımı için bilgi toplamaya çalışıyorum sizin bu konuda ileri seviye bilgi ve tecrübeye sahip olduğunuzu düşünüyorum karavan için resimdeki gibi uzun süre duş yapılabilecek sistem...
  20. ferruh55

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Aracın fotoğrafından aracın fazla yüklü gibi durduğunu gözlemledim siz eğer araca pazarlık edecekseniz bir kantara çekin derim iç mobilyalar güzel gibi duruyor sağlam olsun diye sanki kalın malzemeden mobilya yapılmış gibi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri