Arama sonuçlarınız

1. velizar

Duster Fanclub Sitesi Hakkında

Ynt: Duster Fanclub Sitesi Hakkında Neden olmasın, örneğin; http://www.scenic-rx4.de/index.php Fakat gezenbilir çok başka bişey, çok geniş bir yelpazeye sahip, çok komplike, çok farklı. Bence ikisi çok farklı biri sadece fanclub diğeri ansiklopedi gibi. Saygılar!!!

2. velizar

Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar)

Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar) Burada(İstanbul) samimi olduğumuz ve yıllardan beri müşterisi olduğumuz satış müdürleri bile bu fiyatı bize yapmıyorlar.Aracınızı hangi bayiiden aldınız acaba?
  3. velizar

Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar) Hayırlısı olsun, güle güle binin!ÖTV indirimi için acaba % kaç özürlülük oranı istiyorlar?Ablam özürlü ve yanılmıyorsam ya %70 yada %80 civarı idi.

4. velizar

Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar) Bence de super fiyat + hediyeler de var!Cok cok iyi!Gule gule binin!!!
  5. velizar

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Yalnız şöyle bir sıkıntı var tavanın yük taşıma kapasitesi 80 Kg , yani yalnız yatmam gerek! Biliyorsunuz yalnızlık bize mahsus değil :D :D :D

6. velizar

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Şu turbo muhabbetine inanamıyorum!!!Kaputu açınca karşınıza telefon direği gibi kocaman ve parlak olan turbo borusunu görmediniz mi?Turbo var mı? Yok mu?Yok site ,yok delil istemeler.... ::) ::) ::)

7. velizar

tüm dustercıların dikkatine

Ynt: tüm dustercıların dikkatine Allah analı babalı büyütsün. Çok sevindim! ;D ;D ;D ;D ;D
  8. velizar

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Çok teşekkür ederim !!!
  9. velizar

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi İlker Bey böyle bir ayrıcalığı bizim için yaparsanız çok makbule geçer emin olun.Çok teşekkür ederim.Ağustos 1-10 arası teslimat olursa ilk ben şimdiden talibim.Bu arada siz hangi bayiidesiniz?İsmi nedir?Paylaşmanız mümkün mü?

10. velizar

Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar) Tamam Serkan Bey hafta başında sizleri rahatsız ederim.Teşekkürler.

11. velizar

Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar) İnşallah ağustos başına yetişir.... :) :) :) :).Ailece tatil planları yaptık...
  12. velizar

Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar) İlker Bey merhaba ben size yakın bir noktada Gaziosmanpaşa da oturuyorum ve 3 yıldan beri Renault Scenic RX4 kullanıyorum.Aracımı satıp full Duster almak istiyorum (metalik renk hariç, herşey).Şimdi sipariş...

13. velizar

Dacia Duster Testleri

Ynt: Dacia Duster Testleri http://www.youtube.com/watch?v=r-rRrM9uMP8&feature=player_embedded
  14. velizar

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Elektrikli camların düğmeleri kapılara gitmiş yani yerine geçmiş...çok iyi olmuş.
  15. velizar

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Esaslı soru bu işte? G elirse de ne zaman gelir?

16. velizar

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Kısa farlar mercek olması lazım, uzunlar değil.Bu kadar da salak değildir bence....
  17. velizar

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Resimlerde gördüğümüz Duster Sunroofu nerde ,hangi firmada taktırmış?Marka ve model ismi verebilir mi? Şu anda kullandığım RX4 te biliyorsunuz full elektronik çok güzel çift sunroof var.Daha sonra yeni Daciamda da olmasını isterim.Alışmış...
  18. velizar

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Gerçekten piyasadaki fiyatlara göre bihayli hesaplıymış.Teşekkürler.

19. velizar

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Size katılıyorum sınırları zorlamazsanız sorun yaşamazsınız.Fakat genelde yazılım yaptıranlar sınırları zorlamak için bunu yapıyorlar.Araç kesinlikle rahatlamıştır yakıtı ve oksijeni çok daha verimli bir şekilde yaktığı için gaza fazla...
  20. velizar

Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI)

Ynt: Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI) Harika , çok teşekkür ederiz.Herzamanki gibi ümiterkan farkıyla .... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri