Arama sonuçlarınız

1. velizar

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşım son derece haklısın, heryerde 4x2 boş teneke arabalar(kimse alınmasın) .Burda herhalde teknik bir planlama hatası var.Bende FULL 4X4 istiyorum eksiksiz tüm paketler fakat en korktuğum şey 2-3 ay beklemek. Yazışma sonucunu bize bildirirsen sevinirim.

2. velizar

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Hatta Fransaya Sunrooflarla ilgili Su gederlerinin fabrikasyon olarak hatalı olduğunu ve benim çözüm şeklimi de onlara yazdım.Bilerek kullanmak ,kullanmaktır.En büyük güç bilgidir.
  3. velizar

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Evet buda da Dacia nın bir kurtuluş özelliği.Ben bir arabayı almadan öyle bir araştırır okurum ki ,en iyi tanıdığım dost haline gelir.Şu an kullandığım Scenic RX4 gibi.Çok iddialıyım Türkiyede üstüme yoktur şu anda Rx4 üzerine.Örnek Renault servislerinde COTECH...

4. velizar

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar araç askıda kalınca ve LOCK tayken geri vitese takınca arka difransiyel sadece geri yönde 2 arka tekeri kitleyip sizi askıdan kurtarıyor. Bunu denediniz mi? Düzgün çalışıyor mu?
  5. velizar

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? İyi ki ümiterkana teşekkür ettik ,sanki ulusal sivil hareket başlatmış gibiyiz :-) . Farkındalık çok önemli, gerçekten arkadaşım hakediyor.Sağolsun tekrar. Jant ve filmi renault servisi izin vermemişti.Ama şimdi durum nedir bilmiyorum tabii.

6. velizar

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bende aynı kanıdayım ama bir anda cazip geldi, yoksa sıfır için gözüne yaşına bakmam 3-5 fazla veririm.En azından istediğim gibi olsaydı yani tam full paketli donanıma sahip olsaydı alırdım.Çünkü bayilerde bekleme sorunu da varmış 2 ay civarında.Benim ise o...

7. velizar

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Cevabınız için teşekkürler arkadaşlar.Bugün ilan sahibi ile görüştüm, 41500 ilandaki fiyat fakat pazarlık payı da var dedi, ben 41000 olur derim.Deri neyse yaptırılır diğer aksesuarlar da sorun değil ama güvenlik paketi ve ESP-ASR baya kafamı kurcalıyor...
  8. velizar

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Çelik alt koruma şu anki Scenic RX4 aracımda var ve orjinal, balyozla dövseniz işlemez.Faydasını da çok gördüm.Ustalar bazen atıyorlar ama o da ustalığın bir parçası.Herşey müşteri menuniyeti için...Saygılar Bu arada değişiklik demişken...
  9. velizar

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar sizce linkini verdiğim araba alınır mı? Zannedersem paketsiz gibi görünüyor. Ben aslında sıfır ve full düşünüyordum DERİ ESP herşey fakat bu araç bana kelepir gibi geldi.Sonradan ESP takılır mı serviste...

10. velizar

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar sizce linkini verdiğim araba alınır mı? Zannedersem paketsiz gibi görünüyor. Ben aslında sıfır ve full düşünüyordum DERİ ESP herşey fakat bu araç bana kelepir gibi geldi.Sonradan ESP takılır mı serviste...

11. velizar

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ARKADAŞLAR, ARKADAŞLAR ÜMİTERKAN BEYFENDİYE TEŞEKKÜRLERİMİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM. HER KONUDA ,HER BAŞLIKTA SON DERECE YARARLI YAZILARI, SABRI VE DEVAMLILIĞI TAKDİRE ŞAYYENDİR. kESİNTİSİZ DEVAMINI BEKLERİZ ÜMİTERKAN.
  12. velizar

LÜTFEN OKUYUN ( YENİ SİPARİŞ VERECEKLER ÖZELLİKLE)

Ynt: LÜTFEN OKUYUN ( YENİ SİPARİŞ VERECEKLER ÖZELLİKLE) Teşekkürler arkadaşlar, söylediklerinizi göz önünde bulunduracağım.

13. velizar

LÜTFEN OKUYUN ( YENİ SİPARİŞ VERECEKLER ÖZELLİKLE)

Ynt: LÜTFEN OKUYUN ( YENİ SİPARİŞ VERECEKLER ÖZELLİKLE) Uyarınız için teşekkür ederiz! Arkadaşlar şu anda bekleme süresi ortalama nekadardır? Sipariş verince paranın tamamını mi istiyorlar ,yoksa bir kısmını mı? Adamlar ciddi bir şekilde yetştiremiyorlar.İnşallah bu durum kaliteyi düşürmez.
  14. velizar

Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. Anlaşıldı.Ok! ;D ;D ;D
  15. velizar

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. Hemfikiriz arkadaşlar.Saygılar.

16. velizar

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. Şanzıman kilidi diye bişey zaten daha icat edilmedi.Difransiyal kilidi diye bişey var o da dusterda var.Orta kilit var yani 1 güç ön akslara ve 1 güç arka akslara ve difransiyal aracılığı ile bu 1x1 4x4 ediyor.
  17. velizar

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D teşekkürler .Tüm güvenlik sistemleri etkin, tam yol ileri. ;D ;D ;D sadece bir dereye girdik ve çıktık, oldukça eğlenceli idi. ;D
  18. velizar

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. Çok güzel bir çalışma ve anlatılmış bir çizim.Burada anlatılanı yolda bizzat hissediyoruz zaten kaygan ve kuru zeminler geçişlerinde yada tam çizimdeki gibi bir taraf buz diğer taraf iyi tutunabilecek bir yol olduğunda tork ve güç aktarımı iyi tutunan...

19. velizar

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. 7 sayfada banyo wc herşey orada. Hem bilgisi yok hem almak ve öğrenmek te istemiyor,hemde pişkin pişkin dalga geçiyor. Pişkinliğin %99 cehalettir.
  20. velizar

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. Arkadaşlar bilginizle bilgimi desteklediğiniz için teşekkür ederim.Baştan beri tartışmıyorum ,zaten aynı şeyi yazdık.Başka bir arkadaşa cevap yazarken bu konuya değindim ve benimle dalga geçildi hatta hor görüldüm.1x1,1x2 yada 2x2 olayına değindiğimde kaç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri