Arama sonuçlarınız

1. Z

Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel)

Ynt: Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel) efndim günlük olarak taşıdığım ekipmanlar fener vic.swisschamp tuz şeker ıslak mendil gerber clutch wenger evogrip kımlıkler nakit telefon çengelli iğne ip dikiş seti anahtarlar biber gazı selpak kağıt kalem

2. Z

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları değerli üstadlarım fener almak istiyorum biraz gezinme yaptım ve geçenlerde maglite solitere marka küçük anahtarlığa takılan bir fener aldım ancak açıkçası çok menun kalmadım fener sarı ışık yani aydınlatması beyaz ışık kadar iyi değil..bu yüzden fenix marka...
  3. Z

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? selamlar arkadaşlar sizlere sorum leatherman wave almak isteyen bır arkadasım var ben yurtdışından aldım lakin kendisi yurtiçinden almak istiyor çeşitli sitelerde araştırmalar yaptık meydan av türkiye...

4. Z

Leatherman İçin Tavsiye?

Ynt: Leatherman İçin Tavsiye? selamlar arkadaşlar sizlere sorum leatherman wave almak isteyen bır arkadasım var ben yurtdışından aldım lakin kendisi yurtiçinden almak istiyor çeşitli sitelerde araştırmalar yaptık meydan av türkiye distburotörü o yüzden ona daha fazla yoğunluk verdik lakin...
  5. Z

Leatherman İçin Tavsiye?

Ynt: Leatherman İçin Tavsiye? sayın ihsan yıldız beyefendi zoro nun 20 liralık jandarma çakısı almasını söyleyip ti ye alıp dalga geçiyosunuz lakin herkesin maddi durumu kendine göredir bunu unutmayın....

6. Z

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir...

7. Z

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? bu konu hakkında bilgisizim efendim sadece opinel çakım vardı iki adet bırı ınox diğeri carbondu...carbon olanı çok keskin olmasına rağmen kararma ve paslanma yapıyordu benimde sorum buck noblemanda carbon...
  8. Z

Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ?

Ynt: Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ? eylem bey kusuruma bakmayın efendim,bu tür formlara yabancıyım bılgisizliime verin,siz soruma ne dıyorsunuz özellıkle bıçak yapımındakı ustalığınızı beğenerek okudum..bıçak çemığıyle ılgili olarak ne dıyorsunuz...çakım buck nobleman carbon...
  9. Z

Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ?

Ynt: Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ? saygıdeğer üstadlarım şuan yanımda buck nobleman carbon çakı taşıyorum bıçak siyah kaplama ama karbon olması aklımı bulandırdı siz değerli üstadlarıma sorum bu bıçak paslanır mı sıyah kaplaması olduğu için anlıyamıyorum resim yüklemeyi...

10. Z

Leatherman İçin Tavsiye?

Ynt: Leatherman İçin Tavsiye? saygıdeğer üstadlarım şuan yanımda buck nobleman carbon çakı taşıyorum bıçak siyah kaplama ama karbon olması aklımı bulandırdı siz değerli üstadlarıma sorum bu bıçak paslanır mı sıyah kaplaması olduğu için anlıyamıyorum resim yüklemeyi bılmediğim için...

11. Z

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları saygıdeğer üstadlarım şuan yanımda buck nobleman carbon çakı taşıyorum bıçak siyah kaplama ama karbon olması aklımı bulandırdı siz değerli üstadlarıma sorum bu bıçak paslanır mı sıyah kaplaması olduğu için anlıyamıyorum resim yüklemeyi bılmediğim için...
  12. Z

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? saygıdeğer üstadlarım şuan yanımda buck nobleman carbon çakı taşıyorum bıçak siyah kaplama ama karbon olması aklımı bulandırdı siz değerli üstadlarıma sorum bu bıçak paslanır mı sıyah kaplaması olduğu için...

13. Z

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. slmlar efendim crkt kıss 5500 marka çakı arıyorum açıkarttırma siteleri ve yurtdışından getirme hariç nerden alabılırım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler saygılar..
  14. Z

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? değerli arkadaşlarım günlük kullanım için buck nobleman çakı kullanıyorum tavsiyeleriniz nelerdir birde çelikten anlayan üstadlara ustalara sorum olacak buck noblemanın çeliği nasıldır..carbon olduğnu duydum...
  15. Z

Leatherman İçin Tavsiye?

Ynt: Leatherman İçin Tavsiye? hayır efendim paslanmaz bence paslanmaz çeliktir aama tabıkı bakımına dikkat etmek gerekir efendim sayın serhantek ben geçen gün leatherman wave aldım ve 2 gündür belımde çakılı bıçağı hariç hiç kullanmama gere olmadı teknık ıslerle ugrasmıyorsanız bence çokda...

16. Z

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? yahu illbeğğ:):):):) bu nedir böyle benim çakım sahta dııl sahte dill hhayyırrrrrrr:):):) demek.......ah ahh tamam her çakınız orjinal her bıçağnız orjinal niye bukadar sınırlenıyosunuz mı buna anlamıs değilim...
  17. Z

Leatherman İçin Tavsiye?

Ynt: Leatherman İçin Tavsiye? ihsan yıldız ben üstad derken senı kstetmedım tesekkurler ıceman saolun.ıhsan yıldız ozele bsksana bı
  18. Z

Leatherman İçin Tavsiye?

Ynt: Leatherman İçin Tavsiye? çok değerli üstadlarım verdiğiniz bilgiler için çok tesekkürler efendim artık bende leatherman wave almak ıstıyorum ancak yurtdısından getirme imkanım yok fiyatlar hangi aralıkta ınternet üzerınden bakınca ok tuzlu geldi bana ankara ya da istanbuldan hangi...

19. Z

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? evet arkadaslarım üstadlarım derin bır sessizlik kapladı etrafı hadı yenı yorumlar yenı resımler yenı tecrübelerınızı beklıyorum saygılarr
  20. Z

Leatherman İçin Tavsiye?

Ynt: Leatherman İçin Tavsiye? efendim çok tesekkür ederim.leatherman wav ın mı ıkı boyutu var bunu anlamadım bıraz açar mısınız fiyat fln.. aslında yıllardır victorınox kullanmaktayım tool a geçme konusunda aslında soru isaretlerım var.sonuçta teknik islerım yok günlük hayatta sizce yınede...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri