Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Leatherman İçin Tavsiye?
slmlar forum üyeleri efendim sizlere sorum leatherman ps4 bu ürünü türkiye de bulamadım fiyatı nerde bulabılırım ve özelliklerıyle ılgili olarak siz değerli form üyelerinden engin tecrübelerınızı beklıyorum..çok tesekkürler saygılarr
Ynt: Yeni Başlayan Kampçılar İçin Malzeme İncelemesi
arkadaşlar bence çok faydalı bilgiler veriyorsunuz çok teşekkürler..sorum leatherman wave i kamplarda nasıl kullanıcağmız yani ne kadar kullanışlı kullanan nasıl kullanıyor..ben kamplarda victorinox workchamp kullanıyorum takdir edersınız kı...
Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?
insanın yanında taşidiğı ekipmanı kullanması ondan fayda görmesi büyük mutluluk..örneğin ben yeni aldığım leatherman wave teknik isim olmadığından mıdır bılmem hiç kullanamadım yada hep yanımda taşıdığım...
Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?
ıceman çok mantıklı teşekkkürler...efendim gerber yerine leatherman wave i niye tercih etmediniz?? ayrıca youtube de vıdeonuzu izledım rescue tool çokda iş görür gelmedi daha doğrusu sizin hamaratlığınızla is...
selamlar değerli tecrübeli arkadaşlar yakında ekıpmanlarımın fotolarını koyucam böylece sorumu daha rahat sorabılırım ancak koymadanda sizlerden doğru cevap geleceğinden şüphem yok ben elimdeki keskilerden...
turan beye katılıyorum.sayın teknotürk yorumunuz hiç yakısık olmamış.bence silin o yorumu çünkü elınde bu çakılara sahıp olanların sızın yazınız yüzünden akıllarına süphe düsmesıne hakkınız yok saygılarımla
buck nobleman carbon fiber çakı aldım efendim kullanan varsa ya da kullanmasanız bile bilgisi olan arkadaslara sorum; edc olarak tasımak ıstıyorum sizce nasıl bır seçım
ilbeğ elinizdeki çakı sahte:) crkt kiss gold diye bir model yok.crkt nın resmi sitesındekı crkt kıss 5500 modeli gold değil.2 modeli var biri sizin gösterdiğniz ve gold olmayan model diğeri teflon kaplama...
sayın ilbeğ öncelikle soruma vermiş olduğunuz cevap için çok teşekkür ederim.kullandığınız model çok güzel ve şık benim yurtdışında çakı getirme imkanım yok ancak bu çakıyı almayı çok istiyorum ülkemizde bu...
selamllar arkadaşlar,sizin tecrübelerinize ihtiyacım var:) takım elbiseyle kullanabileceğim kemere takma aparatı olan çok şık bir çakı almak istiyorum bıçağın boyu 8 cm yı geçmeyen ve tırtıksız olması...
arkadaşlar son olarak leatherman wave aldım ama çok menun değilim kelebek mekanizma sıkışıp kalabılıyor.şuara gerber tool a merak saldım.önerebileceğiniz modeller ve avantajları dezavantajlarını öğrenebilir...
Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..
arkadaşlar son olarak leatherman wave aldım ama çok menun değilim kelebek mekanizma sıkışıp kalabılıyor.şuara gerber tool a merak saldım.önerebileceğiniz modeller ve avantajları dezavantajlarını öğrenebilir mıyım? özellikle kullanan...
selamlar arkadaşlar sizlere birşey sorucam sayın başbakanımız da çakı taşıyor modeli ve markası hakkında bilgisi olan var mı bana victorinox minichamp gibi geldi yaorumlarınız saygılarımla..
selamlar ekipmanlarınız tool haricinde gayet ıyı ve yeterli duruyor.ilk resimdeki cüzdanda taşıdığnız aleti nerden temin edebilirim ücreti ve tam olarak fonksiyonlarını açıklar mısınız ben cüzdanımda swisscard...
arkadaşlar selamlar yakın zamanda gerber tool almak istiyorum model olarak tecrübeli olan arkadaşların yardımını bekliyorum saygılarımla
Ynt: Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel)
tekno turk çakmak seçımı olarak ne önerırsınız ve avantajları neler örneğin zippo mu dupont mu ve avantajları bırde dıkkatıı şu çekti elma soymak yanı meyve fln kesmek ıçin yanınızda buuk boy bı çakı bulundurun.bunun yanında bisturi taşımak suçtur...
Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..
arkadaşlar yakında abd ye gıdıcek bır arkadaşım var ona leatherman siparişi vermek istiyorum leatherman juice xe6 ve leatherman wave düşünüyorum.ne kadar tutabılır ve reeshop tan mı alması daha karlı olur?? yardımlarınızı bekliyorum...