Arama sonuçlarınız

1. KeNDaL

Gizli Wc+duş

altına bir duş teknesi, yanlarına mineflo yada reklam panolarında kullanılan beyaz bir materyal var. onunla yapılacak anlaşılan, yan tarafına duş fiskiyesi monte edilcek ve seyyar wc içerisinde durcak. üzeri kapak olcak ve normal zamanda koltuk istendiğinde duş olcak. yukarıyada uzayan bir...

2. KeNDaL

Gizli Wc+duş

Merhaba, Bu resimlerdeki setten ben nerede bulabilirim bilgisi olan var mı ?
  3. KeNDaL

Psa Araçları Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Benim işyerindeki servis şoförlerine sorduğum kadarıyla, Ducato daha az yakar ve parçası daha ucuz Citroen ve Peugeot'un parçaları daha pahalı. Ayrıca Peugeout'ların daha fazla yaktığını söylediler. Bunlar 4-5 tane servis şoförüne sorup ulaştığım bilgiler. Ayrıca internetten yaptığım...

4. KeNDaL

Volkswagen Volt 2006 Aracimi Karavana Dönüştürüyorum!

Merhaba Fakat demir profillerin şöyle bir dezavantajı var. Dış kasaya demirler kaynatıldığı için, dışarıdan içeriye ısı köprüsü olmuş olur. Bu da ortam ısıtmasında zorlanılmasına yada daha fazla yakıt harcanarak (Daha yüksek devir webasto çalışması) ısıtılmasına neden olur ;) Ayrıca araç ağır...
  5. KeNDaL

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

İnci nin hangi aküsünü kullandınız ? hem araç çalışırken hem de güneş enerjisinden mi şarj olacak ?

6. KeNDaL

Peugeot Boxer 2014 Karavan Dönüşümü

Yenisi hayırlı olsun o zaman. İyi bari başına bir iş gelmemiş satmışsınız. sevindim :) Şimdi yeni bir macera sizin için ve bizler içinde yeni bir takip :)

7. KeNDaL

Peugeot Boxer 2014 Karavan Dönüşümü

araç baya temiz duruyor. Ayıp olmaz umarım soruyorum. İlk göz ağrınız ne oldu ?
  8. KeNDaL

Panelvan - Kamyonet'ten Camper'a Çevirme Ruhsat Sigorta İşleri

Bende bu gidişle Trafic alıp onu kullanacağım görünüyor. MEB öğretmen atamasından ses seda yok. Trafic alırsam da hiç proje ile motorlu taşıt değişimine gerek duymuyorum.Boşuna masraf. İç yalıtıma herhalde max ağırlığı geçmedikçe kimse bir şey demez. Yarım Camlı trafic arkasına yatacak yer, wc...
  9. KeNDaL

Araç Önerisi Ducato Vs Master ?

Teşekkürler bir trafik polisine de sordum. Ruhsatta Kamyonet yazıyorsa kullanabilirsiniz dedi

10. KeNDaL

bazılarında arka koltuklar ön koltuğa doğru kalkarak neredeyse tamamen ortadan kalkıyor. Arka tarafa yapılacak bir demonte olabilen koltuk düzeneği ve uzayan ahşap kısmıyla yatak işini halletmeyi, arka kapıdan açılan kısmından açılan çekmeceden de lavabo ve ocak işini halletmeyi düşünüyorum...

11. KeNDaL

bunun için bir hidrofor veya benzeri gerekiyor mu ?
  12. KeNDaL

solar duş olarak geçiyor dediğiniz. Hatta onu aracın tavanına gezdiriyorlar ve dönemeçli yapıyorlar. Bu sayede aslında bir nevi dalga kıran olmuş oluyor, bol bol dönemeç . (Eski nokia larda yılan oyunu vardı onun gibi :D )

13. KeNDaL

Renault Trafic arkası sadece kapı hizası camlı ve 3 koltuğu olan ve Wolkswagen Transporter Arkası sadece kapı hizası camlı ve 3 koltuklu olan. Bu araçlar için, bu sigorta linkinde hangisini seçmeliyiz ? Kamyonet mi ?
  14. KeNDaL

99 model trasporter mı aldınız ? Yapım aşamasında Resimlerini de paylaşırsanız sevinirim. Çünkü eğer öğretmen olarak atanamazsam bende transporter yada trafic tarzı araç düşünüyorum. Ama atanırsam 2 aylık yurtdışı tatilleri olacağı için Ducato. Herşey atanmama bağlı benim için :(
  15. KeNDaL

Akü Ve Güneş Paneli Seçimi

Bende bilgisayarcıyım :D Alt kısımda yazıyor :D Haftada 1 kere batarya fullerim ve boşaltırım. Batarya 2014 den beri duruyor.(maaşallah aman nazar değmesin ) Şu anda 1 şarj ile 1 film izleyebiliyorum online.

16. KeNDaL

inanın gerçekten çok işime yarayan bir bilgi. Siz laptopu şarj ederek mi kullanıyorsunuz ? ben bataryasız direk 220v takılı kullanıyorum. Acaba bana o yüzden mi mppt dediler
  17. KeNDaL

sizin bu kullanıp önerdiğiniz aküyü inceledim(Fiyat olarak :D ) neredeyse 1 tane 100 ah lik jel akü ile aynı fiyata geliyor. (solar sistem kuran firmalar 1 adet ritar, outdo 100ah jel aküye 1250-1300TL arası istiyolar) TOMMATECH 12V / 1000W TAM SİNÜS AKILLI İNVERTER ( 50AH MPPT SOLAR ŞARJ...
  18. KeNDaL

bunu en güzel trafik şubeye filan gidip sormak en doğrusu sanırım ?

19. KeNDaL

araçtan şarj etmek için ekstra bir dinamoya ihtiyaç oluyor mu ? birde ben şu şekilde bir sistem düşünüyorum olur mu bilmiyorum. Aracın kendi aküsünü 220ah likle değiştirsem yaşam aküsünü de 150ah yapsam, normalde 150 yaşam aküsü, ihtiyaç olduğunda 200 araç aküsüne geçiş olabiliyor mu ? bu konu...
  20. KeNDaL

Cevaplarınız için teşekkür ederim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh