Arama sonuçlarınız

1. wer52

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Allah rahmet eylesin, mekani CENNET olsun ...

2. wer52

Bu Soruyu 750 Bin Genç Çözemedi

Ynt: Bu Soruyu 750 Bin Genç Çözemedi Soruyu anladiysam "Beyaz" olayim ... ::)
  3. wer52

Tanıtım Videosu

Ynt: Tanıtım Videosu Verilen link ler ben de acilmiyor nedense ... ::) Sanirim link söyle olacak => http://www.youtube.com/watch?v=GIeqpPbvi98

4. wer52

Ynt: Bu Soruyu 750 Bin Genç Çözemedi Tesekkürler Ulash, konu simdi anlasildi ;)
  5. wer52

Ynt: Bu Soruyu 750 Bin Genç Çözemedi Bu konuda bir sorum olacak: Kelime ile ifade etmek gerekirse: 15 eksi (8 eksi 3) = ? seklinde mi .... yoksa 15 carpi (8 carpi 3) = ? seklindemi ? Malum oldugu üzere, nokta ( . ) da bazen bilgisayar dilinde carpi olarak algilanabiliyor ? Simdiden...

6. wer52

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Tesekkürler :)

7. wer52

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Bahsettiginiz bu takimin ikisi mi 9 TL, yoksa ayri ayri 9+9= 18 TL ? Merak ettim dogrusu ... Tchibo nun mallari kaliteli olur, ben de kullaniyorum, günlük hayatta ihtiyaca cevap veriyor ...
  8. wer52

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) Geldim, gördüm, cok begendim Caner bey, ellerinize saglik ... ;)
  9. wer52

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben de, benden sonra aramiza katilan tüm arkadaslara hos geldiniz demek istiyorum. Buraya üye oldum, aliskanlik yapti, göz atmadan yapamiyorum, bilmem sizde de öylemi ;) Frankfurt dan selam olsun hepinize ...

10. wer52

Sydney'den & Yılbaşı Kutlamaları

Ynt: Sydney'den & Yılbaşı Kutlamaları Fotograflar gercekten harika, gitmis kadar olduk, ellerinize saglik, kesenize bereket efem :)

11. wer52

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Hayirli olsun diyelim, gelismeleri izlemeye devam edecegiiz ...
  12. wer52

Küçük Aşçı

Ynt: Küçük Aşçı Masallah bin kere ... Hani bize ;)

13. wer52

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaslar, sitenize bir kac gün önce kayit oldum, önce biraz gezdim, dolastim. Itiraf etmem gerekir ki, cok hosuma gitti :) Kisaca kendimi tanitmak istiyorum. Adim YILDIRAY Demirtas, 1961 Ordu dogumluyum. 30 yildir Almanya Frankfurt...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri