Arama sonuçlarınız

1. nejat ural

2010 Türkiye Off-Road Şampiyonası 6. Yarış Fotoğrafları

Ynt: 2010 Türkiye Off-Road Şampiyonası 6. Yarış Fotoğrafları sevgili Dostum Bülent Korzay'ı (Remax Yıldız) Can-ı gönülden kutluyorum. Sezonda yaşanan sorunlara rağmen (aracın yanması v.s.) 3.cülük gerçekten büyük başarı (dünde 2.ci olmuşsanırım.Bravo Bülent gururumuzsun

2. nejat ural

2010 Kurban Bayramı Gezi Planları - Rotalar...

Ynt: 2010 Kurban Bayramı Gezi Planları - Rotalar... Urallar ve Özdiller Çeşmede... Buralarda yaşanabilirmi diye test etmek istedik ve bir ev ayarladık. Sonunda vardık... Bahçede Limonlar: Terasta Tavla partisi: Çeşme turu: İllede Sakızlı dondurma Yemek vakti. Beyler...
  3. nejat ural

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ural ailesi Çeşme de... Ilıca Altınkum Alaçatı civarı tahaf edildi sırada Mordoğan - seferihisar - urla ve Foça var...

4. nejat ural

Ynt: 2010 Kurban Bayramı Gezi Planları - Rotalar... Benimki Netleşti. Cumartesi sabah trafik çok olacağından 12:00 hareket ile. Bursa üzerinden Çeşme. Sonrasında Mordağan - alaçatı - seferihisar - foça - civarında olacağım.
  5. nejat ural

Ynt: 2010 Kurban Bayramı Gezi Planları - Rotalar... Haldun Bey; Sanırım Cumatesi Sabah 05:00 gibi düşünüyoruz. eğer Ege rotasını seçersek Gelibolu çanakkale Truva Asos Sokakağzı Akçay edremt ayvalık - cunda bergama foça üzerinden bir rota düşünüyoruz. ama bir önceki yazıda da dediğim gibi...

6. nejat ural

İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?...

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... :)) Tüm yorumları tek-tek okuyup, satır aralarındaki mesajları ve olası riskleri gözden geçiriyoru şu aralar. bu günlerde Hanım resmen paralize oldu. Açıkçası tüm dostların öneri - uyarıları çok güzel ama, Kanada bizi resmen bitirdi...

7. nejat ural

Ynt: 2010 Kurban Bayramı Gezi Planları - Rotalar... Bende Bir fikir daha yeşeriyor. Önce Sapanca, Sonra Poyrazlar Ardından Abant Arkasından Mudurnu Sonra İznik Ve Karamürsel... Her birinde birer gün ... çok beğendik 2 gün . ?
  8. nejat ural

2010 Yazı'da Böyle Geçti...

Ynt: 2010 Yazı'da Böyle Geçti... çeok teşekkürler. Bu güzel yazı bizlerle paylaştığınız için. Nice böyle güzel gezilere... Devamını heyecanla bekliyoruz.
  9. nejat ural

Ynt: 2010 Kurban Bayramı Gezi Planları - Rotalar... Bende Assos - Edremit -Ayvalık - üzerinden İzmir düşünüyorum. İzmir içinde ve civarında Urla - Seferihisar - Bergama - Eski Foça , dönüşte de Manisa gibi.

10. nejat ural

Biri Pastırma Sıcağı mı Dedi?

Ynt: Biri Pastırma Sıcağı mı Dedi? Ancak bu kadar olur. Hanımla ve Kardeşimle konuşuyorduk tam da. Poyrazlara mı gidelim Edirneye mi diye. Gezenebilire bir gözatalım, millet napıyor dediğimizde sizin gezinizi gördük. Harikasınız. Ne de güzel yapmışsınız. Hava toparlarsa bizim de niyetimiz bu...

11. nejat ural

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... Değerli dostlar her birinize verdiğiniz fikirler, yorumlar için çok ama çook teşekkürler. Harika bir analiz. Teşekkürler. Mehmet bey bakmadığım bir çok açıyı ele almışsınız. Çok kişiye referans olacak bu saptamalarınız...
  12. nejat ural

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... Harika bir örnek. süper bir saptama. Aynı sorular ve sıkıntılarla bu karara geldim. Evet benim de korkularım bunlar. Özellikle Tam Maşukiyede bir ev alırken iptal etmemin sebebide... (köylülerin dışlaması - konservatif yaklaşımları)...

13. nejat ural

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... bu tavsiye çok önemli. Kesinlikle haklısınız. Alternatiflerin bir kısmında zaten bulundum Ki; bu sebepten buradalar. Ama evet... 2-3 kalmak ile 15 gün kalmak arasında çok fark var. bu arada; Şimdi eşimle bakıyorduk bu not üzerine...
  14. nejat ural

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... Üstad; Tam da Can baba tadında bir yazı olmuş. evet işin ironik tarafları çok. bu değilmi zaten bizi bağlayan. İşte bu noktada hayal kurabilmek bile bişey. Önce hayal Sonra dile getirmek sonra planlamak ve sonra da realize etmek.
  15. nejat ural

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... Cem çok teşekkürler. Sosyal çevre gerçekten çok önemli. Mesela Maşukiye de sitede yaşayabilirsiniz belki, ama yerel halk (ki çoğu hemşerim - artvinliler) çok konservatif yaklaşım sergiliyor. Evet bu paramaetre en önemlisi. Ev alma...

16. nejat ural

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... Ömer hocam; Valla ne iyi olur. Karyat'ta da komşuyduk. Emeklilikte de olurmuyuz acaba ?
  17. nejat ural

Karaburun Gezimiz

Ynt: Karaburun Gezimiz valla ben cesaret edememiştim. ama siz yolu açtınız :) sağolun üstad. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63510.new#new
  18. nejat ural

Merhaba sevgili dostlar. Topikten de anlaşılacağı üzere; Belki de hayatımın en önemli kararlarından birinin arifesindeyim. 45 yıldır yaşadığım şehirde yaşamaktan memnun değilim ve İSTANBUL DIŞINDA hayatımı sürdürmek istiyorum. Evet Radikal bir karar bu. Uzun zamandır da araştırıyorum...

19. nejat ural

Karaburun Gezimiz

Ynt: Karaburun Gezimiz 18 ay içinde benim de taşınmayı düşündüğüm lokasyon. Eski Foça Mordoğan Karaburun Seferhisar Ayvalık edremit bu konuda öneri ve tehditleri - riskleri içeren her türlü bilgiye açığım.
  20. nejat ural

Kampistanbul - Şile

Ynt: Kampistanbul - Şile Merhaba; Hayır sanırım herkes Çadırlı olacak. Bir ka arkadaş Çadır da kiralayabilirler. Ben son anda bir gelişme ile Danimarkaya gideceğim gibi. ancak arkadaşlar katılacaklar. sizin telefonunuzu ilettim kendilerine

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri