Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi
bırakalı daha 2,5 sene oldu ama o kokusu yokmu o kokusu öldürüyor beni kaçacak delik arıyorum desem yeridir. kimbilir benim içinde eskiden yakınlarım ne düşünüyorlardı acaba ::)
Ynt: Mountainbiker's Photos
öncelikle geçmiş olsun, sanırım kırılan gidonunuzda daha önceden bir çatlak oluştu ve aldığı darbe ile çatlayan yerden kırılmış olabilir... umarım sizin birşeyiniz yoktur?
Ynt: bisiklet tavsiyesi yardım lütfen!!!
hayır hayır siz yanlış anlamayın bende sadece fikrinizi öğrenmek istedim. sonuçta tabiki fikir ayrılıkları olabilir ancak amaç kimseyi kırmamak olmalı.
benim size bahsettiklerim şehir içi asfalt yol için, sizin sorduğunuz modeller ise mtb yani dağ bisikleti olarak geçiyor. şehirde kullanacağım ancak ara sırada bozuk satıhta kullanacağım derseniz mtb modellerine bakın.
Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum !
petlasta çalışan bi arkadaşım bahsetmişti bana bu lastikten, sanırım yurtdışından onların firması getirtiyordu.
http://www.sedona.com.tr/tr/BisikletDetay.aspx?ID=16 veya http://www.bianchi.com.tr/urunler.aspx?kat=2&akat=3&urunid=257 olabilir..
Ynt: Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim?
bu örgülerde kullanılan ip denizcilerin kullandığı salvo ipine ne kadar çok benziyor..gemide bizimkilerde bu şekilde örgüler yaparlardı...
çok güzel olmuş elinize sağlık.. arada sırada bende düşünmüyor değilim böyle bir şey, yapayım birde buna uygun romork sonra al götür araziye akşama kadar tepin üstünde ;D
Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "
İsmail bey arkadan itişli ve makaslı komyonet/minibüsler çok uyduruk yerlerde veya zeminlerde kalabiliyor, merak etmeyin bir gün gelip difransiyel kilidiniz en az off road aracınızdaki kadar işe yarayacaktır ;)