Arama sonuçlarınız

1. turkakreb

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi bırakalı daha 2,5 sene oldu ama o kokusu yokmu o kokusu öldürüyor beni kaçacak delik arıyorum desem yeridir. kimbilir benim içinde eskiden yakınlarım ne düşünüyorlardı acaba ::)

2. turkakreb

İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA

Ynt: İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA kardeşim, direksiyonu çok güzel olmuş.. ::)
  3. turkakreb

Motor proje sorunu..

Ynt: Motor proje sorunu.. takip edelim bakalım, sonucu nereye çıkacak.. :-\

4. turkakreb

Nerede Ne Yemeli ?

Ynt: Nerede Ne Yemeli ? bu konu akşam yemeği öncesi bana bir başka güzel geldi... :D
  5. turkakreb

Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim?

Ynt: Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim? ;D ;D çok iyidi..

6. turkakreb

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos bu arada bende İzmir deyim kuzuyu gönderirseniz sadece Murat bey sebeplenmesin... ;D ;D

7. turkakreb

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos öncelikle geçmiş olsun, sanırım kırılan gidonunuzda daha önceden bir çatlak oluştu ve aldığı darbe ile çatlayan yerden kırılmış olabilir... umarım sizin birşeyiniz yoktur?
  8. turkakreb

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye kirlenmeyeceğini bilsen göğüslükle aynı renk kaplat gitsin direksiyonu...
  9. turkakreb

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye buna birde topuz taktınızmı, ooo keyfe bak.. :P

10. turkakreb

bisiklet tavsiyesi yardım lütfen!!!

Ynt: bisiklet tavsiyesi yardım lütfen!!! hayır hayır siz yanlış anlamayın bende sadece fikrinizi öğrenmek istedim. sonuçta tabiki fikir ayrılıkları olabilir ancak amaç kimseyi kırmamak olmalı.

11. turkakreb

Ynt: bisiklet tavsiyesi yardım lütfen!!! sayın fidodido madem artık özelden cvp yazıyorsunuz banada pm atarmısınız bende öğreneyim fikrinizi?
  12. turkakreb

Ynt: bisiklet tavsiyesi yardım lütfen!!! benim size bahsettiklerim şehir içi asfalt yol için, sizin sorduğunuz modeller ise mtb yani dağ bisikleti olarak geçiyor. şehirde kullanacağım ancak ara sırada bozuk satıhta kullanacağım derseniz mtb modellerine bakın.

13. turkakreb

L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum !

Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum ! petlasta çalışan bi arkadaşım bahsetmişti bana bu lastikten, sanırım yurtdışından onların firması getirtiyordu.
  14. turkakreb

L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum !

Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum ! takip... :)
  15. turkakreb

Ynt: bisiklet tavsiyesi yardım lütfen!!! http://www.sedona.com.tr/tr/BisikletDetay.aspx?ID=16 veya http://www.bianchi.com.tr/urunler.aspx?kat=2&akat=3&urunid=257 olabilir..

16. turkakreb

İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA

Ynt: İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA harbiden ya al sana bulmaca ;D ;D
  17. turkakreb

Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim?

Ynt: Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim? bu örgülerde kullanılan ip denizcilerin kullandığı salvo ipine ne kadar çok benziyor..gemide bizimkilerde bu şekilde örgüler yaparlardı...
  18. turkakreb

Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV

çok güzel olmuş elinize sağlık.. arada sırada bende düşünmüyor değilim böyle bir şey, yapayım birde buna uygun romork sonra al götür araziye akşama kadar tepin üstünde ;D

19. turkakreb

VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "

Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " İsmail bey arkadan itişli ve makaslı komyonet/minibüsler çok uyduruk yerlerde veya zeminlerde kalabiliyor, merak etmeyin bir gün gelip difransiyel kilidiniz en az off road aracınızdaki kadar işe yarayacaktır ;)
  20. turkakreb

SATILIK 2004 MODEL DEFENDER

Ynt: SATILIK 2004 MODEL DEFENDER dediğiniz gibi emsallerine bakıldığında istediğiniz fiyat mantıklı gibi, hayırlısı olsun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR