Arama sonuçlarınız

1. turkakreb

Emeklilikten Sonra Başlayan Macera

Ynt: Emeklilikten Sonra Başlayan Macera çok güzel elinize sağlık... bu arada şu kıçaltındaki yelpazeye benzer şey ne işe yarıyor? salınımımı azaltıyor acaba?

2. turkakreb

dif kilit taktırma imkanı olmayanlar tek frene

Ynt: dif kilit taktırma imkanı olmayanlar tek frene arkası makaslı ve arkadan çekişli kamyonetler için birebir, sonuçta çok basit yerlerde takılabiliyorlar..0
  3. turkakreb

SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR

Ynt: SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR bahsettiğiniz konunun linkini verebilirmisiniz?

4. turkakreb

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası geçenlerde temsa/mıtsubıshı mıdıbus ile İzmir'den Antalya'ya giderken araçta motor arıza lambası ve sld (sanıyorum açılımı süper hafif yük) diye bir lamba yandı. aracın devri atıyorum 1500 devri geçmez oldu ama aracı stop edip bir müddet bekleyip...
  5. turkakreb

Takoser'den Bir Kapalı Kasa 110 Defender Daha

yahu orduda bu araçlar bu hale gelinceye kadar kullanılmıyordur herhalde? ::)

6. turkakreb

Ynt: SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR vayy o boru pvc miydi, şekil vermek kolay olamamıştır ? bende demir sanmıştım kusura bakmayın..

7. turkakreb

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye roll cage 6 ay sürermi yahu? ;D ;D
  8. turkakreb

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem kolay gelsin, izininizle takip ;)
  9. turkakreb

dunyanın 2, büyük kanyonları ulubey'de

Ynt: dunyanın 2, büyük kanyonları ulubey'de bende sanıyorum bundan 2-3 sene önce gitmiştim, bir iki fotoda benden olsun...

10. turkakreb

Ynt: SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR birde boruyu canavar ile kesmeyipte hidrolik boru kıvırma ile kıvırsaydınız sizin için daha kolay olurdu kanısındayım..

11. turkakreb

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos bunlarda geçen gün Manisa da koşulan mtb yarışından,,
  12. turkakreb

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos buda benden bir kaç kare olsun, yer İzmir-Buca kaynakların yukarısı (terimiz kururken) ;)

13. turkakreb

İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar maydanoz pahalı kalmasın... ;D ;D
  14. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? bir gezide tur rehberinin birisi bana, eski yapılarda bu şekilde yapılan kısmi restorasyonlar birebir orjinali ile aynı olmamalıdır demişti. bizimkilerde zaman zaman öyle bir yapıyorki orjinalinden ayırt edilemiyor :D gerçi bu fotoğraftaki restorasyonda ne kadar...
  15. turkakreb

Ynt: SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR bu şnorkel denen alet atıyorum yağmurlu havalarda içine giren suyu nasıl tahliye ediyyor? birde bundan geçen hava motora yeterli oluyormu yani bir farklılık oluyormu acaba?

16. turkakreb

İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar evet Niyazi bey bizimkiler malesef halkçı olamıyor, hoş gerçi hiç bir şey olamıyorlar ya... ;)
  17. turkakreb

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili bendende birkaç resim..
  18. turkakreb

İzmir'de Orman İçi Su Kaynağı

Ynt: İzmir'de Orman İçi Su Kaynağı iyi ama İzmir'in ne tarafında böyle bir yer arıyorsunuz? atıyorum yamanlar tarafındada su var, kaynaklar tarafındada, bornova nın üst taraflarındada?

19. turkakreb

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye harbiden ya..bu tamirhanede 5-6 ay duran araçlar tamirhane sahiplerini bıktırmıyoormu acaba? ::)
  20. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? tebrikler buyrun sıra sizde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR