Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Emeklilikten Sonra Başlayan Macera
çok güzel elinize sağlık...
bu arada şu kıçaltındaki yelpazeye benzer şey ne işe yarıyor? salınımımı azaltıyor acaba?
Ynt: dif kilit taktırma imkanı olmayanlar tek frene
arkası makaslı ve arkadan çekişli kamyonetler için birebir, sonuçta çok basit yerlerde takılabiliyorlar..0
Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası
geçenlerde temsa/mıtsubıshı mıdıbus ile İzmir'den Antalya'ya giderken araçta motor arıza lambası ve sld (sanıyorum açılımı süper hafif yük) diye bir lamba yandı. aracın devri atıyorum 1500 devri geçmez oldu ama aracı stop edip bir müddet bekleyip...
Ynt: SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR
birde boruyu canavar ile kesmeyipte hidrolik boru kıvırma ile kıvırsaydınız sizin için daha kolay olurdu kanısındayım..
Ynt: Burası Neresi?
bir gezide tur rehberinin birisi bana, eski yapılarda bu şekilde yapılan kısmi restorasyonlar birebir orjinali ile aynı olmamalıdır demişti. bizimkilerde zaman zaman öyle bir yapıyorki orjinalinden ayırt edilemiyor :D
gerçi bu fotoğraftaki restorasyonda ne kadar...
Ynt: SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR
bu şnorkel denen alet atıyorum yağmurlu havalarda içine giren suyu nasıl tahliye ediyyor? birde bundan geçen hava motora yeterli oluyormu yani bir farklılık oluyormu acaba?
Ynt: İzmir'de Orman İçi Su Kaynağı
iyi ama İzmir'in ne tarafında böyle bir yer arıyorsunuz? atıyorum yamanlar tarafındada su var, kaynaklar tarafındada, bornova nın üst taraflarındada?