Arama sonuçlarınız

1. turkakreb

Gri Plastiklerde Boya Atması!

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! kar yüzünden olmuş olabilir :o

2. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? o zaman burası neresi sizce?
  3. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? yada kilitbahir veya seddülbahir v.s :)

4. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? çimenlik kalesi?
  5. turkakreb

İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar ne mutlu İranlılara, kendi araçlarını üretebilmişler. bu arada abd nin her fırsatta dile getirdiği, İrana karşı uyguladığı ambargoda hangi kalemlerde hissediliyor acaba?

6. turkakreb

bisiklet toplama

Ynt: bisiklet toplama ali bey bence şehir bisikletinde amortisöre gerek yok boşu boşuna ağırlık, v frene gelince yağmurlu havada tamam ilk frenlemede biraz gecikerek tutabilir ancak hidrolik disk frene görede hem hafiftir hemde daha ekonomiktir.

7. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? evet selim bey Karşıyaka'da Bostanlı sahilinden çekmiştim bu fotoyu, tebrikler sıra sizde..
  8. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? ege boyu derken?
  9. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? yok biraz... ;D

10. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? peki, burası neresi?

11. turkakreb

4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında

Ynt: 4X4 PICK-UP�ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında bence artık sıvama kısmına geçtiler :P
  12. turkakreb

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi

Ynt: Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi enes bey can abi ile ufukta yeni tur gözüküyormu? ;)

13. turkakreb

Discovery 3 ve Land Cruiser - Ölüm Geçişi

Ynt: Discovery 3 ve Land Cruiser - Ölüm Geçişi gereksiz atraksiyonlar bence bunlar 8)
  14. turkakreb

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye boyanın sertleşmesi o kadar sürüyormu? :-\
  15. turkakreb

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye aston martini çok güzel olmuş ;) acaba arazi için, kapı kolları hizasından çizilmeyen film ile kaplasanız çokmu kötü gözükür?

16. turkakreb

p38 satın aldım ancak !!!

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! kardeşim sen bu sayfada land ve range kullanıcıları için bir velinimetsin :D
  17. turkakreb

Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin?

Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? buradan bir hikaye çıkar gibi? ;)
  18. turkakreb

Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı?

Ynt: Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı? geçmiş olsun Murat bey,,

19. turkakreb

Ynt: Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi Ankara yada İzmir de işini görebilir bence taaa İstanbula gitmene gerek kalmayabilir...
  20. turkakreb

Ynt: Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi bende scott scale 80 var, kendisi 27 vites tabiri caizse çatır çatır vites değiştiriyorum ;D şimdiye kadar 1800 km. civarı yol yaptım henüz kendilerinde bir sorun yok. bahsettiğin iki markada kendisini kanıtlamıştır haa bundan sonrada biraz markanın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR