Arama sonuçlarınız

1. turkakreb

dağ bisikleti önerisi

Ynt: dağ bisikleti önerisi nerede yaşıyorsunuz? yolculuk nereye?

2. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? çünkü en son isteyen sorabilir dendiğinde epeyce bi beklemişti bu konu...
  3. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? sanıyorum yine 1 aylık bir es oluşacak :)

4. turkakreb

dağ bisikleti önerisi

Ynt: dağ bisikleti önerisi güle güle kullanın,, fiyatına göre donanımları gayet iyi gibi...
  5. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? ;D ;D

6. turkakreb

18 Mart 1915 Çanakkale - Cumhuriyetimizin Mührünün Kanla Basıldığı Nokta

Ynt: 18 Mart 1915 Çanakkale - Cumhuriyetimizin Mührünün Kanla Basıldığı Nokta Genç Cumhuriyetimizin temel taşlarından ve Atamızın bir yıldız gibi parladığı 18 Mart Deniz Zaferinin yıldönümünde, kahramanca çarpışan şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ile anıyoruz...

7. turkakreb

Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. aynen katılıyorum size, aslında şu motorin kullanma işini devlet takibe alsa hem motorin ucuzlar hemde dizel motor kullanan iş makinaları ve diğer araçların giderleri düşerek dolayısıyla yapılan işlerin maliyetlerinede yansır...
  8. turkakreb

Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin?

Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? evet çok iyi olurdu... :( halimize bakın işimiz toprağın altındaki Atalarımıza kaldı >:(
  9. turkakreb

Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. aman aman bence artık dursalar daha iyi ederler... >:(

10. turkakreb

p38 satın aldım ancak !!!

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! haftasonu bir arkadaşımdada sizinkine benzer bir sorundan bahsediyordu oda gitmiş lpg nin filitrelerini değiştirip ayar yaptırmış, şimdi çok iyi hem çekişi düzeldi hemde benzine geçmiyor diyordu bilginiz olsun...

11. turkakreb

Çalıntı Jeep ZJ

Ynt: Çalıntı Jeep ZJ sayın ömer güven, konu ile alakalı değil ama imzanız güzelmiş ;)
  12. turkakreb

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye çıkabilir abi her yerinden birşeyler çıkabilir, aslında düşününce 23 yaşında bir araç.. kimbilir kimlerin elinden geçti neyi düşünerek ne tür çözümler ürettiler işte hepsi burada.

13. turkakreb

VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "

ismail bey temizlik için bu tür birşeyde düşünebilirsiniz; http://www.markapon.com/firsat/mop-x5-buharli-temizleyici/3541
  14. turkakreb

VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "

sanıyorum geçenlerde motokaravan almayı düşünüp konu açmıştınız değilmi? güle güle kullanın sayın mdr, aracınız ve sevenleriniz ile renkli seyehatler dilerim... ;)
  15. turkakreb

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye bende yağın içerisine ince talaş karıştıranlar duymuştum :o

16. turkakreb

L300 4x4 Çok TAtlı ya :)

Ynt: L300 4x4 Çok TAtlı ya :) memlekette fazla yok değilmi bu 4x4 panelvanlardan....keşke olsada alsak ???
  17. turkakreb

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye hoopp geçmiş olsun... :)
  18. turkakreb

LC VX 80 HDJ 1994

Ynt: LC VX 80 HDJ 1994 amin urfi bey amin... :)

19. turkakreb

4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında

Ynt: 4X4 PICK-UP�ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında bizim devletin işleri fıkra gibi ancak nedense hiç komik değil >:( amaçları sanki insanların değer verdikleri olgulardan nefret ettirmek!!
  20. turkakreb

tanrılar çıldırmış olmalı 1948

;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh