Arama sonuçlarınız

1. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? peki burası neresi? kolay bir soru zaten ipucuda fotoğrafın içerisinde ;)

2. turkakreb

4*4 l200 ön-arka tampon

Ynt: 4*4 l200 ön-arka tampon kusura bakma arkadaşım ama bıyık gibi olmuş ;D
  3. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? turkıyenın ılk universitesi/ harran v

4. turkakreb

Çalıntı Jeep ZJ

Ynt: Çalıntı Jeep ZJ geçmiş olsun umarım aracınız sağsalim bulunur... :(
  5. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? evet bencede balıkesir, ancak ben google dan gittim :P

6. turkakreb

Hayattan Aldığım 45 Ders!

Ynt: Hayattan Aldığım 45 Ders! gerçekten çok güzel öneriler, her ne kadar bazı maddeleri uygulamasamda,..

7. turkakreb

TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu modarotörler sağolsun :)
  8. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Ulu Önderimiz M.Kemal ile ilgili olsa gerek... samsun dan sonra başlayan kongreler ile ilgili olabilirmi?
  9. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? evet bildiniz perihan hanım.. ;) burası beçin kalesi bir diğer ismi ilede milas kalesi... http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=15409

10. turkakreb

Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı

Ynt: Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı aa duymadınızmı? dacia fabrikası yeni bir karar almış, forum sitelerinde çok fazla huzur bozduğu için duster ları piyasadan toplatıyormu ;D

11. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? sizdende hiçbir şey kaçmıyor cavid bey :D
  12. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? fethiyede çok güney oldu :)

13. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? cavid bey yaklaşıyorsunuz ;)
  14. turkakreb

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye ben demiştim patrollerin kıymete bindiğini ;D neyse şu seferihisar kavşağındaki aracı birde ben sorayımda sahibi iyice havaya girsin ;D ;D
  15. turkakreb

AMAROK OFFROAD MODİFİYESİ

Ynt: AMAROK OFFROAD MODİFİYESİ sadece bildiğim kadarıyla.. yapılan yeni tamponun köşeleri açılı olup kısmen yuvarlatıldığı için sanıyorum vizeden geçer, ayrıca bu tampon ile plastik tamponun darbe anında çok bir farkının olduğunu zannetmiyorum. ha yeni tamponun üzerindeki çıkıntıların yayaya...

16. turkakreb

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye kursad bey, sayenizde patroller kıymete bindi
  17. turkakreb

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ya vitara sanki diğerlerinin yanında fazla şehirli kalmış gibi... :)
  18. turkakreb

acil fikir yardımı lazım

Ynt: acil fikir yardımı lazım bencede bu araca bi bak derim.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84080.0 senin buldaklarından ise bana en mantıklı gelen nissan patrol ve sonrasında ise pajero. tabi bu benim nacizane düşüncem ;)

19. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? kendi çektiğim bir foto, burasınada ege bölgesinde bir yer diyebiliriz...
  20. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :) valla şakranlardan birisi olduğunu tahmin ettim ancak hangisi olduğuna karar veremediğim için cevabım biraz genel oldu... bu arada kurallara göre benim sormam gerekiyor sanırım?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR