Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı
aa duymadınızmı? dacia fabrikası yeni bir karar almış, forum sitelerinde çok fazla huzur bozduğu için duster ları piyasadan toplatıyormu ;D
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye
ben demiştim patrollerin kıymete bindiğini ;D neyse şu seferihisar kavşağındaki aracı birde ben sorayımda sahibi iyice havaya girsin ;D ;D
Ynt: AMAROK OFFROAD MODİFİYESİ
sadece bildiğim kadarıyla.. yapılan yeni tamponun köşeleri açılı olup kısmen yuvarlatıldığı için sanıyorum vizeden geçer, ayrıca bu tampon ile plastik tamponun darbe anında çok bir farkının olduğunu zannetmiyorum. ha yeni tamponun üzerindeki çıkıntıların yayaya...
Ynt: acil fikir yardımı lazım
bencede bu araca bi bak derim..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84080.0
senin buldaklarından ise bana en mantıklı gelen nissan patrol ve sonrasında ise pajero. tabi bu benim nacizane düşüncem ;)
Ynt: Burası Neresi?
:) valla şakranlardan birisi olduğunu tahmin ettim ancak hangisi olduğuna karar veremediğim için cevabım biraz genel oldu... bu arada kurallara göre benim sormam gerekiyor sanırım?