Arama sonuçlarınız

1. turkakreb

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar prd bütçeyi gözden kaçırmışım ;D dur bakalım buluruz sana bi araç Doğuş kardeşim ;) ama hem 15000 tl hemde otomatik şanzıman zor değilmi?

2. turkakreb

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar o zaman başka kısa şase, örn. pajero?
  3. turkakreb

2007 Mitsubishi L200 projesi

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi maşallah anlaşılan aracın hakkını veriyorsunuz ;)

4. turkakreb

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? şakran?
  5. turkakreb

Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı

Ynt: Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı ;D ;D ;D

6. turkakreb

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye sinyal kolu sinyal kolu ;D ;D

7. turkakreb

Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı

öncelikle foruma hoşgeldiniz ve geçmiş olsun... ancak bilmeden antiduster cılara acayip bir koz verdin bence ;D
  8. turkakreb

Oyuna geldim (galeri)

Ynt: Oyuna geldim (galeri) cep telefonu ha? :D :D
  9. turkakreb

Doğa Sporları için Çorap Tavsiyesi ve Mesh Önerisi

termal çorap denedinizmi? gerekirse bunlardan 2 kat giyebilirsiniz.. http://shop.blackspade.com/termal-giyim/erkek/termal-corap.html

10. turkakreb

SATILDI - 1986 Model Nissan Patrol

ilk arazi aracım olabilirdi ancak daha zamanı var... :-\

11. turkakreb

Video' yu izleyip yorum yapmak isteyenler

Ynt: Video' yu izleyip yorum yapmak isteyenler o an silecekler filan çalıştı ancak kim bilir sonradan araçta ne sorunlar çıktı ::)
  12. turkakreb

Arazide arabaya yıldırım düşerse ne olur ?

Ynt: Arazide arabaya yıldırım düşerse ne olur ? sanırım 2002 yılı civarında benim bir tanıdığımın yeni aldığı 1-2 haftalık opel astra model aracına (galiba radyo antenine) düşmüştü.. ve bildiğim kadarıyla aracın elektrik aksamında sorunlar oluşmuştu ancak kendisine hiç bir şey olmamıştı...

13. turkakreb

Video' yu izleyip yorum yapmak isteyenler

Ynt: Video' yu izleyip yorum yapmak isteyenler yazık olmuş araca :'( amaçları bu aracı nasıl perte çıkarırız?
  14. turkakreb

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye eh artık desenize zevkli zamanlar başlıyor..
  15. turkakreb

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye siz o zaman böyle bırakın ''astar beyazı'' ;D ;D

16. turkakreb

4*4 l200 ön-arka tampon

Ynt: 4*4 l200 ön-arka tampon Bozo bey, 200 kg. bence bir kamyonet için çok olmamalı doğru değilmi?
  17. turkakreb

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye valla adını tam olarak bende bilmiyorum ama parlayan beyaz diyayim sizin 2. seçeneğe benziyor :) valla benim favorim dediğiniz beyazdan olurdu :D
  18. turkakreb

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye ne o inci beyazından vazmıgeçtiniz?

19. turkakreb

4*4 l200 ön-arka tampon

Ynt: 4*4 l200 ön-arka tampon Kasım bey benim çok iyi fazla bir bilgim yok en azından pratikte ;) ama eğer bana fikrimi soruyorsanız, Yalın beyin aracında (anladığım kadarıyla) vinci borulara tutturduğu kaideye montaj yapmış gibi görünüyor.
  20. turkakreb

4*4 l200 ön-arka tampon

Ynt: 4*4 l200 ön-arka tampon bencede güzel olmuş ancak ben daima çelik tampondan yanayım, gerçi onunda kendine göre artıları ve eksileri mevcut.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR