Arama sonuçlarınız

1. oth

İstanbulun Gözden kaçan Yeşili :) 72km'lik tur 1 nisan turu

Ynt: İstanbulun Gözden kaçan Yeşili :) 72km'lik tur 1 nisan turu Devamı var

2. oth

Ynt: İstanbulun Gözden kaçan Yeşili :) 72km'lik tur 1 nisan turu devamı gelecek
  3. oth

Bu defa ormanların içlerine doğru yolculuğa çıktım gittiğim kısımlar belgrat ormanlarının pek ziyaret edilmeyen bölümleri daha keşfedemediğim merak ettiiğim yerlerini de yakın bir zamanda turlamayı düşünüyorum. Gezdiğim kısımların yolu çok bozuk olduğu ve özellikle bu mevsimde traktörün dahi...

4. oth

Uydu Görüntüsü İndirme Programı

Ynt: Uydu Görüntüsü İndirme Programı Bisikletcanavarı size buradan teşekkür ederim sizin kurduğunuzu sandığım "cavarkeşifte.com'dan edindiğim bilgi ile android telefonuma oruxmaps'ı indirdim, programın kendisi! uydu görüntülerini indirip offline kullanılabiliyor android işletim sistemli...
  5. oth

Durusu Gölü Gezisi

Ynt: Durusu Gölü Gezisi O yolu kullanarak göktürk civarına gidiyorum ara sıra, çok fazla hafriyat kamyonu geçiyor fakat sürülemeyecek gibi değil Göktürk'ten sonra ki duruma hakim değilim yeni yolla birlikte D-010'nun bazı kısımları biraz daha atıl kalmış olabilir zannımca, yeni yola gelecek...

6. oth

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi

Ynt: Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi Bu mesajları okuyunca benim gibi cins kafalarda tuhaf bir sırıtma beliriyor ;D Diğer hobim olan zıpkın geldi aklıma bi an, çocukluğumdan beri hobi olarak dalıyorum fırsat buldukça, evet prof. falan değilim sadece hobi kimi zaman suya girer 5-6 saat...

7. oth

Şehirden kaçış denemesi 80km foto-video

Ynt: Şehirden kaçış denemesi 80km foto-video Videoyu bir türlü düzgün gönderemedim tıklayınca fotoğraf çıkıyor adres çubuğuna kopyala yapıştır ile izlenebilir veya işi bilen bir admin el atabilir ;D
  8. oth

Şehirden kaçış denemesi 80km foto-video

Köşede uzun süredir kıvrılıp yatan bisikleti biraz dürtükledim. Bakım bir kaç parça değişikliği kask v.s eksiklerimi tamamladıktan sonra küçük turların ardından ikinci aşamaya geçtim 25km lik öz hakiki İstanbul turunu tamamladım (İstanbul surlarının çevresi turu ve eve gidiş geliş :) ) direk...
  9. oth

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri Ölümüne Kaçış Essential Killing: Konusu doğada geçtiği ve hayatta kalma mücadelesinin yer alması sebebi ile buraya uygun olduğunu düşündüğüm bir film, zevkle izledim hiç de kötü olmayan kendini izlettiren hoş bir yapım... Afganistanlı mücahid Muhammed, amerikalı...

10. oth

Geocache ve cache için çeviri önerisi

Ynt: Geocache ve cache için çeviri önerisi locus haritanın üstüne dediğiniz şekilde yükledim kısmen türkçe olmuş, çalışmanız için teşşekkürler güzel bir programa benziyor haritayı normaldede kullanırım ;) ,9

11. oth

Ynt: Geocache ve cache için çeviri önerisi telefonum android en yakın zamanda deneyeceğim buradanda yorum yazarım inşaallah
  12. oth

Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin.

Ynt: Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin. Çok güzel gezi olmuş nicelerine gidersiniz inşallah fotolarda çok hoş ama en çok dikkatimi çeken sucuklardı ;D

13. oth

Kamplı Mtb Turlarını Çok Severiz, Çünkü;

Ynt: Kamplı Mtb Turlarını Çok Severiz, Çünkü; Kampı severiz bisikletide katsak tadından yenmez tabi güzel olmuş eyvallah ;)
  14. oth

Bisikletle Gökçeada (Konaklamalı)

Ynt: Bisikletle Gökçeada (Konaklamalı) Gökçeada güzel sakin fakat şu adaların feribot bekleme sıkıntısı var kısa tatil imkanı olanların biraz fazla zamanını çalıyor. Yazın arkdaşlar gelmez ise bende bisikletle düşünüyordum onlarında gelmesi ile birlikte araba ile gittik uğurlu gizli limanda...
  15. oth

Ynt: Geocache ve cache için çeviri önerisi Size başarılar diliyorum bu program android sistemli telefonlarda kullanılıyor anladığım kadarı ile eğer öyleyse yarım dahi olsa türkçe versiyonunu kullanma şansımız varmı

16. oth

Ferhat ile Şirin Şelalesi (Yeni Bir Parkur)

Ynt: Ferhat ile Şirin Şelalesi (Yeni Bir Parkur) iyi bir keşif güzel bir gezi olmuş paylaştığınız için teşekkürler kordinat verirseniz kenara kaydederiz ;)
  17. oth

Valla Kanyonu Geçişi 2011 Video

Ynt: Valla Kanyonu Geçişi 2011 Video Müthiş bir yer paylaştığınız için sağolun
  18. oth

Şahin deresi kanyonu derinleri ve şelaler (video)

Ynt: Şahin deresi kanyonu derinleri ve şelaler (video) Heyecanlı bir gün olmuş Allah kazadan korusun güzel video

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR