Arama sonuçlarınız

1. A

aranıza hoş gelmek istiyorum...

Ynt: aranıza hoş gelmek istiyorum... merhaba neden kimse cevap yazmadı anlayamadım serkan bey size çok teşekkür ederim ilginiz için ama itiraf edeyim diğer arkadaşlardanda yardım beklerdim. demekki paylaşılamayacak kadar değerli bilgilere sahipler,kendilerine saklamalarında mahsur yok ama o...

2. A

aranıza hoş gelmek istiyorum...

merhaba uzun zamandır 4*4 araç sahibi olmak istiyordum. işin başında ladaya karar verdim,sonra biraz işin içine girince pajero ile devam ettik ve sonuç olarak vitarada bitecek inşallah. çok fazla araziye çıkmayacagım ama çıktıgım zamanda rezil olmak istemem,dolayısıyla hem şehir içinde hemde...
  3. A

acemiye yardım

Ynt: acemiye yardım merhaba akın bey, sizinle konuştuktan sonra ladaları biraz daha inceledim ,çok güzel araçlar özellıkle arazide gayet başarılı.kafan iyice karıştı yardımlarınız için teşekkür ederim. iyi günler

4. A

acemiye yardım

Ynt: acemiye yardım özgür bey merhaba öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. acaba 93 model öncesi araçlarda tek fark klıma ve hidrolik direksiyonmu.yani motor ve difransiyel olarak tamamen aynımı araçlar. bide araç gazda nasıl gidiyor.baktığım tüm araçlar lpg li ,tabi tüp lü olunca...
  5. A

acemiye yardım

Ynt: acemiye yardım merhaba öztürk41 öncelikle ilgine ve yardımına teşekkür ederim ilfer otonun sitesine baktım güzel araçlar varmış ama hepsi satılmış ankarada ikamet etmekteyim,araç satış sitelerinde birçok araç var doğru ama bu işin acemisi olunca adamın kafası çok karışıyo ilk mesajımda...

6. A

acemiye yardım

Ynt: acemiye yardım merhaba yaptığımda yanlış bişey olduğunu sanmıyorum,sizin gibi insanların buraya paylaşımlar için gelmiş olması lazım ama maşallah yazıyı okumuşsun,düşünmüşsün sonrada yardım etmek yerine paylaşmak yerine bunları yazıp çıkmışsın maden zahmet ettin okudun bari faydalı...

7. A

acemiye yardım

Ynt: acemiye yardım akın bey çok teşekkür ederim ilginize aslında önce lada vardı kafamda tek araba olarak düşünmüştüm ama sonradan şehir içi kullanımı zor olur dıye 2 araç olarak pajeroya kadar verdim.eger vaktınız varsa lada hem şehir içi hemde arazi için ideal olarak kullanılırmı yoksa...
  8. A

acemiye yardım

Ynt: acemiye yardım yardımlarından dolayı herkese teşekkur ederim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kımse umursamıyo galıba foruma yeni gelenleri sanırım bı grup kurdunuz laylaylom takılıyosunuz ne güzel en azından okuyan arkadaşların bıseyler yazmasını isterdim
  9. A

acemiye yardım

merhaba arazi araçı almak niyetindeyim ve pajero almak istiyorum. 18,12,2011 tarihinde ankara off road klubunun yarişlarında arkadaşlarım ahmet ustayla tanıştırdı beni kendisi ankarada sayılı ustalardanmış.onunla bıraz sohbetten sonra bana pajeronun 1993 model ve üstünü tavsiye etti ama benim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR