Arama sonuçlarınız

1. S

Benzinli ve Lpg'li Dacia - Duster Kullanıcıları

Ynt: Benzinli Ve Lpg'li Dacia - Duster Kullanıcıları daha önce de ifade etmiştim durum aynı 100km de 10lt lpg katılırsanız eğer benzinli duster sahipleri kimler buraya yazsın ben başlıyorum kaç kişiyiz burda bakalım 1. 2012 model 1.6 benzin lpgli elmas mavi duster

2. S

Bu Nasıl Bir Duster.

Ynt: Bu Nasıl Bir Duster. arkadaşlar bildiğiniz gibi lpg li dusterlarda stepne yok bu sorunu aşmanın en güzel yolu da bu olsa gerek bu işi kim yapar? nerde yapar? kaça yapar paylaşırsanız çok memnun olurum
  3. S

4*2 bezinli duster debriyaj pedal kavrama mesafesi çok yüksek

Ynt: 4*2 Bezinli Duster Debriyaj Pedal Kavrama Mesafesi Çok Yüksek ben bu pedala 9 ay oldu alışamadım size çekiş durumunu sormak isterim çekişinden genel olarak memnunmusunuz yakıt sorulmuş benim duster şehir dışı 100km de 10lt lpg yakıyo şehir içi hiç ölçmedim şimdi 18600km de

4. S

Bu Nasıl Bir Duster.

Ynt: Bu Nasıl Bir Duster. lpg li dusterlarda stepne yok o nedenle bende bagaj kapağına stepne takmak isterim konu hakında bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum
  5. S

Duster Koltuk Kılıfı seçimi

Ynt: Duster Koltuk Kılıfı seçimi arkadaşlar aracın orjinal koltuk döşemelerinden bahsediyorsunuz ama bence aracın en kötü yerlerinden birisi de koltuk döşemleri. hele koltukların arkası daha da berbat. arka koltukları yatırıp çocuklar için yatak durumuna getiren arkadaşlar varsa ne demek...

6. S

Ynt: Benzinli ve Lpg'li Dacia - Duster Kullanıcıları bana çekişi gidişi zayıf gibi geldi sizde böyle bir sorun yoksa ben bu şekilde hissetmişte olabilirim

7. S

Ynt: Benzinli ve Lpg'li Dacia - Duster Kullanıcıları benim aracım fabrika çıkışlı lpg li olanlardan benzin ile lpg arasında kullanım açısından herhengi bir fark hissetmedim lpg yakıt miktarı da 100km de 10 litre aracın genel olarak performansından memnun değilim benzin veya lpg de fark...
  8. S

Ynt: Benzinli ve Lpg'li Dacia - Duster Kullanıcıları araçtan genel olarak bende memnunum ancak olur olmaz arabalar beni hem düzde hem de rampada sollayınca sinir olmamak elde değil tabi. bu durumu servisle de paylaştım. söylenen şu daha önce dizel araca alışkın olmam ve dizel araçların torkunu...
  9. S

Ynt: Benzinli ve Lpg'li Dacia - Duster Kullanıcıları benzinli duster kullanan arkadaşlar aracın gidişinden çekişinden memnunmusunuz?

10. S

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? arkadaşlar ben dusterın koltuklarını hiç beğenmedim bu arabaya bu döşeme hiç yakışmıyor inanın koltuklar konusunda herhangi bir uygulama yapan arkadaş varmı aramızda?

11. S

Ynt: Benzinli ve Lpg'li Dacia - Duster Kullanıcıları 4*2 1,6 benzinli-lpgli 105bg hani şu fabrika çıkışlı lpg li olanlardan lpg tankı stepne yerinde olduğu için araçta yedek lastik yok bunun yerine elektirikli pompa ile tamir spreyi var
  12. S

Ynt: Benzinli ve Lpg'li Dacia - Duster Kullanıcıları bende daha önce dizel küçük bir otomobil vardı o araba beni dizel arabalardan soğuttu o nedenle benzinli lpgli olan duster ı tercih ettim genel olarak memnunum ama beğenmediğim yönleri de var bana araç güçsüzmüş gibi geldi servise...

13. S

Ynt: Benzinli ve Lpg'li Dacia - Duster Kullanıcıları evet
  14. S

lpgli duster kullanan bir benmiyim forumda?
  15. S

ben başlattım ben yazayım 2012 1.6 lpg li duster şehirdışı tüketim 10lt lpg araç 7.000kmde

16. S

arkadaşlar forumda genelde dizel duster kullanıcıları ve bu kullanıcılar ile ilgili konular var. benzinli veya lpgli duster kullanıcıları benzin ve lpg ile ilgili konuları burada paylaşalım istedim. örneğin duster'ın lpg tüketimi gibi
  17. S

DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL

Ynt: DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL benzinlide uygulama yaptıran varmı acaba?
  18. S

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi dacia duster 1,6 105bg izmir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh