Arama sonuçlarınız

1. asilhector

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Usta son olarakta GF sari macunu uygulayip yine zimparalamaya basladi macunla zimparala macunla zimparala bu islem bana sanki hic bitmeyecek gibi geldi Ustada merak etme haftaya arac boyada dedi.

2. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Arkadaslar, Babam ve Annem'in yatili ziyarete gelmesiyle ara verdigim calismalara bugun kaldigim yerden yeniden baslayip gecen sure icinde Usta'ninda yapmis oldugu islerin resimlerini cektim. CJ ye, on cam cercevesine, motor kaputuna...
  3. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Savas, İlgi ve Alakan icin cok Tesekkur ederim. Bu durumlarda geleni degerlendirmek yerine neden boyle yaparlar bende bilemiyorum sonucundada firsatlar zamaninda degerlendirilmeyip curuyup yok olup gidiyor elimizdekiler ayni sekilde 1 kac...

4. asilhector

CJ 5/6/7/8'e Uygun Takım Krom Tampon

Ynt: CJ 5/6/7/8'e Uygun Takım Krom Tampon Guncel. En uygun teklife satilik Krom Tamponlar, Tamponlarla takasta yapabilecegim malzemeleri tercih siralamasina gore altta siraliyorum. Cok iyi durumda veya yeni 33'' / 35'' X 12.50/13.50 X 15 MT lastikler olabilir. CJ 8 in disk frenli duz...
  5. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Goktug, Ugrasin icin cok Tesekkur ederim, durduk yere Seni'de bos yere yordum, Can Sagligi olsun ne yapalim Nasip degilmis, baska alternatif arayislarina devam. Saygilarimla, Ali Gulcer.

6. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Erdinc Kulac bey, Oncelikle İlgi ve Alakaniz icin Tesekkur ederim. Aslinda Cevy olmasini daha cok Arzularim, on arka dif takim olmus olur lakin bulmasi kolay olmuyor, Sagolsun Dostlarimiz sayesinde elimizdekileri Degerlendirmeye calisiyoruz...

7. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selam Goktug, Sen OK ledikten sonra sorun yoktur bak duruyorsa alalim bana uyar. Saygilarimla, Ali Gulcer.
  8. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Goktug, Oncelikle Bilgiler icin Tesekkur ederim. CJ-8 ön diferansiyeli aradim halada aramaktayim lakin bulamadim bulduklarimsa ates pahasi buna 1 de nakliyati eklersek mantikli gelmiyor en iyisi hurdaya ayrilmis ve ruhsatsiz CJ 8 almak bu...
  9. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Gunaydinlar Goktug, Arka defransiyel on defransiyelden 30 cm daha genis onlere enaz 10 ar cm flans takmam gerekecek. Bu vesileyle buradan tekrar duyurulur aluminyum alisimli 2 adet 10 cm ( 4''/5'' ) et kalinliginda flans aranmaktadir. Saygilarimla...

10. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Arkadaslar, Dun Babam ve Annem surpriz yapip yatili geldiler bu yuzden aracin son resimlerini ekleyemedigim icin Ozur dilerim. CJ ye baya 1 islem yapilmis ama bitmismi bitmemis bu ay bitermi bu gidisle bitmez cunki daha yapilacak cok is var...

11. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Arkadaslar, Savas Teklifine cok Tesekkur ederim aslinda ihtiyactan degilde benim klm saati ve diger gostergeler biraz nem alip bugulaniyor kisin hani bu kadar ugrasmisken o gormus oldugun ilandakileri benimkilerden biraz daha iyi gorunce...
  12. asilhector

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor Selamlar Monster, 33'' lerle extrem offroad yapmadiktan sonra yukseltmeyle birlikte kurtarabiliyor ama 35'' lerde yukseltme olsada asfaltta dahi camurluklara haliyle dodiklerede surtme yapiyor ve hicte ucuz sayilmayacak lastiklere yazik oluyor kisacasi...

13. asilhector

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor Selamlar Cagla, Oncelikle lastiklerin ve dodikler cok guzel lakin bu yukseltme bu lastiklere gore cok az mutlaka sorun cikaracaktir makas kupelerini uzatmanda yetersiz kalacak makaslari defransiyellerin uzerine alman kacinilmazdir dodiklerdeki begenmedigin...
  14. asilhector

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu Selamlar Deniz, İsiklandirmalar Muhtesem gorunuyor ellerine Saglik lakin tabi bu benim gorusum arka yan camurluk sinyallerin yoklugu buyuk eksiklik ve CJ yi sanki suanki yandan goruntusuyle hala tamamlanmamis gibi gosteriyor.
  15. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Arkadaslar, Yoklugumda Usta ise devam etmis cogu isi bitirmis artik 7 aydan sonra beni biraz olsun tanimislar sanirim bu yuzden benide aramayip gelmemi beklemisler once karsilikli konusarak yoklugumda araca yapilan isleri dikkate alip isi...

16. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Arkadaslar, Oncelikle vermis oldugun Destek ve Moral icin Tesekkur ederim bu ara Savaş Hardtopun Hayirli Ugurlu olsun iyi gunlerde kullanmani Dilerim cok Arzulayipta buralara gelip yardim edemedin ama belki bilmende Manevi degeri olur diye...
  17. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Arkadaslar, Gokhan Kardes tamponu begendigin icin Tesekkur ederim. 1 CJ hikayesi neyazikki tamamlanmadan burada noktalandi nedeni bugune dek Ustalara sagladigim toleransin ustelik bu arac bu ay bitmesi gerekli ona gore is alin cunki ben...
  18. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Gunaydinlar Savaş, Kromlari bende merak ettim simdi sonucu yazmamissin. Jantlarda mat siyah olacak. Aracin rengini onceki sayfalarda yazmis hatta rengin resminide koymustum demek gozunden kacmis buradan...

19. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Gunaydinlar Mustafa Cakir bey, Oncelikle İlgi Alaka ve Temennileriniz icin Tesekkur ederim ayriyeten yeride gelmisken Bilgi ve Tecrube birikimlerinizi Sizler gibi gunluk bu isin icinden gelen arti bu konu hakkinda Bilgi Paylasimlariyla ve olumlu veya...
  20. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Gunaydin Savas, Oncelikle krom tamponlarin Hayirli Ugurlu olsun keske almadan once benim ilanima 1 baksaydin http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49298.new#new nedenine gelince cogu krom diye satilan malzemelerin gercek krom olmadigi zamanla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR