Arama sonuçlarınız

1. asilhector

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Kapilarin karsiti cercevelerine kapi lastiklerinin gececegi ince sac kaynaklanip hazirlandi.

2. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Arkadaslar, Krom olan tum bolumleri Hardtopu ve dodikleri siyah yari mat olarak dusundugumuz rengimizi gri siyah ( cop torbasi rengi ) olarak karar verdik golgede simsiyah guneste siyah gri ve ayni zamanda aracin ana rengini yansitacak...
  3. asilhector

Alınık Muhtelif CJ Parçaları

Ynt: Alınık Muhtelif CJ Parçaları 18 adet, danagozu rulman mafsal kafalari ve karsiti,

4. asilhector

Ynt: Alınık Muhtelif CJ Parçaları Selamlar Unal bey, Aracin rengini turuncu boyatacagimizdan sinyallerin turuncu uzerinde gorunmesi acisindan on sinyallerinde kirmizi olmasini dusunmustum yogun calismadan trafik yonu aklima bile gelmemisti uyardiginiz icin Tesekkur ediyor ve bu vesileyle...
  5. asilhector

İyi durumda takim, 33'' veya 35'' X ? X 15 MT Lastik, 2 adet, 3'' veya 4'' flans, Direksiyon rot kolu, Egri Pitman kolu, 18 adet, danagozu rulman mafsal kafalari ve karsiti, 4 adet, takim kirmizi camurluk sinyal lambalari, Hİ-Lift-jack kriko, 48'' veya 60'' farketmez.

6. asilhector

Alüminyum 9'' jant CJ serisi için

Ynt: Alüminyum 9'' jant CJ serisi için Selamlar Emre, Lastiklerin yapim yili, son halinden resimler, yirtik, cizik, civi deligi, Burdur - Tefenniye kargo maliyeti, takas dusunurmusunuz, yoksa son olur fiyati vs, bilgilendirirseniz Sevinirim. not; takas yapabilecegim parcalar, Kumho Venture...

7. asilhector

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 Selamlar Onur, Kapilar cok guzel olmus iyi gunlerde kullanmani Dilerim. Saygilarimla, Ali Gulcer.
  8. asilhector

Alüminyum 9'' jant CJ serisi için

Ynt: Alüminyum 9'' jant CJ serisi için Selamlar Emre, Oncelikle Hayirli satislar diliyorum. Emre, resimlerden okuyamadim lastikler kac inch bilgilendirirmisin 33'' veya 35'' ise ve stepneside varsa lastiklere talip olabilirim. Saygilarimla, Ali Gulcer.
  9. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Yarim kalan on tampon calismasindan goruntuler. Bugun Kizim Gül uzun bir aradan sonra sanayiye geldi ve gelir gelmez hopladi tamponun uzerine.

10. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Arka koltuk ve koltuk bari sokuldu. Hava filtre kazanina filtre deligi acildi. Motor bolumundeki saseye bagli olan tum parcalar sokuldu.

11. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu CJ nin buyuk bolumu macunlanip zimparalandi. Celil Usta dodiklerin son islemlerini yapti ve dodikler boyaya hazir.
  12. asilhector

Yeni Willys Topluyorum

Ynt: Yeni Willys Topluyorum Selamlar 57sinop57 nickli Arkadas, Oncelikle Siteye Hos geldiniz ve calismalarinizda kolay gelsin. CJ 5 ten sonra cok sevdigim 1 modeldir classic Willys pickup ler merakla konuyu takip edecegim. Belki calismalariniza ornek olur diyerek 1 kac resim ekliyorum. 1...

13. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Ahmet, Oncelikle aciklayici Bilgiler icin Tesekkur ederim lakin hala sasede tam olarak ne yazmasi gerekiyor ve TUV neyi nasil kabul ediyor anlamis degilim. Benim ruhsatta ve percinli plakette J 7 F 8 3 H E 1 O 2 X X X Sasedeyse saedece J 7...
  14. asilhector

Silverstone de Dev Kampanya

Ynt: Silverstone de Dev Kampanya Hayirli satislar, 33'' 35'' 37'' ve 38'' lerinde fiyatlarini verirseniz Seviniriz.
  15. asilhector

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu Selamlar Deniz, Oncelikle sonucu Senin kadar benimde merakla bekleyisimiz gecmis olsun aracini iyi gunlerde kullanmani Diliyor darisi benim basima diyorum ve Tuv le ilgili Bilgilendirmelerinden dolayi Tesekkur ediyorum. Saygilarimla, Ali Gulcer.

16. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Merhaba Ahmet, Ben 6 haneli veya 13 haneli diye biliyordum benimkinde ilk J harfi ve 6 hanede rakami gorunce sasirdim birde sase numarsinin son 6 rakami yazili diye biliyordum oysaki ilk harfiyle ondan sonraki rakam ve sase numarasinin son 5 rakami...
  17. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Arkadaslar benim bu sase numarasinda kafam karisti 13 haneli sase numarasinin sadece ilk 2 ile son 5 numarasi yazili oysaki ben sadece son 6 hanesinin veya tamaminin yani 13 hanesinin yazili olmasi gerektigini biliyordum bunun tam dogrusu nedir ve TUV...
  18. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Usta macun islemleriyle ugrasirken bende dashboardu soktum dugmeleri tek tek markalayip ve saatlerle birlikte toparladim.

19. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Kullanilan malzemeler; GA / GF / Polyester Macun, Akripol Polyester Astar ve Anti Gravel Putur.
  20. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh