Arama sonuçlarınız

1. BULUTBEY

Amatör telsizcilik ile ilgili resmi gazete ilanı

Ynt: Amatör telsizcilik ile ilgili resmi gazete ilanı teşekkürler kaan.istanbulda oturuyorsan telleşelim sana birkaç şey danışacam.

2. BULUTBEY

Ynt: Amatör telsizcilik ile ilgili resmi gazete ilanı yeni düzenleme daha sınav tarihi bile belli degil.
  3. BULUTBEY

Türkiye'de ki Yetkililer Neden Telsizden Korkuyor.

Ynt: Türkiye'de ki Yetkililer Neden Telsizden Korkuyor. şimdi levent kardeşim orda yanılıyorsun.sen tercümanım demişsin .ben sana şurda bir gemi omurgası var oksikaynağı yapılacak yaparmısın desem.polislikte böyle bişey.kısaca hastane gibi her birim ayrı konuya bakar.sahtecilik...

4. BULUTBEY

Ynt: Amatör telsizcilik ile ilgili resmi gazete ilanı teşekkürler kaan sınav tarihindede bilgilerini bekliyorum.
  5. BULUTBEY

Türkiye'de ki Yetkililer Neden Telsizden Korkuyor.

Ynt: Türkiye'de ki Yetkililer Neden Telsizden Korkuyor. levet kardeşim polimiklere girmek istemiyorum amma.ya arkadaş polis her belgeyi bilmek zorunda degil.sen dahiliye doktorsun farzedelim.göz ameliyatı yapabilirmisin.bu konuda böyle.bende polisim belge için bende baş vurdum evet...

6. BULUTBEY

Bursa Gürsu Karagöl turu

Ynt: Bursa Gürsu Karagöl turu güzel bir gezi omuş emeğinize sağlık.

7. BULUTBEY

14 Mart Tıp Balosu Akyazı Yaylalarında :)

Ynt: 14 Mart Tıp Balosu Akyazı Yaylalarında :) paylaşım için teşekkürler.
  8. BULUTBEY

Yivsiz Atış Fişeğinin Yapısı

Ynt: Yivsiz Atış Fişeğinin Yapısı avcılık ve atıcılık var.bu köşe sayesinde tanışacaz.
  9. BULUTBEY

İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010) güzel bir gezi olmuş.

10. BULUTBEY

Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi

YİVSİZ TÜFEK RUHSATNAMESİ 1) Talebine ilişkin İlçe Emniyet Müdürlüğüne hitaben dilekçe, 2) Vukuatlı nüfus kayıt örneği, 3) Nüfus cüzdan fotokopisi (nüfus cüzdanı asli müracaat esnasında aranacak, diğer belgelerle birlikte karsılaştırma yapıldıktan sonra ilgiliye iade edilecektir. Nüfus...

11. BULUTBEY

Ynt: Yivsiz Atış Fişeğinin Yapısı karton fişekler gerçekten güzeldi,yanında keçe tapa haydi numaralı karton kapakları taktınmı.şimdi teker teker kıvırmaya başla fişekleri.of sıraya diz 1numara 3 numara 7 numara 9 numara.oy oy oy arada bir ,iki plastik fişek ne güzel dururdu.sonra bir hevesle...
  12. BULUTBEY

Ynt: Yivsiz Atış Fişeğinin Yapısı kurşun işinde dikkat etmek lazım.namluya zarar verip bizi yaralayabilir.

13. BULUTBEY

Trap Atıcılığı

Ynt: Trap Atıcılığı Avcılık hayvan katletmek degil doğayı ve yabanı korumaktır.Ava çıkıpta yüzlerce vurulmuyor.sezonlarda avlanılmıyor.Arkadaşın bahsettiği bohçacı tabir ettiğimiz kişilerdir.
  14. BULUTBEY

Atıcılık

Ynt: Atıcılık Yivsiz tüfeklerde dürbüne gerek yok.Ben hem meslek ,hemde hobi olarak silahlarla iç içeyim.tabanca,yivli tüfek,yivsiz tüfek,havalı tüfek ve tabanca konusunda yardımcı olabilirim.Uçak savar,ağır makinalı ve savaş silahları hakkındada yardımım dokunur:)
  15. BULUTBEY

Ateşli Silah Taşımada Uyulacak Kurallar

Ynt: Hafif Ateşli Silah Taşımada Uyulacak Kurallar taşıma ruhsatına sahip kişi silahını , tüm turtta istediği yere istediği şekilde götürür.yanlız bizlerinde uyduğu kurallar çerçevesinde bazı yerlere silahla giremez.buluındurma ruhsatı için nakil belgesi almak zorundasınız.öyle ben şuraya...

16. BULUTBEY

Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi

Ynt: Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi pompalı tüfekte gaz kaybı yoktur.o yüzden darbesi sağlam olur.seçime gelirsek yerli olarak sarsılmaz veya akkar olabilir.diger markalarda güzeldir.mağnum fişek yatağı olan tabiki tercihimiz olacaktır.89 gram fişek tüfeği zorlar.o yüzden mağnum...
  17. BULUTBEY

Ynt: Yivsiz Atış Fişeğinin Yapısı ne fişek doldururduk biraderle.pazar geceleri hobimiz olurdu.karton fişekler:)
  18. BULUTBEY

Gürsu Ericek Gölet Batışı (7 Mart 2010)

Ynt: Gürsu Ericek Gölet Batışı (7 Mart 2010) güzel bir gezi olmuş. traktörün çekişini keşke fotolasaydık.

19. BULUTBEY

Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010) ço güzel bir gün olmuş.herkezin emeğine sağlık.
  20. BULUTBEY

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları fotolar harika.yanlız özenemiyorum.geçen sene asansörde 45 dakika kalınca , kapalı mekanda kalma fobimi keşfettim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR