Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Neden Fotoğraflarda Plaka Saklanır?
gerçi konunun üzerinden zaman geçmiş olmasına ramen .açıklama yapayım.klon plaka yapılmasın diye yapılır.adam senin bulunduğun ilde degilde türkiyenin öbür ucunda yapar.sonra eds ve otoyol ücretleri başına bela olur.belkide tescil bile yaptırır.arabanın...
Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim?
Konuyu yakından takip ediyorum sınavlarla ilgili bir gelişme varmı.bilen arkadaşın yardımını bekliyorum.
Ynt: OFF-ROAD Beni bu kursa gitmeye itti.Bende bu güzel fotoları paylaşayım dedim.
evet zeytinburnu kazlı çeşme.2 hafta teknik ve uygulamalı eğitim aldık.yeni resimleri yollayacam.
Ynt: Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı
HERKEZE KONU İÇİN TEŞEKKÜRLER.
DUYARLILIK İYİDİR.AMATÖR ARKADAŞLARDAN RİCAM BANA SINAV TARİHLERİNDE YARDIMCI OLMALARI.ÇOK YOĞUN ÇALIŞTIĞIM BU GÜNLERDE TAMDA SİTEMİZİ İLGİLİ BİR KURSA BAŞLADIM BAKALIM HAYIRLISI OLSUN.ZIRHLI PERSONEL TAŞIYICI KURSU...
Ynt: Urfa'daki 110'lar
o araçlardan pek fazla umutlu degildim bende inceledim.bulunduğum teşkilatın araçları taksi gibi kullanılmıştır.pek randıman tutturmak zor.