Arama sonuçlarınız

1. BULUTBEY

Neden Fotoğraflarda Plaka Saklanır?

Ynt: Neden Fotoğraflarda Plaka Saklanır? gerçi konunun üzerinden zaman geçmiş olmasına ramen .açıklama yapayım.klon plaka yapılmasın diye yapılır.adam senin bulunduğun ilde degilde türkiyenin öbür ucunda yapar.sonra eds ve otoyol ücretleri başına bela olur.belkide tescil bile yaptırır.arabanın...

2. BULUTBEY

E-bay'dan Alışveriş Yapanlar

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar ben başka bir siteden yurt dışından bıçak getirttim sorun olmadı.inşallah sorun olmaz.
  3. BULUTBEY

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar navigasyon ve bir kaç elektronik alet

4. BULUTBEY

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar iyi arkadaşlar içime kurt düştü.daha önce fotoğraf makinesi almıştım.sorun olmamılştı.şimdi bakalım sorun olurmu.
  5. BULUTBEY

Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim?

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? Konuyu yakından takip ediyorum sınavlarla ilgili bir gelişme varmı.bilen arkadaşın yardımını bekliyorum.

6. BULUTBEY

Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010)

Ynt: Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010) güzel bir gezi olmuş.manzara ise müthiş.

7. BULUTBEY

Çalış Senin de Olur (Defender 110)

Ynt: Çalış Senin de Olur (Defender 110) güzel bir çalışma daha.
  8. BULUTBEY

Operasyon; Land Rover Defender 110

Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110 güle güle kullanın harika bir araç olmuş.
  9. BULUTBEY

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Elinize sağlık harika bir çalışma devamını bekliyoruz.

10. BULUTBEY

OFF-ROAD Beni bu kursa gitmeye itti.Bende bu güzel fotoları paylaşayım dedim.

Ynt: OFF-ROAD Beni bu kursa gitmeye itti.Bende bu güzel fotoları paylaşayım dedim. evet zeytinburnu kazlı çeşme.2 hafta teknik ve uygulamalı eğitim aldık.yeni resimleri yollayacam.

11. BULUTBEY

Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010)

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010) çok güzel bir gezi olmuş.emeklerinizi güzel fotolamışsınız.
  12. BULUTBEY

Ynt: OFF-ROAD Beni bu kursa gitmeye itti.Bende bu güzel fotoları paylaşayım dedim.

13. BULUTBEY

LANDROVER ZPT CADİLLAC V 100 DRAGON CADİLLAC V 100 LANDROVER ZPT UNSUR MOTOR DERSİ
  14. BULUTBEY

Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı

Ynt: Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı HERKEZE KONU İÇİN TEŞEKKÜRLER. DUYARLILIK İYİDİR.AMATÖR ARKADAŞLARDAN RİCAM BANA SINAV TARİHLERİNDE YARDIMCI OLMALARI.ÇOK YOĞUN ÇALIŞTIĞIM BU GÜNLERDE TAMDA SİTEMİZİ İLGİLİ BİR KURSA BAŞLADIM BAKALIM HAYIRLISI OLSUN.ZIRHLI PERSONEL TAŞIYICI KURSU...
  15. BULUTBEY

Nurol ve Murat ın (Damast) Macerası Istanbul (07 Şubat 2010)

Ynt: Nurol ve Murat ın (Damast) Macerası Istanbul (07 Şubat 2010) güzel bir gezi olmuş batan bilir.

16. BULUTBEY

Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) Güzel bir gezi olmuş.tüm arkadaşları kutlarım.
  17. BULUTBEY

Urfa'daki 110'lar

Ynt: Urfa'daki 110'lar çok iyisini bulmuşunuz yoksa dağ taş çok gezdik o araçlarla.
  18. BULUTBEY

Urfa'daki 110'lar

Ynt: Urfa'daki 110'lar o araçlardan pek fazla umutlu degildim bende inceledim.bulunduğum teşkilatın araçları taksi gibi kullanılmıştır.pek randıman tutturmak zor.

19. BULUTBEY

Gezenbilir Off-road Gezisi Kanaltürk Oksijen Programı'nda...

Ynt: Gezenbilir Off-Road Gezisi Kanaltürk Oksijen Programı'nda... paylaşım için teşekkürler o gün orda olmamıza rağmen izleyememiştim yayını.
  20. BULUTBEY

KEGM' den Amatör Telsizcilere Duyuru

Ynt: KEGM' den Amatör Telsizcilere Duyuru paylaşım için teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR