Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
olur mu hiç serkan bey hemen gönderiyorum fotolarınızı :)
[attachment=2]
[attachment=1]
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
bende baslıyorum fotoları göndermeye
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
Arkadaşlar daha yeni oturabildim bilgisayarın başına tekrar başta serkan bey olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz bu etkinlik için. Fotoğraflar çok güzel bende bu gece yüklemeye başlayacağım inşallah yaklaşık...
Ynt: Düzce, Kamp Do?a Gezisi ve Off-Road Oyunlar? Etkinli?i Duyurusu (2-3 May?s 2009)
Su anda kamp yerinde cad?r?n icindeyiz ve gitar cal?yoruz :) d?sarda tatl? bir yagmur var etkinlik cok güzel baslad? bence :)
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)
yağmur 15 dk yağıp duruyor tüm gün böyle 2-3 defa yağdı sanırım....
klasik nisan yağmuru arazi aracı olanlar için baya eğlenceli geçecek gibi görünüyor
:( biz de arkadan bakacağız "discosu olan arkadaşlara...
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)
bu gece kampta kalmayacağız....
cengiz çorman'ın evindeyiz... :P
yarın 12 de anıt parkta sizlerle buluşup öyle yola çıkacağız...
Biz geldik arkadaşlar Düzcedeyiz....
ilk etkinliğimiz olacağı için çok heyecanlıyız...
yarını sabırsızlıkla bekliyoruz...
esin / engin :)
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhabalar
Adım Esin EVCİ. Konyada yaşıyorum. 22 yaşındayım. Mimarım ve serbest olarak çalışıyorum. Bir süredir siteye üyeyim fakat bu bölüme yazı yazma fırsatı bulamamıştım. Dağcılıkla uzun bir süre uğraşıp okul nedenlerinden dolayı bir süre ara vermiştim ama...
Serkan bey süper organizasyon olmuş kutluyorum sizi.
Aranıza yeni katılan biri olarak eğer gelebilirsem bende konyadan geleeceğim 2 kişi bugün yarın kesinleşir. Çok güzel olacağa benziyor
Ynt: Discovery mi Frontera m? ?
Cok tesekkür ederim verdiginiz bilgiler icin o aractan vazgectim baya sorunlu bir araç
peki range roverlar nas?ld?r uygun bir tane buldum gibi de
Kesin almaya karar verdigimde tabiki götürecegim fakat o arac konusunda pek emin olamad?m baska sehirlerden bakacag?m birazda
Ynt: Discovery mi Frontera mı ?
t5 e baktım deneme sürüşünü onunla yaptım hatta. araç biraz sorunlu gibi ön konsoldaki uyarı göstergeleri falan sürekli yanıyo. içi yıpranmış pek beğenmedim açıkcası ayrıca motor da beni pek tatmin etmedi...
Bugün galeri bir tane 2.5 dizel disco II buldum ve kulland?m asfaltta performans olarak biraz s?k?nt?l? geldi. Birde sormak istedigim bisey var adam bu modeller körüklü dedi arac? cal?st?rmad?g?mdan indirmistim dedi ben kullan?rkende tam kalkmam?st? körükler...