Arama sonuçlarınız

1. mimesin86

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) olur mu hiç serkan bey hemen gönderiyorum fotolarınızı :) [attachment=2] [attachment=1]

2. mimesin86

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) [attachment=1] [attachment=2] işte çekilen ambulans :) [attachment=3]
  3. mimesin86

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) bende baslıyorum fotoları göndermeye [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3]

4. mimesin86

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Arkadaşlar daha yeni oturabildim bilgisayarın başına tekrar başta serkan bey olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz bu etkinlik için. Fotoğraflar çok güzel bende bu gece yüklemeye başlayacağım inşallah yaklaşık...
  5. mimesin86

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Evet gezdim selaleri de

6. mimesin86

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Do?a Gezisi ve Off-Road Oyunlar? Etkinli?i Duyurusu (2-3 May?s 2009) Arkadaslar cok müthis eglenceli bir etkinlikti gercekten kat?lamayanlar cok sey kac?rd? camurlara batt?k c?kt?k gece gitar cald?k daha neler neler :) Beeeedaaava yedik ictik eglendik geldik adios diemios...

7. mimesin86

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Do?a Gezisi ve Off-Road Oyunlar? Etkinli?i Duyurusu (2-3 May?s 2009) Su anda kamp yerinde cad?r?n icindeyiz ve gitar cal?yoruz :) d?sarda tatl? bir yagmur var etkinlik cok güzel baslad? bence :)
  8. mimesin86

Ynt: Düzce, Kamp Do?a Gezisi ve Off-Road Oyunlar? Etkinli?i Duyurusu (2-3 May?s 2009) Biz geldik an?tparkta sizleri bekliyoruz :)
  9. mimesin86

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) şu anda güneş açtı arkadaşlar... :)

10. mimesin86

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) yağmur 15 dk yağıp duruyor tüm gün böyle 2-3 defa yağdı sanırım.... klasik nisan yağmuru arazi aracı olanlar için baya eğlenceli geçecek gibi görünüyor :( biz de arkadan bakacağız "discosu olan arkadaşlara...

11. mimesin86

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) bu gece kampta kalmayacağız.... cengiz çorman'ın evindeyiz... :P yarın 12 de anıt parkta sizlerle buluşup öyle yola çıkacağız...
  12. mimesin86

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Biz geldik arkadaşlar Düzcedeyiz.... ilk etkinliğimiz olacağı için çok heyecanlıyız... yarını sabırsızlıkla bekliyoruz... esin / engin :)

13. mimesin86

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Arkadaslar bu arada hava durumu hakk?nda bilginiz var m??
  14. mimesin86

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)
  15. mimesin86

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar Adım Esin EVCİ. Konyada yaşıyorum. 22 yaşındayım. Mimarım ve serbest olarak çalışıyorum. Bir süredir siteye üyeyim fakat bu bölüme yazı yazma fırsatı bulamamıştım. Dağcılıkla uzun bir süre uğraşıp okul nedenlerinden dolayı bir süre ara vermiştim ama...

16. mimesin86

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Serkan bey süper organizasyon olmuş kutluyorum sizi. Aranıza yeni katılan biri olarak eğer gelebilirsem bende konyadan geleeceğim 2 kişi bugün yarın kesinleşir. Çok güzel olacağa benziyor
  17. mimesin86

Discovery mi Frontera mı ?

Ynt: Discovery mi Frontera m? ? Cok tesekkür ederim verdiginiz bilgiler icin o aractan vazgectim baya sorunlu bir araç peki range roverlar nas?ld?r uygun bir tane buldum gibi de
  18. mimesin86

Ynt: Discovery mi Frontera m? ? Kesin almaya karar verdigimde tabiki götürecegim fakat o arac konusunda pek emin olamad?m baska sehirlerden bakacag?m birazda

19. mimesin86

Ynt: Discovery mi Frontera mı ? t5 e baktım deneme sürüşünü onunla yaptım hatta. araç biraz sorunlu gibi ön konsoldaki uyarı göstergeleri falan sürekli yanıyo. içi yıpranmış pek beğenmedim açıkcası ayrıca motor da beni pek tatmin etmedi...
  20. mimesin86

Ynt: Discovery mi Frontera m? ? Bugün galeri bir tane 2.5 dizel disco II buldum ve kulland?m asfaltta performans olarak biraz s?k?nt?l? geldi. Birde sormak istedigim bisey var adam bu modeller körüklü dedi arac? cal?st?rmad?g?mdan indirmistim dedi ben kullan?rkende tam kalkmam?st? körükler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR