Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Discovery mi Frontera m? ?
Hocam san?r?m bu konuyu atlad?m verginin bu kadar yüksek oldugunu bilmiyordum :( off ya biraz daha düsünmem gerekecek :((
Arkadaslar san?r?m arac almam vakit alacak biraz cünkü disco II ye karar verdim gibi :)
parca konusu önemli tabi konya da olmam bu konuda s?k?nt?l? san?r?m biraz :(
Arkadaslar öncelikle cevaplar?n?z icin tesekkür ediyorum benim icin inan?lmaz faydal? oldu :D sizin katk?lar?n?z sayesinde karar verdim gibi san?r?m disco II icin sartlar?m? zorlamaya cal?sacam :) peki 20000 civar?na bulabilir miyim sizce iyi bir disco II?
O kadar iddial? yani :) san?r?m yavas yavas discoya yönelmeye baslad?m :D evet o zaman disco sahibi üyelerin yorumlar?n? bekliyoruz :D
Ynt: Discovery mi Frontera mı ?
http://www.sahibinden.com/land_rover_discovery_v8_1998_askinjeep_den_-20WQQaXQQ10996698WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/land_rover_discovery-68WQQaXQQ12331761WQQpXQQdisplayitem
bu araçlar nasıl sizce?
Teşekkürler..
Frontera incelediğim kadarıyla arazide tabiki disconun yerini tutamaz ama fena değil gibi geldi. Disco I in lpg li yakıt tüketimi hakkında bilginiz var mı peki? birde disco I normal yolda hıza gelir mi acaba :D
Öncelikle teşekkür ederim :D 300 tdi modelinin yakıt tüketimi sanırım değil mi? Yazmayı unuttuğum bir kaç şey var. Onları da yazayım :D Arazi dışında biraz hız yapmayı da severim bunu da ekleyeyim. Bir de Bütçem 15-20 bin arasında. İnternetten baktığım kadarıyla...
Arkadaşlar Merhabalar;
Ben aranıza yeni katılıyorum. Konyada oturuyorum. Araçlar hakkındaki yorumlarınızı da merakla okuyorum. Bende artık bir arazi aracı almak istiyorum ;D İki araç arasında kaldım.
Discovery ve frontera
Öncelikle kullanım amacımı söyleyeyim. Genel olarak şehir içi ve...