Arama sonuçlarınız

1. mimesin86

Discovery mi Frontera mı ?

Ynt: Discovery mi Frontera m? ? Bir konuda daha görüslerinizi bekliyorum disco II 2.5 dizel tatmin edici olur mu sizce ??

2. mimesin86

Ynt: Discovery mi Frontera m? ? Hocam san?r?m bu konuyu atlad?m verginin bu kadar yüksek oldugunu bilmiyordum :( off ya biraz daha düsünmem gerekecek :((
  3. mimesin86

Ynt: Discovery mi Frontera m? ? Arkadaslar san?r?m arac almam vakit alacak biraz cünkü disco II ye karar verdim gibi :) parca konusu önemli tabi konya da olmam bu konuda s?k?nt?l? san?r?m biraz :(

4. mimesin86

Ynt: Discovery mi Frontera m? ? Arkadaslar öncelikle cevaplar?n?z icin tesekkür ediyorum benim icin inan?lmaz faydal? oldu :D sizin katk?lar?n?z sayesinde karar verdim gibi san?r?m disco II icin sartlar?m? zorlamaya cal?sacam :) peki 20000 civar?na bulabilir miyim sizce iyi bir disco II?
  5. mimesin86

Ynt: Discovery mi Frontera m? ? O kadar iddial? yani :) san?r?m yavas yavas discoya yönelmeye baslad?m :D evet o zaman disco sahibi üyelerin yorumlar?n? bekliyoruz :D

6. mimesin86

Ynt: Discovery mi Frontera mı ? http://www.sahibinden.com/land_rover_discovery_v8_1998_askinjeep_den_-20WQQaXQQ10996698WQQpXQQdisplayitem http://www.sahibinden.com/land_rover_discovery-68WQQaXQQ12331761WQQpXQQdisplayitem bu araçlar nasıl sizce?

7. mimesin86

Ynt: Discovery mi Frontera mı ? Teşekkürler.. Frontera incelediğim kadarıyla arazide tabiki disconun yerini tutamaz ama fena değil gibi geldi. Disco I in lpg li yakıt tüketimi hakkında bilginiz var mı peki? birde disco I normal yolda hıza gelir mi acaba :D
  8. mimesin86

Ynt: Discovery mi Frontera mı ? Öncelikle teşekkür ederim :D 300 tdi modelinin yakıt tüketimi sanırım değil mi? Yazmayı unuttuğum bir kaç şey var. Onları da yazayım :D Arazi dışında biraz hız yapmayı da severim bunu da ekleyeyim. Bir de Bütçem 15-20 bin arasında. İnternetten baktığım kadarıyla...
  9. mimesin86

Arkadaşlar Merhabalar; Ben aranıza yeni katılıyorum. Konyada oturuyorum. Araçlar hakkındaki yorumlarınızı da merakla okuyorum. Bende artık bir arazi aracı almak istiyorum ;D İki araç arasında kaldım. Discovery ve frontera Öncelikle kullanım amacımı söyleyeyim. Genel olarak şehir içi ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR