Arama sonuçlarınız

1. Aydz

Grand Vitara Için Lastik Seçimi

Selam yanlış bilmiyorsam orjinal lastikleri 225/70R16 olmalı. Offroad a yönelik özel amaçlı bir uygulama yapılmayacak ise orjinal ölçüyü kullanmanızı öneririm.

2. Aydz

Grand Vitara 1.9 Ddis Ve 2.0 Jlx-al Arasında Kaldım Yardım

Herkese merhaba, Ben de tecrübelerimi paylaşarak merak edenlere yardımcı olmak isterim. İlk aracım 2009 Jimny idi, 5 sene kullandıktan sonra aracımı büyütmek için satıp 2014 yılında 2010 trafik çıkışlı 2009 model Grand Vitara 1,9 DDIS yeni kasa modelini satın aldım. Üzerinde hala fabrikanın...
  3. Aydz

Vitara 92 Bin Km'de Motor Problemi Hem De Aldıktan 3 Gün Sonra

İkinci el araç alırken aracın ruhsatının bir fotokopisini istemiştim, motor ve şase numaralarını Suzuki'den kontrol edip tüm servis raporlarına ulaşabilmiştim. Aracın ilanda bahsedildiği gibi periyodik olarak servise girdiğini ve servis tarafından kayıt altına alınan km.sinin doğruluğunu teyit...

4. Aydz

Bu Arac Gercekten Yuruycekmi????

Kalasların yeri değişmiş tekerlekler çamurluğun içine girmiş biraz. Şaftlar da bağlanmış, biraz daha yürümeye hazır hale gelmiş.
  5. Aydz

2016 Vitara Için Offroad Lastiği Önerisi Ebat Sorunu

Merhaba; 2009 yeni kasa 5 kapı Grand Vitaramın orjinal 225 65R17 olan lastik ölçülerini jantlarımı değiştirip 3 kapılı modellerin jantını kullanarak 225 70R16 BF Goodrich ile değiştirmiştim. BF Goodrich de aracın standartlarını bozmadan Suzukiye uygun 17" lastik bulmak zor. Kolay gelsin.

6. Aydz

Bu Arac Gercekten Yuruycekmi????

Sanırım araç göründüğü kadar yükseltilmeyecek. Amortisör bağlantıları yok, araç yere oturmasın diye arkalı önlü lastik üstüne şasenin altından geçen kalas ile destek konmuş. Bu kalaslar kaldırıldığında belki bir miktar aşağı iner. Motor gücü lastiği çevirmeye yeter mi bilmem, belki motora bir...

7. Aydz

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-kamboçya-tayland Zafer bey sayenizde monoton iş dünyamızdan çıkıp tekrar gezmeye başladık. Yazılarınızı ve hiç bir yerde bulamayacağımız yaşanmışlıklara dayanan gerçekçi yorumları okuyoruz. Tekrar teşekkürler.
  8. Aydz

Drl Uygulaması

Merhaba 2009 1,9DDIS Suzuki Grand Vitara ya uygulamak istediğim gündüz farı için elektrik bağlantılarına ihtiyacım var. Aracın orjinal elektrik sistemini bozmadan ve gerektiğinde geri sökülebilecek şekilde aşağıdaki baglantı noktalarına nasıl ulaşırım; - Aküden direkt 12V - Kontaktan (ignition)...
  9. Aydz

hella dyna view sis farı

Ynt: Hella Dyna View Sis Farı En son resimde elinizde tuttuğunuz çifti 50TL olan çubuk led uzunluğu kaç cm. dir? Ayrıca led olan ön yüzeyden bakınca derinlik ve yükseklik ölçüleri nedir? (Uzunluk×Derinlik×Yükseklik) İkinci resimde kablosu gözüküyor, bağlantı şekli nasıldır? Esnek midir, aracın...

10. Aydz

hella dyna view sis farı

Ynt: Hella Dyna View Sis Farı Merhaba; Konuyu tesadüfen buldum sonuna kadar da okudum. Eski bir konu olmasına rağmen hala güncel... Dynaview farların youtube daki videolarını izledim. En ilginç özelliği aracın gidişine göre virajlarda iç tarafı aydınlatmak üzere açı yapabilmesi, bunu da...

11. Aydz

Satılık 16" Suzuki Grand Vitara Jantı

Ynt: Satılık 16" Suzuki Grand Vitara Jantı Selam jant malum site aracılığı ile satılmıştır, burada ilgilenenlere teşekkür ederim.
  12. Aydz

Ynt: Satılık 16" Suzuki Grand Vitara Jantı Selam; Jant depomda gereksiz yer kapladığından elden çıkartmak niyetindeyim. Bana maliyeti 300TL nin üstünde oldu, ne yazık ki 4 adedi takım olarak satıldığı için almak zorunda kaldım. Almayı düşünenler kendi tekliflerini de yapabilirler, tüm...

13. Aydz

Bf Goodrıch Lastik Nereden Bulurum?

Ynt: Bf Goodrıch Lastik Nereden Bulurum? Selam lastikleri gecen hafta Oltay otomotivden aldim, kimisi 2014 ocak uretimi kimisi 2013 ekim, sıkıntı yok. Lastiklerin sesli ve zor balans olması gibi kronik sorunları var, ilk izlenim olarak iki adedin 40-70gr. araliğinda balans tutarken diğer...
  14. Aydz

Suzuki Grand Vitara 16" Jant

Selam ilan panosunda açtığım konuyu Suzuki Vitara ile ilgili olduğundan buraya da taşımak istedim, ilgilenenler aşağıdaki adreste detayları bulabilirler. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=104142.0
  15. Aydz

Ynt: Satılık 16" Suzuki Grand Vitara Jantı Son fotograflar.

16. Aydz

Ynt: Satılık 16" Suzuki Grand Vitara Jantı Jant iç taraf orjinal boyası, supapı ve etiketi ile,
  17. Aydz

Ynt: Satılık 16" Suzuki Grand Vitara Jantı Arka taraf
  18. Aydz

Ynt: Satılık 16" Suzuki Grand Vitara Jantı Fotografların boyutlarını küçültmeden sırayla gönderiyorum.

19. Aydz

Selam 1 adet 16" Grand Vitara jantı satılıktır. Jant 2008 model vitaradan üzerinde fabrikanın taktığı 2008 üretimi Bridgestone dueler lastiği ile beraber sökülmüştür, jant üstünde yine orjinal Suzuki balans ağırlıkları mevcuttu, kısaca ilk kez üzerindeki lastik söküldü diyebilirim. Sadece...
  20. Aydz

Bf Goodrıch Lastik Nereden Bulurum?

Ynt: Bf Goodrıch Lastik Nereden Bulurum? Merhaba , izlenimlerin paylaşılması güzel, aylardır bu lastik hakkındaki yorumları takip etmeye çalışıyorum, yine de insanın alıp kendi kullanması gibisi yok. Lastiklerin hep sesli olduğu söylenir ancak bu kişiden kişiye değişiyor. Kimisi sesli bulurken...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR