Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzukiciler Buluşmasına Etap Arama Amaçlı Off-Road Keşif Gezisi (14 Aralık 2008)
Allahım bu ne biçim bir hastalıktırki ilerledikçe acı yerine zevk alınan. :)
Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)
Arkadaşlar elinize emeğinize sağlık resimler harika olmuş. Hani benim için herbiri ayrı bir sanat eseri.
Ynt: Anamas Yaylası - Kocadağ - Karagöl
Vallahi resimlerin sırası yahut karışık olması benim için hiç önemli değil çünki resimler süper, elinize emeğinize sağlık
Ynt: Jeep Fotoğrafları
Arkadaşlar yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim bu kadar dünya güzellerinin resmini bir arada yayınlamayın. Görüpte dayanabilecek kalp herkeste olmayabilir.... Allahım bunlar ney böyle ........??????????? :o
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Arkadaşlar hepinize merhabalar,ben isterimki gerek trafikte gerekse normal hayatta kimse kimsenin hakkına tecevüz etmesin,her işimiz hoşgörü içerisinde olsun,sevincinde üzüntününde dozunu kaçırmayalım.Şu güzelim dünyada insanca yaşayalım bizim...