Arama sonuçlarınız

1. altugg

Likya Ile Ilgili Sorularım

Doğa Yürüyüşü - Trekking > Akdeniz kısmı tamamen Likya Yolu'na adanmış galiba :D Merhaba, önce kendimi tanıtayım: 35 yaşındayım, ayda 1 çadır kamp yapıyorum ve Likya yolunu yürümek istiyorum. Tek seferde değil ama her yıl birazını yürümek şeklinde. Şimdi sorular. Lütfen link vermeden yazacak...

2. altugg

Ankara'ya Yakın Kamp Alanı(iç Anadolu)

Ynt: Ankara'ya Yakın Kamp Alanı(iç Anadolu) Çamkoru'da dediğiniz gibi bir durum yok, yıllardır o bölgede kamp ve piknik yapılıyor.
  3. altugg

Babalar Çocuklar Kampı

Tekrar merhaba, Organizasyonuna dışarıdan yardımcı olduğum ve 2 yaşındaki kızımla katılacağımız bir organizasyon var. Aslında bir seri organizasyon. Buradan sizle de paylaşmak isterim: Olay şu ki anneler bu kampa gelemiyor ve sadece baba - çocuk etkileşimini artırmak ve çocuklarla güzel vakit...

4. altugg

Ultralight Değilse De, Hafif Kamp Sorusu

Ynt: Ultralight Değilse De, Hafif Kamp Sorusu Karrimor'un sitesini hemen inceliyorum teşekkürler :) ÇAdırsız kamp şimdilik benim için zor, ama hafif çadır olabilir. Çekiç demedim ben :D Galiba bir yanlış anlaşılma oldu :D
  5. altugg

Ynt: Ultralight Değilse De, Hafif Kamp Sorusu Taha bey çok teşekkür ederim ama bu hem hacim hem fiyat olarak (ne kadar düşseniz de) benim aradığımın - alabileceğimin çok üzerinde. Ama yine de ilginiz için teşekkür ederim. Bu tarz çanta arayan bir arkadaşım var, hemen ona iletiyorum. Ayrıca...

6. altugg

Ynt: Ultralight Değilse De, Hafif Kamp Sorusu Mete bey her zaman sizi takipteyiz zaten :) Tekrar baştan göz atacağım. Teşekkür ederim.

7. altugg

Yaz Kampı

Ynt: Yaz Kampı Güzel bir plana benziyor ama beni endişelendiren 2 şey var. İlki bu malzeme 15 kiloyu geçer gibi geldi. İkincisi, düşündüğünüzden daha fazla yürümeniz gerekebilir. Kondüsyonunuz iyiyse etkilemez tabii :) Şimdiden iyi eğlenceler. fotoğraflarınızı merakla bekliyorum.
  8. altugg

İstanbul Ve İzmir Arası Ortak Tavsiye Edebileceğiniz Kamp Alanı :)

Ynt: İstanbul Ve İzmir Arası Ortak Tavsiye Edebileceğiniz Kamp Alanı :) Takipteyim :)
  9. altugg

Yaz Kampı

Ynt: Yaz Kampı Gelemeyeceğim ama aklım bu yolculukta olacak kesinlikle. Gelişmeleri ve seyahatiniz sırasında çektiğiniz fotoğrafları - notlarınızı burada paylaşırsanız siteden takip etmek isterim. şimdiden iyi yolculuklar. güzel bir macera olacak.. Sakıncası yoksa size birkaç sorum olacak...

10. altugg

Herkese tekrar merhaba, Mayıs başı gittiğimiz kampta çantam aşırı ağır gelmişti ve kampta kullanmayacağım şeyler de taşıdığımı farkettim. Şimdiki hedefim Temmuz'da gideceğim sonraki 2-3 günlük kamp için olabildiğince hafif bir çanta hazırlamak. Dechatlon'da satılan Quechua marka Çanta - Uyku...

11. altugg

avatar'ımı değiştirdiğimde neden yok oluyor? sistemsel bir arıza mı var acaba? Bu mesajın yeri burası değil biliyorum ama, bir yönetici silmek için girdiğinde de cevap yazar heralde :)
  12. altugg

Haskimmeryalılar Çamkoruda (1-2-3 Mayıs 2015)

Ynt: Haskimmeryalılar Çamkoruda (1-2-3 Mayıs 2015) Gittik ve Döndük. Kamp raporu ve fotoğraflar şurada: http://kampkeyfi.com/camkoru-kampinin-ardindan/ Yorum ve sorularınızı o adresten veya buradan iletebilirsiniz. Sevgiler.

13. altugg

1-3 Mayıs 2015 Kampları - Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımları

Ynt: 1-3 Mayıs 2015 Kampları - Bilgi Ve Fotoğraf Paylaşımları İnşallah beraber kamplar yaparız, ben de çok memnun olurum :) Hayır ilk defa bu kampta, o da dönüşte gittim Çamlıdere'ye :)
  14. altugg

Ynt: 1-3 Mayıs 2015 Kampları - Bilgi Ve Fotoğraf Paylaşımları Evet 2 gece kaldık. İki gece de yağmur vardı ve serindi. Ancak yakacak sorunu yaşamadık. Detayları şurada yazdım: http://kampkeyfi.com/camkoru-kampinin-ardindan/
  15. altugg

Ynt: 1-3 Mayıs 2015 Kampları - Bilgi Ve Fotoğraf Paylaşımları Çamkoru Devamı.

16. altugg

Ynt: 1-3 Mayıs 2015 Kampları - Bilgi Ve Fotoğraf Paylaşımları Çamkoru Kampı
  17. altugg

Merhaba, forumda gördüğüm kadarıyla ben de dahil pek çok kişi 1-3 Mayıs tarihlerinde farklı yerlerde kamplar yapacağız. Bu başlığı herkesin aynı tarihte gittiği farklı kamp alanlarının tanıtımı ve fotoğraflarını paylaşabileceği bir başlık olarak paylaşalım istiyorum. Ne dersiniz? Faydaları...
  18. altugg

İlk Kampım

Ynt: İlk Kampım Evet biz bu hafta sonu gidiyoruz, bekleriz yolunuz düşerse. 4 çadır olduk şimdiden.

19. altugg

Çamkoru Kamp Alanı; Çamlıdere - Ankara

Ynt: Çamkoru Kamp Alanı; Çamlıdere - Ankara Harita burada , buyurun: Google Maps Haritası - Çamkoru - Çamlıdere
  20. altugg

Haskimmeryalılar Çamkoruda (1-2-3 Mayıs 2015)

Ynt: Haskimmeryalılar Çamkoruda (1-2-3 Mayıs 2015) 3x3'lük bir tarp bulabilsek keşke.. Bu mesajı okuyan sevgili Ankara'lılar. Elinizde bu hafta sonu kullanmayacağınız tarp / tente / muşamba varsa ödünç verir misiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri