Arama sonuçlarınız

1. altugg

Haskimmeryalılar Çamkoruda (1-2-3 Mayıs 2015)

Ynt: Haskimmeryalılar Çamkoruda (1-2-3 Mayıs 2015) Tamam, buradan iletişimde kalalım. Biz iki elimiz kanda olsa gidelim modundayız, zaten adımız kimmeryalı. donumuza kadar ıslanacak da olsak gitmeye kararlıyız :D Gelecek olursanız buradan haber bekleriz. sevgiler.

2. altugg

Ynt: Haskimmeryalılar Çamkoruda (1-2-3 Mayıs 2015) Cuma günü yağmur görünüyor. Yapabilirsek yağıştan önce biraz odun stoklamaya çalışacağız. Gelirseniz paylaşalım :)
  3. altugg

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) Haldun bey çok pahalıymış ama :( Sponsor lazım bana galiba :(

4. altugg

Ynt: Haskimmeryalılar Çamkoruda (1-2-3 Mayıs 2015) 3 çadırlık mini bir kamp olacak, arkadaşlar arasına, ama o tarihlerde siz de o bölgedeyseniz kampı büyütebiliriz, neden olmasın :)
  5. altugg

http://kampkeyfi.com/event/haskimmeryalilar-camkoruda-1-2-3-mayis Kamp raporu ve fotoğrafları daha sonra bu sayfadan bildirilecektir.

6. altugg

2016 İlkbaharı - Likya Yolu Planım

Merhabalar. Tam 1 yıl sonrası için bir plan bu ve bu başlık altında hazırlıklarımı ve sorularımı iletmek istiyorum. Katkıda bulunup, bilgi desteği verecek kişilere ihtiyacım olacak. Tahminen 2 veya 3 kişilik bir ekiple birlikte olacağım. 10-15 senelik eski ve kampçı dostlarımla yürümeyi...

7. altugg

Kampçılık Sitesi Sponsor Arıyor - Kampkeyfi.com

Merhabalar, Sitemi KAMP KEYFİ için malzeme maddi sponsor arayışımız vardır. Sponsorumuzun temin edeceği malzemeleri, gideceğimiz kamplarda video ile tanıtımını çekip, sitemizde yayınlayabiliriz. Bu malzemeler: Çadır, Bıçak, Çakı, Balta, Mutfak malzemesi, Aydınlatma veya kamp ile ilgili...
  8. altugg

ANKARA'YA YAKIN KAMP ALANI

Ynt: Ankara'ya Yakın Kamp Alanı Aynı bölgede Çamkoru ve Soğuksu Milli parkları da var gidebileceğiniz. Aklınızda bulunsun.
  9. altugg

Salda Gölü Kampı // Overland Turkey

Ynt: Salda Gölü Kampı // Overland Turkey Çocuklarla gidilen böyle kamplar gördükçe içim gidiyor. Kızım büyüsün de onu da götüreyim diye :) NatGeo Wild logosu görüyorum araçlardan birinde. Böyle bir ekiple ben de kamp yapmak isterim :)

10. altugg

Uyku Tulumu Çok Yer Kaplıyor Normal Mi?

Ynt: Uyku Tulumu Çok Yer Kaplıyor Normal Mi? Gerçekten zor durum. Benim de benzer bir sıkıntım var. Yıllardır kullandığım bir uyku tulumum var ve çantamda çok yer kaplıyor. Ama değiştirmeye de yanaşmıyorum çünkü her türlü soğuk havada çok kahrımı çekip beni sıcak tuttu. Orta kalite bir tulum...

11. altugg

Taşınması Kolay Yemek

Ynt: Taşınması Kolay Yemek Ben kilitli ve mümkün olduğunda vakumlu poşetler kullanmak dışında yiyecekle ilgili hafife kaçmak taraftarı değilim pek. Belki boğazına düşkün olduğumdan, belki de yemek yapmayı sevdiğimden, tüm malzemelerimi - hafif kaplarda - taşıyarak gidiyorum kamplarıma.
  12. altugg

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) Haldun bey merhaba, Mesajlarınızı okuyup, fotoğraflarınıza hayran kaldım. Tek başına kalkıştığınız bu yolda başarılar dilerim. Bu başlığı favorilerime ekledim ve maceralarınızı takip edeceğim. Bol şans ve iyi eğlenceler, huzurlu kamplar...

13. altugg

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, üyeliğim onaylandığı için teşekkür ederim. Ben Altuğ Gürkaynak. 35 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Evliyim ve 2 yaşında bir kızım var. Web ve Arayüz tasarımcısı olarak ODTÜ - Teknokent'te çalışıyorum. İlkokul yıllarından bu yana izcilik ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri