Arama sonuçlarınız

1. i_istanbullu

S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya sucuk kaymak teklifiniz hala geçerli mi... :)

2. i_istanbullu

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im kolay gelsin gayet güzel görünüyor...fotoların devamın bekleriz...yükleme vinçi niye merak ettim....
  3. i_istanbullu

5 ileri şazuman

Ynt: 5 ileri şazuman http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-lada-niva-tertemiz-5-vites-muayyer-sanziman-70723405/detay 750 tl diyor...sanırım fikir verebilir...tecrübeli arkadaşlar ne diyecek....

4. i_istanbullu

Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV

Ynt: Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV kardeş emeğine sağlık...böyle özel ve güzel şeylerin ayrı bir değeri vardır gözümde...hele ki insan kendi emek harcamışsa...beğendim...
  5. i_istanbullu

Lada SW binek aracı 4x4 yapabilirmiyiz?

Ynt: Lada SW binek aracı 4x4 yapabilirmiyiz? bu linkteki araç,şasesi belli oluyor başka bir aracın şasesi...muhtemelen Uaz dır...komple kupa taşınıp monte edilmiş...rusların böle manyak projeleri var yakından görmüştüm...yapmaya çalıştığınız şey imkansız değil ama sandığınız kadar kolay...

6. i_istanbullu

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak bu zevk,zaman ve bütçe meselesi... bence hiç bir araç baştan sona kişinin kendi zevkiyle ve dokunuşlarıyla restore,modifiye edilmiş bir aracın yerini tutmaz...tüm lüksleri ekleme imkanı da varken...

7. i_istanbullu

Ahşap Defender Torpido Yapımı

bence sadece verniklensin...boyaya gerek yok doğal rengi kalsın...
  8. i_istanbullu

taze taze katıldık defendercılara

Ynt: taze taze katıldık defendercılara hayırlı uğurlu olur inşallah...ben de bu arabaya göz dikmiştim size kısmetmiş...istanbulda ki tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaklardır usta ve parça konusunda...kolay gelsin...
  9. i_istanbullu

Ahşap Defender Torpido Yapımı

bu güzeldi... ne oluyor burada yahu diye bakmaya başladım fotolara tekrar tekrar baktım...(ahşabı da çok severim bu arada)...özel ve güzel bir çalışma olmuş...ben şimdiden çok beğendim...

10. i_istanbullu

Vitara 1.6 JLX Motor Ömrü

Ynt: Vitara 1.6 JLX Motor Ömrü 1,6 jlx günlük kullanıma da uygun mu...yakıt tüketimi falan...

11. i_istanbullu

En Uzun Defender; Double Defender.

Ynt: En Uzun Defender; Double Defender.
  12. i_istanbullu

Defender 2500 dizel motor

Ynt: Defender 2500 dizel motor bu yakıt ve hız verileri doğru mu yani normal mi....ve şehir içi normal kullanımlarda ne kadar olur ve de cj uyar mı acaba...fazla soru oldu ama...

13. i_istanbullu

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler bu güzeldi parasını versinler dinazor bile beslerim :D cj fanatikleri hep orjinal olsun derler doğrudur... sanki biz bilmiyoruz v8 benzinli atıp keyif yapmayı...ama biraz da günlük kullanmayı düşünüyorum...yani kilometre yapacak ...yakıt fiyatları böyleyken ekonomi aramak çok...
  14. i_istanbullu

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler orjinal benzinli cj sahipleri kızacak bu soruya :D ...bunu ben de merak ediyorum...bu arada hangi 2,5 dizel motor var aracınzda,zayıf mı kalıyor...
  15. i_istanbullu

İlan Panosu ve Diğer Sayfalara Fotoğraf Yüklenemiyor

Ynt: İlan Panosu ve Diğer Sayfalara Fotoğraf Yüklenemiyor www.photobucket.com gibi siteler ya da facebooka yükleyin linkleri paylaşın son çare olarak ...ama evet genel bir problem var ....bir çok şikayet var...

16. i_istanbullu

Bir Defenderi Baştan Yaratıyoruz

Ynt: Bir Defenderi Baştan Yaratıyoruz hayırlı olur inşallah diyelim defenderin adaşım...kolaylıklar ve bol eğlence diliyorum...ilgiyle takipteyiz yeni fotoğrafları bekliyoruz...
  17. i_istanbullu

Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda.

Ynt: Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda. bu arabaya ben de bakmıştım ;) ... işten anlıyorsunuz demek ,bu büyük bir avantaj...ne işle meşgulsünüz bu arada...restorasyon için harcanacak paranın sonu yok zaten... ama harcanacak bu miktardan sonra ortaya şık ve sağlam bir defender...
  18. i_istanbullu

Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda.

Ynt: Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda. hayırlı olur umarım diyelim ilk başta, restorasyonun 40-50 bini bulabileceği doğrudur ucuz bir işlem değil;ama sıfırının 60 bin euro civarında olduğunu düşünürsek...eski bir araç alıp toplamak,modernize etmek hep daha hesaplı,hem...

19. i_istanbullu

1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG

Ynt: 1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG
  20. i_istanbullu

Konsept L200

Ynt: Konsept L200 bu proje uygulanabilse duster ve ya qashqai gibi modellerden çok daha güzel bir şey elde edilebilir bence offroad kapasitesi de bir hayli yüksek olur bence...ama karoseri üzerinde köklü değişiklik yapılamıyor demişlerdi...borç karşlığı bir minibüs elime geçmişti onu kestirip...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri