Arama sonuçlarınız

1. i_istanbullu

Konsept L200

Ynt: Konsept L200 değişik güzel bir çalışma olmuş...ben de ne zaman bir l200 görsem ''tamam güzel yapmışlarda, şu bagaj günlük kullanım için çok uzun'' diyorum....benimde arka bagajı komple çıkarmadan,sadece kısaltma projem var...foto eklemeye çalışırım...

2. i_istanbullu

Satılık Land Rover Defender

Ynt: Satılık Land Rover Defender maşallah güzel görünüyor...ama resimden belli olmuyor dizel mi benzinli mi...hidrolik direksiyon kilit falan var mı...fiyatı....
  3. i_istanbullu

yeni lada niva

Ynt: yeni lada niva bunlar henüz prototip...chevrolet niva diye üretilen modeli var ondan sonra üretilecek kasa belli olmaz henüz...

4. i_istanbullu

1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG

Ynt: 1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG yanıtlar için teşekkürler ...(bu arada çamurlar yakışmış) esasında yakıt beklediğim gibi...ikinci araç olarak kullandığım bir murat 124 üm var o bile 10 lt lpg nin altına düşmüyor...bu ona göre canavar sayılabilir:)
  5. i_istanbullu

Defender kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

Ynt: Defender kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum... baya genişmiş içi...bir çok değişiklik yapılabilir ...

6. i_istanbullu

Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!!

Ynt: Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!! çağrı merkezinde çalışıyorum, günde 400 kişiyle konuşup asgari ücret maaş alıyorum. cj almak için yardım edenim olmadığından 3.000-4.000 olmak üzere 2 tane kredi kullandım 1 senedir bunları öderken 300 lirayla yaşıyorum. aldığım cj...

7. i_istanbullu

1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG

Ynt: 1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG hayırlı uğurlu olur inşallah...favorimdir defender 90...bu arada tavan üstündeki parça havalandırma mı...bir de ortalama yakıt tüketimi nedir sizin aracın (110 luktan farklı mı zira bilgiler genelde 110 luk üstüne)çünkü ben günlük kullanmayı da...
  8. i_istanbullu

Ankara'ya Bir Defender da Benden.

hayırlı uğurlu olur inşallah...ilgiyle takipteyiz...
  9. i_istanbullu

2012 yeni niva adayları...

Ynt: 2012 yeni niva adayları... bu da hala hazırda rusya da sıkça gördüğüm chevrolet yardımlı nivalar...

10. i_istanbullu

2012 yeni niva adayları...

yeni nivalar muhtemelen bu şekilde olabilir...dacia dan yani reno dan destek alacak...

11. i_istanbullu

kolla çalıştırma

Ynt: kolla çalıştırma bu nasıl bir şeydir...ilginç geldi bana ...var mı foto falan...
  12. i_istanbullu

Video' yu izleyip yorum yapmak isteyenler

Ynt: Video' yu izleyip yorum yapmak isteyenler ilk geçiş güzeldi...ikincisi aptalca olmuş biraz...ama araçların tadını baya çıkarıyorlar...

13. i_istanbullu

ranger yükseltme

Ynt: ranger yükseltme maşallah güzel olmuş...sade ve heybetli...
  14. i_istanbullu

Sıfır Km Lada Niva Aldım...

Ynt: Sıfır Km Lada Niva Aldım... evet bu yeni kasa niva dan rusya da etrafta çok görürsünüz...kısa sürede iyi satış rakamlarına ulaştı...eski kasanında 4 kapılı modelide vardı zaten...ruslar çok hor kullanıyorlar eski kasa da yeni kasa da sağlam amacına uygun araçlar...
  15. i_istanbullu

5 Bin Yıllık Kurbağa Figürünün Gizemi

Ynt: 5 Bin Yıllık Kurbağa Figürünün Gizemi yazıyı yeni okudum ben de ilk defa böyle bir şey duyuyorum...hakikaten ilginçmiş...

16. i_istanbullu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu gelenekselmiş...'ben de geldim' demem lazımmış ::) ...öğretmenlik okuyordum bıraktım yurt dışına gittim...şimdi yine Türkiye deyim bir yandan okul bir yandan iş devam ediyor...esasında siteyi uzun zamandır uzun zamandır takipteydim ...gayet...
  17. i_istanbullu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu gelenekselmiş...'ben de geldim' demem lazımmış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri