Arama sonuçlarınız

1. general lee

Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi doğrudur :D :D :D

2. general lee

Şehitler İçin Ortak Hareket?.

Ynt: Şehitler İçin Ortak Hareket?. Bakın arkadaşlar Mustafa Kemal Atatürk memleketin ne hale geleceğini ozamanlardan bilip ey türk gençliğini yazmış ne güzel sölüyor baksana Ey Türk Gençliği ! Birinci vazifen, Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir...
  3. general lee

Şehitler İçin Ortak Hareket?.

Ynt: Şehitler İçin Ortak Hareket?. Sedat abi ses getirecek bir organizasyon yapacağından eminim... Takipteyimm

4. general lee

Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010)

Ynt: Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010) Alllah yolunuzu açık etsin çok güzel aranızda olmayı isterdim
  5. general lee

Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım aynen kardeşim ticari olduğu için hırpalanmış çok ranger var dikkat et

6. general lee

TROFF - Yamaç Paraşütü Gezisi (06 Haziran 2010)

Ynt: TROFF - Yamaç Paraşütü Gezisi (06 Haziran 2010) ah be abicim doğru diyosun nasipse uzungöl şenliğine niyetim var benim kopilotum bırakmıyo beni işten ayrıldım ya ot biçmekten bi haller oluyo bana bu arada bilmeyen arkadaşlar benim kopilot babam oluyo ;) neyse daha 1 ay burdayım abi şu...

7. general lee

Sakarya - Hendek - Dikmen - Bolu - Abant Gölü Keşif Gezisi (20-22 Mayıs 2010)

Ynt: Sakarya - Hendek - Dikmen - Bolu - Abant Gölü Keşif Gezisi (20-22 Mayıs 2010) Ekipteki herkesin emeğine sağlık çok güzel bir gezi olmuş
  8. general lee

TROFF - Yamaç Paraşütü Gezisi (06 Haziran 2010)

Ynt: TROFF - Yamaç Paraşütü Gezisi (06 Haziran 2010) arkadaslar emeğinize sağlık hasarı olan arkadaşlara çok geçmiş olsun Tuğrul abi özellikle fotolar için eline sağlık
  9. general lee

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım Çok doğru abi aynı duyguları besliyoruz ranger a karşı bende 2007 den beri ranger kullanıcısıyım 3 yılda hem şehirler arası hemde dağlarda olmak üzere toplam 50.000 km yaptım ama hala beni şaşırtmaya devam ediyo kısacası sürüşüne...

10. general lee

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım Abi çok duygusal konuştun şimdi yaaa ;) ;)

11. general lee

TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz 19 mayıs Atatürkü anma gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun.. biraz geç oldu saat ama idare edin ancak nete ulaşabildim ;D ;D ;D
  12. general lee

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz abi Yusuflar karıştı önemli değil ;D ;D ;D

13. general lee

Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010)

Ynt: Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010) sabit bir kulup var sen Trabzona gelince irtibata geçelim
  14. general lee

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz Emir kardeşim çok geçmiş olsun Süleyman abi sanada umarım fazla hasar yoktur...
  15. general lee

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz Herzamanki gibi hedeflerimizden şaşmadan emin adımlarla yürünen bu yol da aramızda büyük eksikliğini hissettiğimiz Yusuf Abimize bende sevgi ve saygı dileklerimi sunmayı büyük bir borç bilirim. Eksikliğiini yaşamak büyük üzüntü veriyo :(

16. general lee

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz işte olay budur dedirtiyo insana Emir kardeşim eline sağlık
  17. general lee

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz tamam kardeşim sana kolay gelsin bende biraz istirahat ediyim sabah çıktım akşam yine gidecem işe Hadi Hayırlı günler
  18. general lee

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz İnşaallah ne diyim zaten iyi gitmiyo işyerinde durumlarr neyse boşver resimleri gördükçe moralim düzeliyo devamını bekliyorum

19. general lee

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz ahhh ahhhh bırakacam ben bu işi yarın ilk işim istifa dilekçesini vermek olacak neler kaçırmışım yaaaa arkadaşlar hepinizin emeğine sağlık, Emir yokluğumu hisettirmemiş Tayfun Abiye ;D ;D ;D Emir Sana Ayrıca Teşekkür Ediyorum gerçekten çok...
  20. general lee

TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması

Ynt: TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması Ne demek Mete abi herzaman bekleriz başımızın üzerinde yeriniz var, Alfonse kardeşim Tayfun Abi turda pazartesi döner ondan yok, Emir kardeşimizin pilot'luğu çok sağlam aracına ÇAMUR atmak isteyenler olmuştu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri