Arama sonuçlarınız

1. general lee

TROFF Camiboğazı Selboğazı Çakırgöl

Ynt: TROFF Camiboğazı Selboğazı Çakırgöl ah be dayanamadınız gittiniz yine kazıdınız oraları havalar çok güzell ya nasıl özledim varya general bile mahsun bir şekilde beni bekliyo kemikleri paslanmıştır şimdi generalimin ama nasipse nisanda ordayımmm acısını çıkarırız hep beraber ekibe yeni...

2. general lee

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Allah arkasında bıraktığı ailesine,ANTOFF ailesine sabır versin söyleyecek bişey bulamıyorum mekanı cennet olsun. abimiz aramızdan ayrılmış olabilir, yapmış olduğu iyilikler onu hep yaşatacaktır.
  3. general lee

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 rangercılar nerde diye sormuyorum herkes bişeylerle meşguldur çünkü bende uzun zamandır giremedim malum iş hayatı artık fırsatım olur buralardayım görüşmek dileğiyle :D :D :D

4. general lee

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Niyazi abi nasılsın, geldinmi bu yaz trabzona gerçi gelmişsende ben yoktum :D
  5. general lee

Uygun Fiyata Profesyonel Slr Fotoğraf Makinası Arıyorum

Ynt: Uygun Fiyata Profesyonel Slr Fotoğraf Makinası Arıyorum ilginiz için teşekkürler

6. general lee

TROFF- Araklıdan girdik Sürmeneden çıktık...

Ynt: TROFF- Araklıdan girdik Sürmeneden çıktık... adresi biliyom istersen hemen veriyim :D :D :D

7. general lee

Ynt: TROFF- Araklıdan girdik Sürmeneden çıktık... tamam abi ben burdan elimden geldiği kadar yardım ederim yanlız bizim başkan 3g ile katılması hoşuma gitti helal olsun , gözlerim yaşardı vallaaa :D :D :D :D :D
  8. general lee

Ynt: TROFF- Araklıdan girdik Sürmeneden çıktık... öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok güzel bir gezi olmuş, Gülazer aramıza hoşgeldin aksilikler yakanı bırakmamış çok geçmiş olsun Şenol abi herzamanki gibi yine rahat durmamış onada o yakışır Emir kardeşim aracın çok güzel olmuş...
  9. general lee

Uygun Fiyata Profesyonel Slr Fotoğraf Makinası Arıyorum

Ynt: Uygun Fiyata Profesyonel Slr Fotoğraf Makinası Arıyorum teşekkür ederim :)

10. general lee

TROFF-Keşif (Trabzon - Karacamağrası - İmera - Krom - Camiboğazı)

Ynt: TROFF-Keşif (Trabzon - Karacamağrası - İmera - Krom - Camiboğazı) aranızda anlaşın artık :D :D :D

11. general lee

Ynt: TROFF-Keşif (Trabzon - Karacamağrası - İmera - Krom - Camiboğazı) benim içinde gezersin artık fotoları merakla bekliiyorum abi
  12. general lee

Ynt: TROFF-Keşif (Trabzon - Karacamağrası - İmera - Krom - Camiboğazı) abi yine yaptın şakanı

13. general lee

TROFF; Bu Güneş'te Çamur Bulmak Ne Güzel

Ynt: TROFF; Bu Güneş'te Çamur Bulmak Ne Güzel :) :) :)
  14. general lee

Ynt: TROFF; Bu Güneş'te Çamur Bulmak Ne Güzel ben yanmışım zaten :D :D :D
  15. general lee

Ynt: TROFF-Keşif (Trabzon - Karacamağrası - İmera - Krom - Camiboğazı) resimlerin devamını istiyorum ;D ;D

16. general lee

Trabzon - Sümela - Hamsiköy - Acısu Yaylası Küçük Bir Gezinti

Ynt: Trabzon - Sümela - Hamsiköy - Acısu Yaylası Küçük Bir Gezinti
  17. general lee

Ynt: TROFF; Bu Güneş'te Çamur Bulmak Ne Güzel tüshülenmek nasıl bir duyguydu abiii
  18. general lee

Ynt: TROFF; Bu Güneş'te Çamur Bulmak Ne Güzel yazıkkkk tamam abiii sustummm :D :D :D

19. general lee

Ynt: TROFF; Bu Güneş'te Çamur Bulmak Ne Güzel bizimde orda ne günlerimiz geçmişti kar kürtüğünün üzerinden geçmiştik Tuğrul abi Unutmamışsındır o günü tlf dan haber alabildinmi sonra
  20. general lee

Türkiye'nin İlk ve Tek Yerli Üretim Uçağı

Ynt: Türkiye'nin İlk ve Tek Yerli Üretim Uçağı doğru söylüyorsunuz Yavuz bey başka TÜRKİYE olmadığını bir görebilseler ama alışmış.......

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR