Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: TROFF Camiboğazı Selboğazı Çakırgöl
ah be dayanamadınız gittiniz yine kazıdınız oraları havalar çok güzell ya nasıl özledim varya general bile mahsun bir şekilde beni bekliyo kemikleri paslanmıştır şimdi generalimin ama nasipse nisanda ordayımmm acısını çıkarırız hep beraber ekibe yeni...
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...
Allah arkasında bıraktığı ailesine,ANTOFF ailesine sabır versin söyleyecek bişey bulamıyorum mekanı cennet olsun. abimiz aramızdan ayrılmış olabilir, yapmış olduğu iyilikler onu hep yaşatacaktır.
Ynt: Ford Ranger 4x4
rangercılar nerde diye sormuyorum herkes bişeylerle meşguldur çünkü bende uzun zamandır giremedim malum iş hayatı artık fırsatım olur buralardayım görüşmek dileğiyle :D :D :D
Ynt: TROFF- Araklıdan girdik Sürmeneden çıktık...
tamam abi ben burdan elimden geldiği kadar yardım ederim yanlız bizim başkan 3g ile katılması hoşuma gitti helal olsun , gözlerim yaşardı vallaaa :D :D :D :D :D
Ynt: TROFF- Araklıdan girdik Sürmeneden çıktık...
öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok güzel bir gezi olmuş, Gülazer aramıza hoşgeldin aksilikler yakanı bırakmamış çok geçmiş olsun Şenol abi herzamanki gibi yine rahat durmamış onada o yakışır Emir kardeşim aracın çok güzel olmuş...
Ynt: TROFF; Bu Güneş'te Çamur Bulmak Ne Güzel
bizimde orda ne günlerimiz geçmişti kar kürtüğünün üzerinden geçmiştik Tuğrul abi Unutmamışsındır o günü tlf dan haber alabildinmi sonra