Arama sonuçlarınız

1. horsanali

2016 Vitara Için Offroad Lastiği Önerisi Ebat Sorunu

Merhaba 2016 Vitara üzerinde 215/55/17 Lastikler var. bunları çıkarıp yerine BF GOODRICH ( veya başka bir marka da olur) AT lastik takmak istiyorum. Bu lastik yerine 225/70/16 ( JANTLAR da değişecek tabii) taksam sorun olur mu sizce. Sürtme v.b. sorunu yaşamadan takabileceğim ebat nedir sizce...

2. horsanali

Şanzımandan Yağ Mı Sızıyor?

Merhaba, çok iyi bilmediğim teknik konularla ilgili yine yardımınızı rica ediyorum ekte fotoğraflar var. caba şanzımandan yağ mı sızıyoor yoksa ben evham mı yapıyorum. en son bakımda usta şanzıman keçesi değişecek demiş ve keçeyi değiştirmişti.
  3. horsanali

Arka Koltuk Yatırma Kolu Kırıldı

Merhaba, 2009 model jimny aracımız sağ arka koltuk yatırma kolu üstünde bulunan yuvarlak parça koptu. Servise telefon edip sorduğumda bana 330 TL olduğunu söylediler. ( belki yanlış anladılar bilmiyorum) 330 TL basit bir vida için çok fazla geldi. Başka bir çözüm bilen veya bu parçayı daha...

4. horsanali

Debriyaj Seti Değişecek Hangisi ???

merhaba, aracımın debriyajı artık sinyal veriyor ben de debriyaj setini değiştirmeye karar verdim ama her parçası zor olan jimniciğimin debriyaj seti de kafamı karıştırdı Suzuki yetkili servisi bana yaklaşık 700-800 civarında olur dedi, aşağıda vereceğim linlerde ise sadece parça fiyatları...
  5. horsanali

Bf Goodrich 215 75 15 Lastik Basıncı

selamlar jimny'ciğime BF Goodrich 215 75 15 Lastik taktım ama lastik basınçlarını bilmiyorum. standart donanım aracımda basınç ne olmalı.

6. horsanali

4 WD konumundayken geri viteste zorlanma !!! yardım....

Selamlar . 4 WD koumunda direksiyou tam sağ veya tam sol yaptığımda sanki zorlanıyor veya bir engele takılmış gibi zor ilerliyor. daha önce 4 çeker araç kullanmadım ve jimny de de yeniyim. acaba u zorlanma normal birşeymi sadece tamsağ veya tam sol geri gitmeye çalışınca oluyor.

7. horsanali

Jimny için Kış lastiği

Selamlar kış yaklaşıyor, bu sene jimny ile ilk kış benim için. Jimny için Kış lastiği önerisi olan var mı. şu an üzerinde 205-70-15 standart lastikler var.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri