Arama sonuçlarınız

1. K

Giresun'da gün batımı

Ynt: Giresun'da gün batımı tekrar teşekkürler, akşam yeni bir fotoğraf yüklemeye çalışırım, sizinkileride beklerim tabi ki, sonuçta bakış açısını geliştirmek için bu tarz yorumlar önemli. daha önceden söylediğim gibi fotoğraf paylaşım sitelerinden kaçanlar için burası iyi bir platform olur umarım.

2. K

Giresun'da gün batımı

Ynt: Giresun'da gün batımı yorumunuz için teşekkürler
  3. K

Giresun'da gün batımı

Ynt: Giresun'da gün batımı merhaba yorumunuz beni sevindirdi, bu tarz eleştirel yaklaşımların fotoğrafa bakış açısını geliştireceğini ve daha oturmuş kadrajların ortaya çıkaracağını düşünmekteyim. yorumunuz sonrasında kadraja tekrar baktım, haklısınız oran 1/2 gibi yapılsa daha iyi olurmuş...

4. K

basılı haritadan garmin için sayısal harita nasıl yapılır

merhaba, http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2343.0 bu linkte süphan dağına ait harita parçaları var, bu haritadaki birkaç noktanın koordinatını bildiğimizi kabul edersek. bu haritayı garminde kullanmak için img uzantılı bir harita oluşturabilirmiyiz.
  5. K

Türkiye'de Hangi Datum?

Ynt: Türkiye'de Hangi Datum? takip

6. K

Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı takip

7. K

Giresun'da gün batımı

Ynt: Giresun'da gün batımı güzel yorumlarınız için teşekkürler, en kısa zamanda bu seriden ve diğerlerinden de fotoğraflar yüklerim.
  8. K

Karavan İçin Ocak

Ynt: Karavan İçin Ocak bu yöntemle vidalı ocaklarda kullanılan isobutan karışımlı kartuşlar boşaldığında içersine piknik tüpünden gaz doldurabilirmiyiz. çoğu arkadaş bu kartuşları çakmak gazı ile dolduruyorlar. bu yöntem kartuşların daha verimli dolmasını sağlar düşüncesindeyim. aynı zamanda...
  9. K

Giresun'da gün batımı

Ynt: Giresun'da gün batımı güzel yorumlarınız için teşekkürler

10. K

Tavsiye edeceğiniz navigasyonlu telefon

Ynt: Tavsiye edeceğiniz navigasyonlu telefon bilgiler için teşekkürler. dağda yürüyüş halinde olduğum için şarj imkanı yok yedek batarya bir faaliyeti kurtarabilirim sanırım. çünkü gps sürekli açık olmayacak.

11. K

Ynt: Tavsiye edeceğiniz navigasyonlu telefon tavsiye için teşekkürler. incelemeye başlıyorum şimdi, bugün bi arkadaşta c5 vardı onu inceledim gerçek zarif. şu an NOKIA 5800 XPRESSMUSIC modelini inceliyodum. dağda kullanıcağım için şarj benim için önemli, GPS aktif şekilde şarj durumu nasıldır...
  12. K

GPS modülü hızlı, şarj süresi uzun, solar şarj aletim olduğu için telefonun şarj yuvası standart olsun istiyorum ve de hafif olmasını, tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?şimdiden teşekkürler

13. K

Lafuma Climactive su geçirmez pantolon

Ynt: Lafuma Climactive su geçirmez pantolon ağırlık gerçekten iyiymiş fakat boy ölçümü yaptım bana uymadı, alan arkadaşa hayırlı olsun.iyi satışlar
  14. K

Lafuma Climactive su geçirmez pantolon

Ynt: Lafuma Climactive su geçirmez pantolon iyi satışlar, ağırlık konusunda bilgi verebilirmisiniz
  15. K

Fotoğraf Etiketleme Programı Arıyorum?

Ynt: Fotoğraf Etiketleme Programı Arıyorum? tekrar merhaba, evet ana amacı o, fakat; batch convert pencerisinde, output format kısmında Settings pencerisin açıp, quality maksimuma getirip, Use JPEG quality from the original file if possible aktif hale getirip, photometric: no change, color...

16. K

Doğa fotoğrafçılığı için lens tavsiyesi

Ynt: Doğa fotoğrafçılığı için lens tavsiyesi 50mm de keskinlik ve tonlar çok iyidir. tamron 17-50 de optik olarak iyi bir lensdir. geniş açı avantajı doğada manzara çekimlerinde çok işinize yarayacaktır. 50mm portre üzerinde etkili olur, birde 1.8 avantajı var tabi. yanlız şunuda göz ardı...
  17. K

Giresun'da gün batımı

Giresun Limanından geçim kaynağı olan vede amatör anlamda balıkçılıkla uğraşan yurdum insanlarının gün batımında oluşturdukları silüet. flu olması konusuna bi açıklık getireyim ;) Kadrajıyaparken ISO-diyafram-enstantene üçlemesini dikkate almam gerekiyordu. Diapozitif film olduğu için ISO...
  18. K

Arama Kurtarma ile ilgili PDF kaynak

Kaynaklar ingilizcedir. http://www.desertrescue.com/fieldguide.html

19. K

Doğa fotoğrafçılığı için lens tavsiyesi

Ynt: Doğa fotoğrafçılığı için lens tavsiyesi elinizdeki makine itibari ile Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 XR Di II LD IF tavsiye ederim.
  20. K

Quechua markasının ürünlerini kullanan var mı?

Ynt: Quechua markasının ürünlerini kullanan var mı? polar malzemeler konusunda fiyatlar iyi ve kaliteli.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR