Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Giresun Grubu
Ad - Soyad: Mehmet KOSTAKOĞLU
Doğum Tarihi ve Yeri: 1979 -GİRESUN
İlgi Alanı: Dağcılık, Fotoğraf, biraz dalış, 4x4 istiyorum :)
Ynt: Özgürlüğe Giden Yol...
bu konuda da eksik yazmışım, benim kurguladığım kompozisyon sizin kareniz üzerinden değildi, o mekanda bayrağın daha fazla yer kapladığı başka bi nokta ve bakış açısında yapılacak bi çekim olabilir diye düşünmüştüm, ama şunuda belirtmekte fayda var oraya henüz...
kusura bakmayın, siz bu mesajı göndermeden önce mesajımı düzeltmiştim fakat siz o arada cevap yazmışsınız.
neyse uzatmaya gerek yok tabi, önemli olan bildiklerimizi paylaşmak.
merhaba fotoğrafı incelediğimde açıklamada ND filtreyi görmemişim, ondan dolayı polarize kullanılmıştır diye düşündüm. başka karelerde eklenirse seve seve yorum yaparım, fotoğraf paylaşım sitelerinin izlediği politikalara karşı olduğum için bu tarz fırsatı burda...
Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi
telinin aldım, bugün ararım, gedikkayada gördüğün bloklar çok sağlam değil, hatta bildiğim kadarıyla onun üzerinde boltlama yapılmış olabilir.
o bölge temel eğitim için kullanılabilir ama sonrası için yetersiz..
Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi
tekrar merhaba, afiş yapılan faaliyet benim (Dağcılık İl Temsilciliği) orgaize ettiğim bi etkinlikti. Üniversiteyi ayrıca kamplı 1 gece gedikkaya götürdüm, tırmanış ve iniş eğitimi yaptırdım. haber falan yaptılar, reklam oldu yani, sonrasında alımdan...
Merhaba ben UTM koordinat sistemini destekleyen, GPS modülü hızlı, şarj süresi uzun, solar şarj aletim olduğu için telefonun şarj yuvası standart olsun istiyorum ve de hafif olmasını, tavsiye edebileceğiniz bir model va mı?şimdiden teşekkürler
Ynt: D90'da M-A-S modlarında flaşını kapatabilme sorunu
bahsettiğiniz modlarda flaş zaten kendini açmaz, AUTO modda ışık koşullarına bağlı olarak açabilir. eğerki bahsettiğiniz modlarda makine kendisi flaş açıyosa makineyi servise götürünüz, garantisi dolmadan. iyi çalışmalar
Ynt: Fotoğraf Etiketleme Programı Arıyorum?
merhaba etiketleme derken neyi kadettiniz acaba, toplu olarak fotoğraflarınız yönetmek,arşivlemek, etiketlemek v.b. istiyorsanız Photoshop Lightroom programını tavsiye ederim. Watermark yani fligran mı istiyorsunuz, fotoğrafınız üzerine silüet biçimde...
Merhaba sanırım fotoğrafta polarize filtre kullanılmış, bu filtre kullanımında renkleri doygunlaştırır fotoğrafın tamamına etki eder. Sadece gökyüzüne müdahale edilmek istenirse yarısı veya üçte biri ND olan filtre kullanılması gerekir. bu fotoğrafta ışık açısı...
Ynt: Küçük bir pencereden baktım dünyaya
Merhaba, Eğer Giresunda yaşıyor ve fotoğraflada ilgileniyorsanız sizide aramızda görmek bizleri mutlu eder. Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği
Ynt: Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir
merhaba, güzel bi çalışma olmuş, fotoğraf ta bi iki saniye daha beklenilip denklaşöre basılsa daha etkili olabileceğini düşünüyorum. Konudaki erkek formuda diğer insanlardan sıyrılıp daha etkili bi kompozisyon olurdu. Bu tür an fotoğrafları çekiminde...
Ynt: Küçük bir pencereden baktım dünyaya
Giresun kaleden çekilebilcek güzel karelerden, kadrajı biraz daha aşağıdan alıp Gedikkayayı da kadraja alsaymışsınız daha mı güzel olurdu diye düşünüyorum.