Arama sonuçlarınız

1. K

Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi ....pencereden iniş yaptırtarak. bu arada üniversitenin dağcılıktan sorumlu öğretim görevlisi gazanfer iltar. depboy'da üni.danışmasına sorarsan yönlendirirler.

2. K

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba arkadaşım. geçen yıl Giresunda halka açık doğa yürüyüşü düzenledim ve afişlemede yapmış, iki araç doldu fakat, istediğimiz rotaya gidemedik. izin sorunu yaşadım, hatırlarsın terör olayı olmuştu, o yüzden izin alamadım, sonrası süreçtede aynı...
  3. K

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Giresun Dağcılık İl Temsilcisiyim Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği Yönetim Kurulu üyesiyim, aynı zamanda eğitmenim. Giresun Endüstri Meslek Lisesinde Bilişim Öğretmeniyim. Tüm hemşerilerime selamlar

4. K

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi MEHMET KOSTAKOĞLU GİRESUN 1979 memleketteyim
  5. K

Google Earth Offline kullanım

Ynt: Google Earth Offline kullanım merhaba reha bey. evet ikisi birbirinden farklı,o yüzden iki ayrı mesaj yazmıştım ama haklısınız bi açıklama yapmak faydalı olurmuş aslında birinci programda demo şeklinde (ücretsiz sürümünde) yazı çıkıyormuş. forumlardan birinde bi arkadaş başka bi programdan...

6. K

Ynt: Google Earth Offline kullanım birde şurada resimli anlatım var: http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=2066.0

7. K

Ynt: Google Earth Offline kullanım çok zaman geçmiş fakat konuyla ilgilene var ise şu linki bi incelesin: http://glomaps.blogspot.com/
  8. K

Satılık Dağ Malzemeleri

Ynt: Satılık Dağ Malzemeleri örnek bir davranış için teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd