Arama sonuçlarınız

1. berkutay

Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor iç kısım izole çalışması..sonrası kolay

2. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor renk bu yana kuşaklar atılacak
  3. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor şimdilik ilk kat sarı boya yanlar ikinci renk olacak bakalım sarıya ne uyar...

4. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor ufak bir kompresör ve boya tabancası takımı boya tiner ne gerekiyorsa aldım.İç kaplama içinde malzeme hazır..Yan lambaları üst lambaları ve jant kapaklarınıda aldım.Elektrik tesisat kablolarıda var.... astar zımpara bitti...
  5. berkutay

Çekme Karavan Park Etme Oyunu

Ynt: Çekme Karavan Park Etme Oyunu oyuna hiç bakmadım ama araba kullanan birkaç denemede işi kapar ....Gözünüzde hiç büyütmeyin..Ben tır şöförü değilim ama(meraktan) fabrikaya gelen tırları rahatlıkla geri geri depoya sokabiliyorum.Askerdede tatbikatlarda jeeplere romörk takardık sistem...

6. berkutay

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Harikasınız..........

7. berkutay

Farklı Bir Tatil Yapma Yeri : Karavan

Ynt: Farklı Bir Tatil Yapma Yeri : Karavan Dökülmüş bir karavanı Türkiye şartlarında yenilemeye girişmek hatadır paranız çöpe sizde sinir doktoruna gidersiniz.aman yanaşmayın... .Satışı yapılan sıfır karavanlarda(BENCE) evrak zorunluluğu olmak zorundadır.kilo sınırlamasına göre ruhsat...
  8. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor Selam Enginizm ..çok teşekkürler.yaklaşık 4 gündür yatıyorum belim problem çıkardı yardımcım yok .Bu üçüncü oluyor..Başka çarem kalmadı..Çokda az bir işi kaldı lakin (boya ve iç kaplama) olmayacak gibi...
  9. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor Teşekkürler Salih Bey.İzmir'e selamlar..Sizlerde iyi günlerde kullanın.Bende baba tarafından Karşıyakalıyım.... En ideal olanı ufak karavanlar.Bunlarla rahat gezilebiliyor.Altında otlar çıkan bir ömür boyu aynı yerde yatan karavanlardan...

10. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor gördüğünüz mavi kalıplar arka stop lambalarının yuvaları için yapıldı.fiber ile kaplanıp kasaya montelenecek stop lambaları içine oturacak .Daha önce dıştan takma stoplar kullanılmış.Ben gömme olarak dizayn ettim.Su almaması için yuva olarak...

11. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor iç tasarım böyle gibi...yerler laminant olacak tavan ve yan kısımlar için henüz karar verilmedi...Cümleten iyi bayramlar dilerim.. Alp
  12. berkutay

Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt Güzel oldu..Bakıpta belki yeni çalışmalar yapabilir üreticilerimiz......Ellerinize sağlık başarılı bir çalışma üstelik fabrikasyon değil el emeği sayılır...İnanıyorumki bazılarından daha sağlam olmuştur(yerli üretimlerden)...Güzel...

13. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor İç yapı yaklaşık bu az bir iş daha var.Döşeme kumaşını yenileyeceğim ..devam..
  14. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor 05-07-2013 bugün mutfak tezgahı bitti sayılır..Yarında tatil tadilata devam..Oturma grubunu kesmeye başlıyacağım gün içinde biter sanırım.. saygılarımla Alp
  15. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor modifiye ettiğim dolap'ın eskisi lila rengi ve yeni çalışma kahve krem kenar bantlarıda haftaya yapıştırılacak..mutfak tezhahı sırada

16. berkutay

Yumu 3,5

Ynt: Yumu 3,5 Emeği Saygı İle Selamlarım...Kendine iş edinmişlere güzel bir el yapımı örneği Hoşça Kal Sevgiyle Kal
  17. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor Arka kısmın stop sinyal park vs gibi lambaları fiber panel yapıp üzerine döşemeyi düşündüm...Yeni modelinde buna benzer çalışma yapılmış dışa çıkıntılı olarak düşünülmüş uygulanmış aynısınıda yapabilirim ne dersiniz fikri olan varmı..Tşkler Şu an...
  18. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor Az önce olması gereken karavan kilidini taktım. Orjinalliğini bozdum!!!!! (yani depo kilidini söktüm attım) . Eski orjinal kilidinin içi kırıktı yapılırdı ama kullanışsızdı kapalı kalması için devamlı kitlemeniz gerekiyor saçma .. Benden...

19. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor Ufak ufak bir şeyler oluyor...Renk seçimi henüz ortaya çıkmadı lakin şimdilik böleeee
  20. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor Hafta içi oluşundan ötürü işi yavaşlattık..Ancak erken geldiğim zamanlar 1-2 saat gibi ufak tefek işler olabiliyor.Şu an kupayı zımparalamaya başladım. Mazide maalesef öyle bir boya cümbüşü yapılmışki şaşırırsınız.Rulo fırça eline ne geldi ise hangi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri